Voice net Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 114
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
voice-net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewelina
link | zgłoś
2021-09-24
*.188.222.*
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Voice Net☺. Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Świetna jakość w stosunku do ceny.Obecnie mam TV, internet i telefon i polecam wszystkim
cena, obsługa klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-08-23
*.248.179.*
Dramat. Konsultanci tylko od sprzedaży. Jakiekolwiek informację uzyskać na infolinii graniczy z cudem. Szkoda dzwonić.
Ładna strona internetowa
Kompetencja, brak wiedzy, olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-07-16
*.204.21.*
Super internet działa jak petrda nie sprawia żadnych trudności nawet w grach polecam wszystkim nie zawiodłem się na usługach Voice Net
prędkości,
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2021-07-12
*.188.222.*
Świetnie działający internet, dobre pingi w grach. Od kilku lat korzystam i nie pamiętam, kiedy ostatnio był jakiś problem. Polecam ????
Jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2021-07-09
*.188.222.*
Ciekawe z jakiego internetu korzystają Państwo niezadowoleni??? na pewno to nie jest Voice Net;) - korzystam od początku, kiedy tylko zaczęli działać ze światłowodami, dzieciaki grają w gry - nikt ich nie banuje, korzystam z kamer, alarmów,domowych urządzeń smart i WSZYSTKO DZIAŁA bez zastrzeżeń.. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan kowal
link | zgłoś
2021-03-01
*.248.247.*
Ten internet jest jak ,,magik'' pojawia się i znika X razy na dzień. Do gier odradzam bo można dostać bana za opuszczanie meczów , a co do przeglądania stron to spokojnie możesz odpalić jakąś stronę i iść robić kawę jak wypijesz to wróć na pewno się załaduje ;D Z każdym miesiącem coraz więcej utraty [rozwiń/zwiń]
prestiżowe oferty
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2020-12-22
*.254.194.*
Bardzo dobra obsługa. Usługi wysokiej jakości. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beataa
link | zgłoś
2020-12-21
*.188.222.*
Szczerze polecam. Jestem klientem od początków działania firmy. Jestem bardzo zadowolona. Usługi(internet i TV)działają bez zarzutu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-12-20
*.146.225.*
Nie polecam tej telewizji. W moim przypadku kanały zacinają się na potęgę. Jeśli chodzi o obsługę infolinii to działają szybko. Ale co z tego jak problemy załatwiają zdalnie (reset ustawień). Nikt nie przyjedzie i nie sprawdzi że może to być wina wadliwego sprzętu. Ogólnie nie polecam. Jeszcze rok m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AN P
link | zgłoś
2020-12-14
*.134.140.*
VoiceNet był już na osiedlu gdy się przeprowadziłam, samą usługę mam po poprzednim wynajmującym, zrobiliśmy bezproblemowo cesje. Usługi są na dobrym poziomie, najważniejsze, że bezproblemowe, co jest mega ważne w dobie pracy zdalnej.
Mała awaryjność, dobry kontakt z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Voice net Opinie