Opinie o Voice net

3.5 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 109
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
voice-net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jan kowal
link | zgłoś
2021-03-01
*.248.247.*
Ten internet jest jak ,,magik'' pojawia się i znika X razy na dzień. Do gier odradzam bo można dostać bana za opuszczanie meczów , a co do przeglądania stron to spokojnie możesz odpalić jakąś stronę i iść robić kawę jak wypijesz to wróć na pewno się załaduje ;D Z każdym miesiącem coraz więcej utraty [rozwiń/zwiń]
prestiżowe oferty
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2020-12-22
*.254.194.*
Bardzo dobra obsługa. Usługi wysokiej jakości. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beataa
link | zgłoś
2020-12-21
*.188.222.*
Szczerze polecam. Jestem klientem od początków działania firmy. Jestem bardzo zadowolona. Usługi(internet i TV)działają bez zarzutu. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-12-20
*.146.225.*
Nie polecam tej telewizji. W moim przypadku kanały zacinają się na potęgę. Jeśli chodzi o obsługę infolinii to działają szybko. Ale co z tego jak problemy załatwiają zdalnie (reset ustawień). Nikt nie przyjedzie i nie sprawdzi że może to być wina wadliwego sprzętu. Ogólnie nie polecam. Jeszcze rok m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AN P
link | zgłoś
2020-12-14
*.134.140.*
VoiceNet był już na osiedlu gdy się przeprowadziłam, samą usługę mam po poprzednim wynajmującym, zrobiliśmy bezproblemowo cesje. Usługi są na dobrym poziomie, najważniejsze, że bezproblemowe, co jest mega ważne w dobie pracy zdalnej.
Mała awaryjność, dobry kontakt z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
BOGDAN
link | zgłoś
2020-12-10
*.221.122.*
mialem zamiar przeniesc internet i tv do Voice ale jak zobaczylem ich pakiet kanalow od razu mi sie odechcialo nie wiem po co tyle jest kanalow tv regionalnej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marita
link | zgłoś
2020-11-23
*.204.0.*
Od 3 mieisecy jestem klientem Voice-Net telewizja dziala bez zarzutów rowniez internet Polecam kazdemu !!!
Szybka i profesjonalna obsluga klienta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2020-11-14
*.173.43.*
Przedłużyłam umowę na kolejne lata, gdyż oferują bardzo dobrą jakość za rozsądną cenę. Są najlepsi na rynku :)
Jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriela
link | zgłoś
2020-10-27
*.188.222.*
Mam u nich internet i telefon. Chyba mają najniższe stawki na rynku. Z zasięgiem nie ma problemu nawet na wsiach. Polecam na 100 %
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-10-23
*.188.222.*
Przedłużam umowę na kolejny okres. Nie miałam, żadnych większych awarii. Wszystko ok. Opinia pozytywna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?