Wawelski Kot*PL Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
mainecoon.net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Madziuleńka
link | zgłoś
2022-05-13
*:7dd0:d312:*
Mam stamtąd kota Bęgalskiego i bardzo sobie cenię
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skoper
link | zgłoś
2022-05-12
*.11.49.*
Bardzo dobra hodowla, mam kotke maine coon,7 lat, polecam
Koty sa doskonale howane
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Azazel
link | zgłoś
2022-05-09
*.207.83.*
Mam stamtąd kota i jestem zadowolony
miła obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Azazyla
link | zgłoś
2022-05-06
*.173.57.*
Bardzo kontaktowe kotki. Mam jedną z tamtad i lepszej nie mogłam sobie wymarzyć.
Czystość, dobra obsługa klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-04-25
*.10.169.*
Hodowla godna polecenia ! Posiadam koteczke Maine Coon z tej hodowli i jestem nią zachwycona. Kot zadbany, uwielbiający pieszczoty, zabawy. Wchodząc do domu hodowcy można zauważyć, że zwierzęta są wśród domowników, nie bały się też nowych osób dlatego nie miałam żadnych wątpliwości, że kocięta/koty [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa, Czystość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-04-13
*.234.167.*
Bardzo polecamy! Joanna jest niesamowicie sympatyczną i ciepłą osobą. Nasz kotek ma już ponad roczek a mimo to dalej gdy mamy jakieś pytania możemy w każdej chwili napisać do Pani Joanny która zawsze pomoże i udzieli wszystkich informacji, co było dla nas bardzo istotnym aspektem ponieważ jest to [rozwiń/zwiń]
Czystosc, Mila obsluga, Najwyzsza jakosc
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2022-04-07
*.173.40.*
Z całego serca polecam tą hodowlę ! Mam od Pani Joanny 5 wspaniałych koteczek Maine Coon. Czytając charakterystykę Maine Coon, można z czystym sumieniem powiedzieć, że właśnie takie koty są u tej hodowczyni. Uwielbiają zarówno pieszczoty, wylegiwanie się jak i zabawy! Kochają towarzystwo czlowieka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kotkiagi*PL
link | zgłoś
2022-04-04
*.173.72.*
Z czystym sumieniem polecam hodowlę Wawelski kot. Obecnie posiadam 9 kotów ( 7 MCO, 2 Bengale) z w/w hodowli, wszystkie kotki są zdrowe (badania z wynikiem ujemnym), zadbane, nauczone korzystania z drapaka i kuwety, nie bojące się ludzi. Warunki hodowlane bardzo dobre. Kontakt z Panią Joanną bar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radek1
link | zgłoś
2018-06-28
*.123.176.*
Polecam hodowlę Wawelski Kot. Mam zdrowego Maine Coona z tej hodowli, zastanawiam się nad drugim kociakiem. Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2018-06-13
*.114.160.*
Świetne podejście do zwierząt. Hodowczyni zna się na prowadzeniu hodowli.Kociaki zdrowe. Mamy MCO, weżmiemy drugiego brytyjskiego. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2018-06-05
*.67.171.*
Polecam bardzo!!! Mam Maine Coona z tej hodowli. Kotka ma już 3 lata. Ma się wyśmienicie. Zastanawiam się nad jeszcze jednym kociakiem. Tylko z hodowli Wawelski kot.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lechu
link | zgłoś
2016-04-14
*.231.34.*
Kociaki pierwsza klasa, polecam kotki zdrowe i bardzo fajne;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2014-11-03
*.234.14.*
Brałam od nich kociaka maine coon przy ostatnim miocie. Kot rasowy, z książeczką zdrowia i przebadany przez weterynarza. Bardzo energiczny i towarzyski. Polecam. Jakby co tu macie więcej kontaktu: Ul.Kisielewskiego 28, 31-712 Kraków, tel. 501-509-630
książeczka zdrowia, koty zaszczepione, miły kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Wawelski Kot*PL Opinie