Voice net Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 117
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
voice-net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Józef
link | zgłoś
2022-07-03
*.146.73.*
Jakość usług porażające, jak dawna Neostrada, odradzam to badziewie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Partyk
link | zgłoś
2022-03-22
*.2.101.*
Firma ogólnie jest OK. Ale brak jakiegokolwiek telefonu do zgłoszenia awarii poza godzinami urzędowania. Brak również aktualnych informacji na stronie gdzie jest awaria. Więc jak się zdarzy że internetu nie ma po godz. 18 to anie nie wiadomo czy to chwilowe, ani nie wiadomo gdzie zgłaszać. W dzisiej [rozwiń/zwiń]
dobra cena, dość stabilna usługa
brak możliwości zgłoszenia awarii po godzinach urzędowania, brak informacji o bieżących awariach na stronie dostawcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
przyjaciel
link | zgłoś
2022-03-03
*.173.57.*
Omijajcie dużym łukiem, jakość usługi dramatyczna, w ciągu miesiąca dwie czterodniowe awarie, zero informacji, zmowa milczenia.... Infolinia tylko po to by zdenerwować klienta, zero kontaktu z kimkolwiek, firma widmo... jest, a jakby jej nie było.... po prostu dramat. Piszę to, by kogoś ostrzec zan [rozwiń/zwiń]
zero
jakość usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2021-09-24
*.188.222.*
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Voice Net☺. Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Świetna jakość w stosunku do ceny.Obecnie mam TV, internet i telefon i polecam wszystkim
cena, obsługa klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-08-23
*.248.179.*
Dramat. Konsultanci tylko od sprzedaży. Jakiekolwiek informację uzyskać na infolinii graniczy z cudem. Szkoda dzwonić.
Ładna strona internetowa
Kompetencja, brak wiedzy, olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-07-16
*.204.21.*
Super internet działa jak petrda nie sprawia żadnych trudności nawet w grach polecam wszystkim nie zawiodłem się na usługach Voice Net
prędkości,
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2021-07-12
*.188.222.*
Świetnie działający internet, dobre pingi w grach. Od kilku lat korzystam i nie pamiętam, kiedy ostatnio był jakiś problem. Polecam ????
Jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2021-07-09
*.188.222.*
Ciekawe z jakiego internetu korzystają Państwo niezadowoleni??? na pewno to nie jest Voice Net;) - korzystam od początku, kiedy tylko zaczęli działać ze światłowodami, dzieciaki grają w gry - nikt ich nie banuje, korzystam z kamer, alarmów,domowych urządzeń smart i WSZYSTKO DZIAŁA bez zastrzeżeń.. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan kowal
link | zgłoś
2021-03-01
*.248.247.*
Ten internet jest jak ,,magik'' pojawia się i znika X razy na dzień. Do gier odradzam bo można dostać bana za opuszczanie meczów , a co do przeglądania stron to spokojnie możesz odpalić jakąś stronę i iść robić kawę jak wypijesz to wróć na pewno się załaduje ;D Z każdym miesiącem coraz więcej utraty [rozwiń/zwiń]
prestiżowe oferty
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2020-12-22
*.254.194.*
Bardzo dobra obsługa. Usługi wysokiej jakości. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beataa
link | zgłoś
2020-12-21
*.188.222.*
Szczerze polecam. Jestem klientem od początków działania firmy. Jestem bardzo zadowolona. Usługi(internet i TV)działają bez zarzutu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-12-20
*.146.225.*
Nie polecam tej telewizji. W moim przypadku kanały zacinają się na potęgę. Jeśli chodzi o obsługę infolinii to działają szybko. Ale co z tego jak problemy załatwiają zdalnie (reset ustawień). Nikt nie przyjedzie i nie sprawdzi że może to być wina wadliwego sprzętu. Ogólnie nie polecam. Jeszcze rok m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AN P
link | zgłoś
2020-12-14
*.134.140.*
VoiceNet był już na osiedlu gdy się przeprowadziłam, samą usługę mam po poprzednim wynajmującym, zrobiliśmy bezproblemowo cesje. Usługi są na dobrym poziomie, najważniejsze, że bezproblemowe, co jest mega ważne w dobie pracy zdalnej.
Mała awaryjność, dobry kontakt z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOGDAN
link | zgłoś
2020-12-10
*.221.122.*
mialem zamiar przeniesc internet i tv do Voice ale jak zobaczylem ich pakiet kanalow od razu mi sie odechcialo nie wiem po co tyle jest kanalow tv regionalnej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marita
link | zgłoś
2020-11-23
*.204.0.*
Od 3 mieisecy jestem klientem Voice-Net telewizja dziala bez zarzutów rowniez internet Polecam kazdemu !!!
Szybka i profesjonalna obsluga klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2020-11-14
*.173.43.*
Przedłużyłam umowę na kolejne lata, gdyż oferują bardzo dobrą jakość za rozsądną cenę. Są najlepsi na rynku :)
Jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriela
link | zgłoś
2020-10-27
*.188.222.*
Mam u nich internet i telefon. Chyba mają najniższe stawki na rynku. Z zasięgiem nie ma problemu nawet na wsiach. Polecam na 100 %
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-10-23
*.188.222.*
Przedłużam umowę na kolejny okres. Nie miałam, żadnych większych awarii. Wszystko ok. Opinia pozytywna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mm
link | zgłoś
2020-10-16
*.188.222.*
Jestem klientką od ponad 2 lat, ostatnio przedłużałam umowę, przedstawiciel przedstawił mi korzystną ofertę, na którą przystałam. Nie było problemów z dobraniem dodatkowego numeru, wszystko sprawnie można załatwić przez infolinię. Ogólnie bardzo polecam, nie ma się do czego przyczepić.
jakość, obsługa, podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza Izabella xx
link | zgłoś
2020-10-01
*.173.51.*
Jestem zadowolona z firmy Voice Net Na moim osiedlu od kilku lat jest światłowód firmy VN.Korzystam z telewizji i internetu, korzystne ceny i warunki umowy dla każdego klienta. Nowoczesny dekoder z wieloma funkcjami,kilka stacjonarnych punktów obsługi klienta na Podkarpaciu.
Jakość
Nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malena
link | zgłoś
2020-09-25
*.146.230.*
Jestem klientka Firmy Voice-Net korzystam z uslugi Telefon + abonament -Korzystna Oferta .Jestem Bardzo zadowolona z Takiej Promocji .Polecam Kazdemu !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-09-14
*.188.222.*
Od roku jestem klientem Voice-Net i jestem bardzo zadowolona z usług. Internet i telewizja działa bez zarzutów. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aisha
link | zgłoś
2020-09-03
*.2.101.*
Mam internet i tv w Voice Net wszystko działa bez problemu cena za pakiet też jest super, polecam każdemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-08-28
*.188.222.*
Rewelacyjny stosunek ceny do jakości usług, korzystam od kilku miesięcy, Polecam!
cena, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin.20a
link | zgłoś
2020-08-27
*.174.251.*
27.08.2020 internet coraz czesciej znika i telewizja oczywiscie. Reklamacja 4 a moze piec razy dekodera, bez echa, masakra. Reklamacja jakakolwiek z góry odrzuca, kończe abonament i uciekam. Po 18 rzadnej infolinii to jakis żart. Nie polecam !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-08-25
*.173.59.*
Internet Voice net mam od dawna. Zawsze działał bez zarzutu. Od kiedy zaczęłam pracować zdalnie, dwa razy miałam kilkugodzinny brak połączenia z netem w godzinach pracy. Niestety nie mogę sobie pozwolić na takie ,,przerwy" w pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-08-10
*.188.222.*
Posiadam internet oraz abonament komórkowy od tego Operatora i jestem bardzo zadowolona. Internet bardzo szybki, nie przerywa, a instalacja odbyła się bardzo sprawnie. Jeśli chodzi o komórkę nie mam problemów z zasięgiem, przeniesienie numeru bez problemów, faktury zgodne z umową ????
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolona klientka
link | zgłoś
2020-08-03
*.40.95.*
Moim zdaniem najkorzysyniejsza oferta światłowodu na rynku. Duży plus za szybkość podłączenia usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2020-08-03
*.173.57.*
Szybki Internet ,wysoka prędkość pobierania i wysyłania,z dobrym pingiem,bez lagowania, idealny dla graczy
Cena jakosc
Nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-07-29
*.173.32.*
Mam w pakiecie internet i telewizję i wszystko działa sprawnie, a i cena za ten pakiet jest bezkonkurencyjna, nigdzie nie znalazłam lepszej oferty. Jestem zadowolona i śmiało mogę polecić wszystkim (:
Szybkość, niezawodność, cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maks
link | zgłoś
2020-07-28
*:5443:e37b:*
Nabiał sobie robicie za przeproszeniem ? Co za opinie ? Połowa wysłana z jednego adresu IP. Nie chodzi tu o samą jakość usług firmy ,w tym momencie ale o to że większość " opinii " wysłana z jednego komputera o czymś świadczy ,ale na pewno nie o ich rzetelności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-07-20
*.188.222.*
Korzystam z usług firmy Voice-net już ponad rok i jestem bardzo zadowolona.Polecam każdemu mają bardzo ciekawa ofertę i niskie ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joaskax
link | zgłoś
2020-07-16
*.188.222.*
Z wielką przyjemnością mogę polecić każdemu firmę Voice-Net, duży wybór usług, niskie kwoty za abonament, kompleksowa obsługa!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zasaniak
link | zgłoś
2020-07-14
*.38.225.*
Dwie wady (te najistotniejsze) to: - prędkość pobierania jeszcze nigdy nie załapała się w połowie tej, za którą płacę tj. max 27-29 Mbps; - po godzinach pracy o serwisanta w razie awarii to do Boga! Ponadto brak jest telefonu do kogoś w Przemyslu, a nie tylko 17 xxx xxxx
Nie widzę!
Wymieniłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oliwia
link | zgłoś
2020-07-09
*.188.222.*
Poleciła mi firme Voice-Net przyjaciólka ,gdyż jest bardzo zadowolona z szybkiego internetu ,profesjonalna obsługa i maja ciekawe oferty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALICJA
link | zgłoś
2020-07-03
*.188.222.*
jestem klientem firmy voice od ponad dwóch lat mam internet światłowodowy działa bez zarzutu wezmę sobie jeszcze tv jak ni się skończy umowa z polsatem bo jest taniej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-07-02
*.188.222.*
Firmę polecili mi znajomi - oni są zadowoleni i ja też jestem :) Korzystam z internetu i telewizji i mogę śmiało polecić dalej. Wszystko działa szybko i sprawnie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazyna
link | zgłoś
2020-07-01
*.188.222.*
Bardzo dobry Internet Światłowód voice.net.Dodatkowo miły kontakt, wszystko można u nich sprawnie załatwić. Serdecznie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-06-30
*.188.222.*
Jestem klientem firmy Voice net od wielu lat, telewizja z internetem działa bez zarzutu. Od niedawna przenieśliśmy cala rodzina nr komórkowe do sieci Voice net, mamy korzystne abonamenty, oraz nowe aparaty komórkowe, otrzymaliśmy atrakcyjny rabat oraz gratisy z sklepu internetowego.
Jakość Obsługa Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-06-30
*.188.222.*
Polecam wszystkim usługi firmy Voice-Net.Bardzo ciekawe oferty i atrakcyjne ceny.Jestem Bardzo zadowolona.
Atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arleta
link | zgłoś
2020-06-29
*.188.222.*
Jestem bardzo zadowolona z firmy Voice-Net ,profesjonalna obsługa i swietne oferty dla stałego klienta ,wiec moge kazdemu polecic tą firme.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joaska
link | zgłoś
2020-06-29
*.188.222.*
Jestem zadowolona z usług firmy Voice Net. Miła obsługa.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
User
link | zgłoś
2020-06-24
*.23.5.*
Jeszcze uzupełnię swoją opinię po przeczytaniu komentarzy innych: Niektóre osoby mają taki sam problem jak ja, tzn. wykupując usługę np 72 MB/s liczą, że na routerze będzie tyle samo. Z tego co dowiedziałem się od znajomego komputerowca router (a przynajmniej ten od Voice-Netu) przesyła do 56MB/s. [rozwiń/zwiń]
na WIFI nie ma więcej niż 56MB/s - wyższe transfery osiągalne tylko przez kabel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
User
link | zgłoś
2020-06-24
*.23.5.*
Mam usługę wykupioną od wielu lat. Oczywiście zdarzają się awarie - choć rzadko. Kiedyś przerwany kabel w trakcie remontu (chyba drogi) dzisiaj też coś ze światłowodem. W skali lat, od kiedy korzystam z ich usług można powiedzieć, że są bezawaryjni (w porównaniu z innymi dostawcami). Generalnie za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PavRz
link | zgłoś
2020-06-15
*.188.222.*
Mam od nich usługi na światłowodzie - Internet i TV, nic się złego nie dzieje, więc jestem zadowolona. Awaria jeszcze się nie przytrafiła. Kontakt z infolinią w sprawie faktury- szybki i skuteczny, po drugiej stronie człowiek, a nie maszyna. Mam w planach przenieść też komórkę z abonamentem.
Szybki i konkretny kontakt.
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta Ozóg
link | zgłoś
2020-06-08
*.188.222.*
Posiadam w Voice-Net zarówno usługę telefoniczną jak i internetową. Nigdy nie miałem żadnych poważniejszych problemów, a jeżeli już coś się dzieje to zostaje szybko usunięte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AnaK
link | zgłoś
2020-06-03
*.188.222.*
Nie wiem skąd te negatywne opinie. Mam od nich internet i tv i jestem bardzo zadowolona, internet jest super i cena też bardzo dobra. Owszem, raz coś tam mi nie działało ale problem szybko usunęli. Dodzwoniłam się bez problemu a w poprzedniej dużej firmie, gdzie miałam internet żeby się w ogóle połą [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Admin
link | zgłoś
2020-04-25
*:6d57:1500:*
Nie polecam firmy Voice Net od tygodnia zgłaszam problem z niedziałającym Internet nikt nie raczył się nawet tym zainteresować. Pierwszy raz zadzoniłam odebrał Pan z laską przyjął zgłoszenie i poinformował, że zaraz ktoś się skontaktuje. Niestety mineły godziny nikt nie oddzwawania. Dzwonie kolejny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-03-03
*.188.222.*
Obsługa klienta jak i świadczone usługi godne polecenia. Posiadam telewizje i internet od dwóch lat - usługi działają bez zarzutu - jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-02-27
*.188.222.*
Ciekawa oferta pakietów oraz zadowalająca obsługa klienta. Możliwość uzyskania sprawnej odpowiedzi zarówno telefonicznie jak i online poprzez chat. Szybki odzew z obsługi klienta w sprawie moich niejasności i mojej nieuwagi. Serdecznie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2020-02-26
*.188.222.*
W pełni polecam tą firmę. Jeśli chodzi o usługi komórkowe jak i światłowodowe nie mam się do czego przyczepić. W ciągu 2 lat korzystania z usług zdarzyły się 2 awarie, z czego jedną udało się rozwiązać z Panią na infolinii, dryga została skierowana do techników, którzy pojawili się w przeciągu 3 god [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2020-02-25
*.188.222.*
Obecnie posiadam umowę na komórkę w kwocie niecałych 20zł miesiecznie. W cenie wszystkie połączenia, sms i mmsy bez limitu. Uważam, że cenowo jest to bardzo dobra oferta. Jakość połączeni w VoiceNet na bardzo dobrym poziomie. Obsługa klienta zawsze pomocna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-02-24
*.188.222.*
Poziom obsługi jak i świadczenie usług jest jak najbardziej w porządku. Opinie są ważne,ale nie powinny decydować o wyborze Operatora, ponieważ na portalu można napisać wszystko i przez każdego głównie przez KONKURENCJĘ, która wymyśla rożne historie tylko po to żeby zrazić przyszłych nabywców. Voice [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2020-02-20
*.67.115.*
Oszuści!!! Ceny oczywiście konkurencyjne i tyle. Przesył połowa jak na umowie, ale gdy kierownik przychodzi podpisać kolejną umowę to jest OK?. Dziwne to jest, że firma nie dba o renomę. Dziwne jest też , że płacisz za telewizję a internet dostajesz za 1 zł. Telewizja tnie niesamowicie. Szkoda nerwó [rozwiń/zwiń]
brak
wszelkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anabel
link | zgłoś
2020-02-03
*.2.100.*
Oszuści, nie sprawdza im się transmisja danych. Zglaszalam reklamacje i czekam już 2 miesiące, a odpowiedzi wciąż brak. Na infolini same niekompetentne osoby. Nie polecam tego operatora. Jedna wielka porażka.
Brak
Ta sieć to wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monia
link | zgłoś
2019-11-22
*.0.251.*
Witam , nie Polecam tej firmy, Mam telefon stacjonarny z internetem na firmę .od dłuższego czasu borykamy się z usterkami jak nie telefony to internetu , a najlepsze jest to że pani która odbiera twierdzi ze nie mamy u nich usług świadczeń telekomunikacyjnych ale Rachunki płace, czy ktoś może mi po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdana
link | zgłoś
2018-11-21
*.67.161.*
Okropna firma ,oszuści ,po podpisaniu umowy ciężko się od nich uwolnić.Panie obsługujące infolinie opryskliwe i niegrzeczne.NIE POLECAM i nigdy więcej takich firm!!!
nie ma zalet
wysokie rachunki,problem z rozwiązaniem umowy,problem z kontaktem i usuwaniem awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janda
link | zgłoś
2018-09-07
*.197.168.*
https://biznes.radiozet.pl/Newsy/UOKiK-wszczal-postepowanie-przeciwko-Nowej-Telefonii Kombinatorzy i kłamcy
nie ma
drogo inne ceny niz w umowach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malaczarna
link | zgłoś
2018-08-31
*.2.101.*
Najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia. Na rozwiązanie problemu czeka się miesiąc czasu. Rachunki przychodzą wyższe niż zawiera to umowa i ciągle trzeba pisać maile z korektą. Już nie wspomnę o obsłudze klienta. Brak kultury, szczególnie u jednej z pań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwia
link | zgłoś
2018-07-27
*.38.225.*
JAKO firma moze ok natomiast ci co odbieraja telefony to jakas dziecinada!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzwonisz godzine czekasz 2 az odbiora ,dajesz reklamacje mowia ze oddzwonia 4 osoby mialy do mnie oddzwonic odnosnie rachunku,,,ani jedna sie nie odezwala ,skandal wstyd,kto za to odpowiada,placimy za to,moge [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sensej
link | zgłoś
2018-07-27
*.0.42.*
NIE POLECAM!!! przy zgłoszeniu problemu czeka się nawet kilka dni na przyjazd techników, trzeba ponawiać zgłoszenie bo gdzieś ginie!, internet nie osiąga prędkości i się rozłącza, BOK wprowadza w błąd, fatalna obsługa w Bok,
Ja nie widze
Brak odpowiedniego podejścia do klienta, brak zainteresowania, mylne informacje przekazywane przez BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient VOICE NET
link | zgłoś
2018-07-25
*.254.149.*
NIE POLECAM. Po podpisaniu umowy dostałem kary od innych operatorów. Mineło już 2 lata i nic z tego nie robią a na dodatek podrabiają podpisy na umowach. Jeszcze raz NIE POLECAM
żadnych
wystarczy poczytać opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malika
link | zgłoś
2018-07-19
*.134.188.*
profesjonalna i szybka obsluga , równiez podejscie do klienta ,dobre ceny na kazda kieszeń , Takze polecam kazdemu .Nie czekaj czas ucieka
profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2018-07-05
*.47.108.*
już na wstępie rozmowy z tą firmą zostałem oszukany. inaczej w umowie a inaczej w praktyce.
brak
brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luki445
link | zgłoś
2018-06-23
*.38.225.*
Witam. Gorszego podejscia do klijenta nigdy nie widzialem. Miesiac temu zglosilem zagubienie pilota dekodera i ze chce kupic drugi, powiedziano mi 50zl zgodzilem sie i cisza. Miesiac czasu dzwonie i pytam gdzie pilot itd kazdy glupa pali i wzrusza ramionami. Bylem w punkcie, dzwonilem pod kazdy mozl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzegorz
link | zgłoś
2018-06-14
*.188.222.*
usługa zgodna z umową., firma w porządku miałem obawy jak się naczytałem głupot w internetach/opiniach po podpisaniu Umowy. Mam internet od 5 miesięcy i nie narzekam. Prędkość 30 mb/s jest na routerze osiągalna / sprawdzam co jakiś czas podłączając się kablem. Po zgłoszeniu awarii na infolinii dowi [rozwiń/zwiń]
rzetelność, dobra usługa, cena
ciężko powiedzieć ale wszystko przed nami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JA z
link | zgłoś
2018-06-11
*.188.223.*
Witam Jestem użytkownikiem telewizji i internetu tejże Firmy 9 miesięcy,multi rumy dwa prod.Ukraina za jeden płacę dychę co miesiąc,Tnie obraz kilka razy w tygodniu nie raz na dzień,najczęściej wieczorem wtedy gdy coś by obejrzał bardzo wkurza mnie to.Info działa tylko na odczep się Zawsze mów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AG
link | zgłoś
2018-05-02
*.25.54.*
Internet wyłącza się co jakiś czas, ponadto dzwoniłem na infolinię w czwartek zgłosiłem błąd, że od pół roku w umowie jest wpisane 20mb/s internet, a niestety mam 10mb/s pani z infolinii poinformowała mnie, że problem zostanie zgłoszony i mają na naprawę 72h, po upływie tego czasu zadzwoniłem jeszcz [rozwiń/zwiń]
Wyłącza się 3-10 razy dziennie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robcio
link | zgłoś
2018-04-23
*.188.222.*
Jestem zadowolony z usług VOICE NET. Internet działa bez zarzutu. atrakcyjne propozycje paczek - łączonych usług za dobra kasę. POLECAM
kompleks usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2018-04-20
*.197.168.*
Pozytywne opinie piszą tylko pracownicy Voice Net prawda jest straszna .
żadnych
cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-04-16
*.188.222.*
Jestem klientką tego Operatora już dwa lata. I teraz przedłużam umowę gdyż zaproponowana cena jest bardzo dobra. Nie miałam też żadnych większych awarii. Wszystko ok. Opinia pozytywna.
dobra cena
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2018-04-12
*.188.222.*
Wszystko ok. Instalacje miałam miesiąc temu i jak do tej pory nie ma żadnych problemów. Kontakt z firmą też szybki.
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-04-12
*.197.168.*
Ta firma to kpina. Uwaga umowy mają dużo haczyków. Mają sporo spraw w sądach.
jakość niska, ceny wysokie , problemy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2018-04-11
*.188.222.*
Kontakt z Biurem Obsługi Klienta bardzo szybki. Sprawa załatwiona od ręki. Dziękuję.
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek W.
link | zgłoś
2018-04-10
*.2.101.*
Uslugi zgodne z oferta,szybka instalacja. Świetna cena abonamentu komórkowego.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kocica
link | zgłoś
2018-04-10
*.76.244.*
oferta świetna, instalacja sprawna, a instalatorzy ciacha mniam... Ofarta z możliwością negocjacji z przedstawicielem Polecam bo kontakt naprawdę dobry
Kontakt i cena
BrK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-04-10
*.76.244.*
Internet bez zarzutu, prędkość zgodna z umową, tv odbuera bardzo dobrze ???? w końcu na światłowodzie. Do tego przeniosłem do voice net [email protected] gsm numer komórkowy. Jestem zadowolony ceny rewelacja w końcu solidny operator w bloku.
Jakość, cena
Nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2018-04-10
*.2.101.*
Super ceny. Miałem kilka pytań odnośnie usług i faktur - obsługa klienta szybka i kompetentna, nie trzeba czekac godzinami na połączenie:)
Obsluga, jakość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia88
link | zgłoś
2018-04-10
*.188.222.*
Usługi bardzo dobre, zarówno jakościowo jak i cenowo :) polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2018-04-10
*.188.222.*
Internet działa bez zarzutu wiec wszystko ok.
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bazan
link | zgłoś
2018-04-09
*.188.222.*
podpisałam umowę na telewizje z telefonem stacjonarnym dla babci bo chciała koniecznie pakiet edukacyjny i narazie wszystko śmiga bez zarzutu (mamy od 4 miesięcy) bedziemy obserwować ale na teraz moge polecić z całego serca. - babcia ma zajęcie bo ma swoje ulubione programy Pozdrawiamy firmę voice [rozwiń/zwiń]
brak awarii
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
John
link | zgłoś
2018-04-09
*.188.222.*
Ceny bardzo elastyczne. Plusem jest to że są na miejscu i chętni do negocjacji.
atrakcyjne ceny za usługi
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGNIESZKA
link | zgłoś
2018-04-04
*.188.222.*
A ja jestem zadowolona. Usługa internetu została bez problemu podłączona. W przypadkach jakichkolwiek wątpliwości lub pytań udaję się do salonu i mam bezpośredni kontakt z opiekunem z którym wszystko załatwiam.
dobry kontakt z konsultantem,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2018-03-31
*.24.109.*
Przedstawiciel handlowy umawia się na warunki, przedstawia całą sytuację, a potem okazuje się, że kopie pode mną dołek...!!!! Z całego serca nie polecam! Zasada tej firmy, to tylko dopaść klienta wciskając mu stertę bzdur!!! a potem mieć z niego zysk i nie martwić się co z nim dalej będzie.
nie wiem
kłamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2018-03-23
*.18.133.*
Wasz internet to jedna wielka kupa, a pozytywne komentarze piszą pracownicy
brak
muli internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikolaj
link | zgłoś
2018-03-01
*.146.233.*
Jak narazie wszystko śmiga i jest ok konkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgosia
link | zgłoś
2018-03-01
*.146.233.*
Mam pakiet od tej firmy zero awarii jak narazie, cena ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
to ciekawe
link | zgłoś
2018-02-28
*.146.229.*
ktos sie chyba wziol za poprawiane opini w tej firmie ze nagle same komentarze na plus,bo jak sie rozmawia z ludzmi ktorzy maja uslugi to mowia inaczej,z tego co widze w tej firmie ludzie zmieniaja sie jak rekawiczki,ciekawe dlaczego.
marne
raczej tak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2018-02-22
*.146.142.*
Zadowolony bardzo, z usług i z kontaktu z moim opiekunem, który obsługuje mi zarówno usługi w mojej firmie jak i zarówno w domu.
Kontakt bezpośredni z opiekunem
Żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2018-02-22
*.146.142.*
Mam od nich usługi pełen pakiet, jestem mega zadowolony, polecam
Awarię usuwane natychmiast
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-02-22
*.2.101.*
Tak sobie czytam i powiem, że też miałem obawy bo opinie były napeawdę różne ale zaryzykowałem i co .... Miłe zaskoczenie usługa internet i tv miała być uruch 30.11.2017 a technicy zadzwonili 23.11 więc miło. Miałem nawet kontakt z biurem i powiem tragedii nie było chodziło o prędkość internetu mnie [rozwiń/zwiń]
Jakość, cena, kontakt
Słaba reklama
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damjan
link | zgłoś
2018-02-21
*.230.70.*
Operator jak każdy inny:)))) Internet ok Tv też spoko Ceny bardzo elastyczne. Plusem jest to że są na miejscu i chętni do negocjacji
elastyczne ceny
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-02-21
*.146.170.*
Jestem bardzo zadowolona z usługi. Przedstawiciel ogarnięty i pomocny. Przyjechał mi skonfigurować telefon.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GRAŻYNA
link | zgłoś
2018-02-21
*.182.203.*
jestem bardzo zadowolona z usług ktore zaproponowała mi firma vn ,moje rachunki spadły o całe 30 zł ,w skali roku ,mam na nową parę bucików :)
uczciwa firma
zadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-02-21
*.2.101.*
Tel + internet + tv - usługa ok ceny przystepne Firma lokalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazyna
link | zgłoś
2018-02-21
*:17:e590:*
Atrakcyjne promocje , tv dziala bez zarzutu,polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lusia
link | zgłoś
2018-02-21
*.188.222.*
Ja nie mam takich problemów. Internet śmiga, TV również bez zarzutu. Zdecydowanie polecam!
szybki kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majka
link | zgłoś
2018-02-21
*.188.222.*
Jestem zadowolona z usług firmy Voice Net. Miła obsługa.
miła obsluga
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2018-02-15
*.38.224.*
Najgorsza telewizja !!!! Zaluje ,ze dałam się wrobić !!!!! Pani przedstawiciel nie odbiera telefonów ,już nie ma jak się nawet tłumaczyć,Ta firma jest do kitu
Nie ma
Jest ich duzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robot
link | zgłoś
2018-01-29
*.146.172.*
Witam.mysle ze na 10klijentow tej firmy 2-3 moze byc zadowolonych dlaczego..bo im sie udalo,maja szczescie,pozostali beda co chwile resetowac urzadzenie,bo cos im tam niebedzie dzialac,pelno kanalow ktore sie powtarzaja,dotego regionalne trzeba tez wziasc pod uwage ze najtaniej to oni mieli ale jaki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-01-16
*.38.225.*
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM jest to banda złodziei i oszustów mam umowę podpisaną na 144 a w rzeczywistości jest 40 PO KABLU!!!! rzadko kiedy jest według umowy, rutery które dają wydajność ich to max 40 gdy w danej chwili jest 130 na kablu.Reklamacje zgłaszam i na tym się kończą.Totalne badziewie nikom [rozwiń/zwiń]
zero
najgorsze z możliwych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-01-10
*.205.193.*
Firma oszustów .Podpisałam umowę na telewizję. Niestety nawet nie potrafili w terminie dokonać instalacji. Nie można w ogóle jej oglądać. Ciągle następuje zatrzymanie programów. Średnio w przedziale czasowym 40 min. nastąpiło zatrzymanie 6 razy. Za każdym zgłoszeniem na infolinii miłe panie zapisują [rozwiń/zwiń]
brak
cągłe ztrzymywanie programów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ELZBIETA
link | zgłoś
2017-12-13
*.146.44.*
z tego co wiem firma jest z Rzeszowa,ale dzialaja ostro na calym Podkarpaciu,rozmawialam ze znajomymi to maja klijentow podobno w calej polsce niewiem jak duza jest to firma ,ale jak niebede podnoscic za bardzo cen to beda miec klijentow,co do ofert ich szalu niema ale znajomi niektorzy sa wmiare za [rozwiń/zwiń]
ok.
niewiem nic otym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Internet
link | zgłoś
2017-12-13
*.146.44.*
intenet mam od nich i telewizje nieplace duzo,pan z ktorym podpisywalem umowe obnizyl mi moje rachunki,wczesniej za to co mam teraz placilem o prawie 20zl,wiecej.Narazie niemam zadnych zaklucen,i problemow z odbiorem,takze jestem zadowolony,oplaty robie przelewem.ps.pozdrawiam pana z ktorym podp.um [rozwiń/zwiń]
dziala
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kajtek
link | zgłoś
2017-12-11
*.146.103.*
Firma jak kazda jedna ,niegdzie niema szalu,bylem w innych firmach i tez ciezko sie bylo do dzwonic,niekt niereagowal na usterki,a tu odkiedy mam umowe jeszcze ani raz niezglaszalem usterki..narazie jest ok,ale niechawale.
narazie ok.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2017-11-05
*.254.147.*
Witam ponownie już pisałem o tej firmie oszustów próbowałem załatwić sprawę polubownie dałem im czas na naprawę ale maja to w d......e czujom się bezkarni Szukam ludzi którzy zostali oszukani w taki sam sposób do pozwu zbiorowego poniewaz sam nie wygram czekam na e-mail [email protected]
Wielkie G
Wielkie G
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2017-10-22
*.38.225.*
Witam ostatnio założyłem sobie internet z tv jeszcze nie widziałem takiego G.....a nic nie działa miał być net 72 Mega jest zaledwie 2 M telewizje tnie nie da się oglądać zostałem oszukany blokada wszystkich portów nie można grac online stanowczo odradzam banda złodziei .Zastanawiam sie ich podać do [rozwiń/zwiń]
wielkie G
wielkie G
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koles
link | zgłoś
2017-09-27
*.146.100.*
Witam.troche znam ta firme mam tez znimi umowe,oprucz mnie maja znajomi,ja osobiscie niezadowolony tak do konca aktywacja,czesto sie spuzniaja ztego co wiem z podlaczeniem, dodzwonic sie donich ciezko,malo tego,jakosc slaba internet pisza ze 72,a jest polowa ztego,szczerze,niepolecam i klamia strasz [rozwiń/zwiń]
marne
caly czas,obsluga do bani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2017-09-11
*.38.225.*
Na reklamację telefonu czekam ponad miesiąc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maja
link | zgłoś
2017-07-07
*.40.109.*
NIE POLECAM firma oszustów i tyle- w tamtym roku zawarliśmy umowę na 2 abonamenty telefoniczne z aparatami telefonów , w przesyłce dostaliśmy nie te które były w umowie, po reklamacji i zwrotu jednego aparatu do dnia dzisiejszego brak prawidłowego telefonu rachunki do opłacenia oczywiście przychodzą [rozwiń/zwiń]
brak
brak kontaktu, brak współpracy, naciąganie ,oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert
link | zgłoś
2017-06-30
*.172.255.*
Nikt nie odbiera żadnych telefonów, 6 miesięcy trwa korekta ich faktur, brak zwrotu nadpłaty, nie odpowiadają na maile ani na telefony. Nie radzę wchodzić w jakiekolwiek umowy z nimi. Odradzam. Mnie już została droga sądowa.
brak
zero kontaktu, usługa internetu i TV przerywa codziennie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
naciągniety
link | zgłoś
2017-06-23
*.183.31.*
Ciężko nazwać tę spółkę rzetelną firmą, banda ch**a, naciągaczy i oszustów. W lutym br. wysłałem pismo z rezygnacją z usług (2 miesięczny okres wypowiedzenia), do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi na pismo (mimo zapewnień konsultantki z która rozmawiałem) a rachuneczki przychodzą dalej, niedawno od [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ew
link | zgłoś
2017-06-19
*.188.222.*
dodzwonić się z reklamacją graniczy z cudem!Ostatnio jako pierwszy oczekujący po pół godzinie rozłączyłam się.Przez miesiąc dzwonię z reklamacją programów i do tej pory nie potrafili rozwiązać problemu.Rachunki oczywiście przychodzą na czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sanok.pl
link | zgłoś
2017-05-12
*.146.76.*
mam znajomych co sa klijentami voicenet.narazie jeszcze mam umowe ktora mi sie konczy za dwa mies.ale ztego co mi mowili znajomi sa zadowoleni int.fajnie im dziala,i wmiare szybko bo to tez zalezy ile tego internetu dostaniesz,powiem jedno maja dobre ceny,a zkoro ci moi znajomi nienarzekaja to chyba [rozwiń/zwiń]
swiatlowod i ceny
hmmm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2016-10-07
*.133.94.*
mam neta 72/00 Mb/s i tak pokazuje speed test ale w rzeczywistości to z kąta premium to osiąga max1.5 Mb/s
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAZDAN63
link | zgłoś
2016-09-17
*.139.60.*
1. Asymetria łącza 18:1 (144/8 Mb/s) ! 2. Publiczny stały adres IP 10 zł miesięcznie ! 3. Brak dostępu do konfiguracji sieci WI-FI ! Dyskwalifikacja !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2015-01-30
*.24.255.*
Najgorszy dostawca z jakim miałem okazję "współpracować". Konfiguracja internetu trwa tydzień w górę. Ktoś się zapyta czemu to mam ciekawą odpowiedź: Informatycy nie potrafią podać prawidłowo hasła. Już mniejsza o telefon - Oni wysyłają źle skonfigurowany modem... Kwiatki w rodzaju rozmowy z konsult [rozwiń/zwiń]
zabawnie brzmi to słowo w ich kontekście
po każdej awarii - naprawa internetu ~tydzień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Voice net Opinie