Worldcom Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 23
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.akumulator.sklep.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Happy_88
link | zgłoś
2021-07-22
*.205.130.*
Kupiłem jakiś czas temu 2 akumulatory w firmie Worldcom. Pierwszy 7 lat , drugi 8 lat. Solidna firma ( Nixon czerwony , Pershing czarny) za niezłe pieniądze. Regularny jesienny serwis pojazdu przez sezonem i nigdy się nie zawiodłem. Polecam, bo jest w czym wybierać.
obsługa, oferta, marki, asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-10-18
*.146.97.*
Nie polecam .3 Lata i Zgon.Z 750A zoatalo 350A
Cena
Czas Uzytkowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gatex
link | zgłoś
2019-11-10
*.190.70.*
Polecam akumulator worldcom. Dzisiaj sprzedałem samochód z akumulatorem kupionym w październiku 2012 . 74 Ah 680 A. Akumulator sprawny w 100% do samego końca, nigdy mnie nie zawiódł, odpalał zawsze bez problemu nawet w najwieksze mrozy. Polecam firmę Stańczyk z Pabianic. Oprócz akumulatorów kupuje t [rozwiń/zwiń]
długi okres użytkowania, dobra cena, dobre parametry
do firmy na zakupy muszę jechać ponad 30 km
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ronaldo7
link | zgłoś
2019-11-10
*.56.211.*
bardzo dobry akumulator za rewelacyjną cenę. polecam. nie warto przepłacać za jakieś niby markoiwe akumulatory.
dobry, tani, profesjonalny doradca
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HansKloss
link | zgłoś
2019-09-26
*.107.116.*
Gorąco Polecam ! Jestem klientem od 10 lat i zawsze byłem profesjonalnie obsłużony. Dobry dojazd z Łodzi (trasa s14 / s8)Duży parking. Dostęp wielu znanych marek. Możliwość rabatowania i płatności kartą. Nigdy nie kupiłem złego akumulatora. Zawsze świeży towar w najlepszych cenach w okolicy. Poleca [rozwiń/zwiń]
jakość, cena, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kowalczyk
link | zgłoś
2019-05-29
*.205.33.*
kupiłem akumulator tab magic 75. najniższa cena w województwie. pabianice i cała łódź drożej. rypułtowicka 44 tam najtaniej. cena taka sama jak w internecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AutoSerwiss
link | zgłoś
2019-05-28
*.205.33.*
Akumulator Nixon czerwony dziś skończył się. Sprawdziłem kartę gwarancyjną. zakup 2010 grudzień. całkiem przyzwoity wynik. regularne sprawdzanie aku + ładowania.
żywotność, trwałość
cena, mała dostępność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
transport_lodzkie
link | zgłoś
2019-04-06
*.47.44.*
Nasza firma specjalizuje się transportem. Posiadamy flotę 70 pojazdów, małych i dużych. Wszystko jeździ non-stop od poniedziałku do piątku. Akumulatory zawsze kupujemy w hurtowni w Pabianicach. W dieslach użytkujemy baterie nixon, w benzynach enron, ponieważ są trochę tańsze a spokojnie wystarczają [rozwiń/zwiń]
obsługa, ceny, dostępność, brak reklamacji
nie pamiętam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grz78
link | zgłoś
2019-03-26
*.205.131.*
polecam hurtownia akumulatorów rypułtowicka 44 pabianicE. profesjonalna obsługa i pomoc w kupnie akumulatora. moim zdaniem, najlepszy punkt w województwie łódzkim. Sprawdzenie akumulatora i ładowania w samochodzie gratis. Każdy znajdzie coś dla siebie w określonych pieniądzach. wiem coś na ten tem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fortnit#e7
link | zgłoś
2018-11-21
*.205.130.*
duży wybór akumulatorów i chemii samochodowej, przystępne ceny, duża wiedza i chęć pomocy. przyjechałem po dany akumulator, a kupiłem zupełnie inny i nie żałuje. jedyny sklep, gdzie pracownikom chce się wstać i wytłumaczyć co i jak. warto sie tam wybrać nawet ze zgierza. ja jestm zadowolony. fort7
asortyment, obsługa, wiedza, ceny
mały parking, daleko od zgierza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Worldcom Opinie