Wiki Meble Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
wikimeble.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Joanna
link | zgłoś
2021-11-24
*.254.166.*
Jestem rozczarowana. Zamowilam szafe Zuzia sevroll 2 wg standardowych modulow i romiarow podanych na stronie. Gdy ja otrzymalam, zdalam sobie sprawe, ze kolor wybrany niestety nie pokrywa sie ze zdjeciem online. Jest w rzeczywistosci o wiele chlodniejszy i sztuczny. Zadzowniam od razu do sklepu jak [rozwiń/zwiń]
terminowosc
kolorystyka online odbiega od rzeczywistosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-08-12
*.47.74.*
Dobrze wykonana i spasowana,kolor taki jak w ofercie bardzo dobrze zapakowana, żadnych problemów z transportem.
Komoda bota40 jest ok. Dobrze zapakowana, estetycznie wykonana, najszybszy termin realizacji zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosława
link | zgłoś
2020-08-18
*.172.239.*
Pomimo niedociągnięć w kontaktach i nie uznaniu wniesionej reklamacji na braki, meble są super i warto skorzystać z oferowanych propozycji. Przede wszystkim dobra cena i koszty transportu bardzo niskie, wykonanie bez zarzutu, wizualnie nic dodać nic ująć. Sklep mogę polecić innym.
cena i dostosowanie produkcji do uzgodnień klienta
Trochę uciążliwa komunikatywność i zbyt kategoryczna odmowa uznania reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zabłocka-Rempalska Laura
link | zgłoś
2019-03-04
*.248.156.*
Meble świetne. Dostawa w terminie. Wszystko się zgadzało zgodnie z zamówieniem . Cena idealna, jakość również. Zamawiam już drugi raz. Transport w porządku, pan na tyle miły, że pomaga we wniesieniu.Odpowiadają na każdego e-maila.Polecam z czystym sumieniem.
Wszystkie możliwe
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2018-02-15
*.215.235.*
Dobry kontakt. Szafa Giber świetna cena i przyzwoita jakość. Z czystym sumieniem polecam.
Cena, wygląd, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamilianie
link | zgłoś
2018-01-22
*.107.152.*
Wszystko sprawnie! Dobry kontakt. Meble śliczne! Zamawiałam serie Lido. Polecam !
design, wykończenia
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kagga
link | zgłoś
2018-01-18
*.6.77.*
Kupowałam meble z kolekcji EWA z https://www.wikimeble.pl/MEBLE_MLODZIEZOWE Jestem zadowolona z obsługi i jakości. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. 5+
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aria
link | zgłoś
2017-09-11
*.0.125.*
Zamówiłam meble w Wiki już 2 razy. Raz do salonu, raz do sypialni. Jestem bardzo zadowolona. Meble solidne, ładne i cena też nie jest wygórowana. Niczego nie brakowało, transport ok, zgodne z opisem. Teraz przymierzam się do 3 zamówienia. Jeśli chodzi o obsługę na maile odpowiadają czasem po kilku d [rozwiń/zwiń]
meble solidne, bez skaz, cena atrakcyjna, transport, zgodne z opisem
czasami długo czeka się na odpowiedź na maila
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna
link | zgłoś
2017-07-25
*.0.39.*
Zamówiłam meble smyk zestaw 8 do pokoju dziecka. Jestem zachwycona. Super obsługa. Dobry kontakt. Same meble przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Gorąco polecam
Wygląd, jakość mebli, jakość obsługi, czas realizacji.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2017-07-18
*.184.6.*
Zdjęcia kanapy są piękne. Niestety w realu już tak pięknie nie jest (sporo niedoróbek). Bardzo dobre zachowanie sklepu na zgłaszane drobne reklamacje. Ogólnie sklep godny polecenia.
Dobra obsługa reklamacyjna
Towar nieznacznie różni się od przedstawianego na zdjęciach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Wiki Meble Opinie