WorldBox Opinie

3.3 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 23
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
worldbox.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maciej
link | zgłoś
2022-01-20
*.190.58.*
Worldbox już widzę wynajmuje trolli do wystawiania fantastycznych opinii. Z całego serca nie polecam. Jeśli coś będzie nie tak z produktem to w najlepszym wypadku reklamacji nie uwzględnią, mnie nawet nie odpisali "pocałuj nas w dupę" - zero odpowiedzi. Nie odważyłem się również odesłać im przesyłki [rozwiń/zwiń]
Brak
Wada podeszwy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2022-01-14
*.235.187.*
Zdecydowanie nie polecam, odrzucona reklamacja butów, w których po prostu pękła podeszwa, ''specjalista'' twierdzi, że były źle zakonserwowane, więc prawdopodobnie buty z tego sklepu nadają się jedynie na półkę. Serdecznie odradzam każdemu, kto zastanawia się nad zakupami tam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-10-17
*.238.115.*
Nie polecam! Reklamacja oraz odwołanie odnośnie butów Nike Air Max 90 została odrzucona z powodu źle dobranego rozmiaru, pomimo że jest to moja 4 para w tym rozmiarze. Jeżeli macie kupić buty za 400-500zł zróbcie to gdzie indziej! Tutaj rękojmia po pół roku użytkowania butów nie istnieje. Rek [rozwiń/zwiń]
Brak - pieniądze wyrzucone w błoto
Całość- odsyłam do treści opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-01-18
*.88.107.*
Przesyłka przyszła bardzo szybko. Ceny konkurencyjne w stosunku do pozostałych firm. Na pewno tu wrócę
Konkurencyjne ceny
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kałużny
link | zgłoś
2020-04-24
*.11.250.*
w tej grze poprostu jesteś bogiem ocena 10/10 fajne poprostu XD
10/10
10/10
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adasdsa
link | zgłoś
2019-05-02
*.78.72.*
Kupiłem 97 przyszły w miare szybko ale cały box pognieciony but w fatalnym stanie okazało się że w prawym była pęknieta poduszka gazowa złozyłem reklmacje nie odpisują na maila sprawe będę zgłaszał do konsumenta klienta.
szybka dostawa
pognieciony box,but przyszedł z wadą , nie odpowiadają na reklamcje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gaba99
link | zgłoś
2018-07-18
*.173.212.*
Zamówiłam buty pierwszy raz na stronie i odrazu mam wielkie porównanie z Eastend. Buty z Worldbox przyszły mi w pudełku, które wyglądało jakby co dopiero zabrano je psu, które się nim bawiło. Wszystkie narożniki pudełka zgniecione i podziurawione. Nie wspomnę o chyba celowym, bo widać, że robione n [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
były klient
link | zgłoś
2018-01-09
*:e9e3:c90c:*
Podane wymiary na stronie niezgodne z rzeczywistością, a worldbox twierdzi, że nie ponosi odpowiedzialności za opis i wymiary podane na swojej stronie i mam prawo odesłać buty, na swój koszt. Na kolejne maile już nie odpowiadali. Tak więc zrobiłam, buty odesłałam (na swój koszt)i kupiłam ten sam mod [rozwiń/zwiń]
nie respektują praw konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2017-10-16
*.67.27.*
Skandal, jak mozna dac klientowi dwa lewe buty? :/ i jeszcze nie wysłali butow czekam juz od kilku dni zadnej inforamcji o butach ktore zwrociłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roland
link | zgłoś
2017-05-29
*.103.153.*
Super sklep! najlepszy jaki znam! Nie ma problemów z komunikacją - mailową, odpisują, pomagają. Pełna profeska! Nawet ze zwrotami, jak się człowiek pomyli z rozmiarem wklepując zamówienie. Zdecydowanie po791lecam
oryginalny towar! super obsługa!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

WorldBox Opinie