UPC Opinie

1.8 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 29
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Telewizja cyfrowa

Strona internetowa:
www.upc.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Angelika
link | zgłoś
2021-11-08
*:6e26:cf35:*
Nie polecam. Zakupiłam internet w UPC za 29.99 zl po 3 miesiącach okazało się że tam jest tez TV której nie oglądam...Pan zapomniał powiedzieć ze za Wszytsko wyjdzie 50 zl. Kpina i do tego wszytsko monter, który pracuję chyba za karę w tej firmie. Arogancji z brakiem kultury. Nigdy więcej UPC cze [rozwiń/zwiń]
Arogancki i bezczelny monter.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-03-24
*.192.93.*
Uwaga ostrzegam przed nieuczciwym działaniem UPC!!! Korzystając z pakietu internet 500 mg/s + TV (czas już nieokreślony) odmówiono mi informacji (dział rezygnacji) o ile wzrośnie opłata za sam internet jeżeli zrezygnuję tylko z TV ale zapewniono że na pewno nie na kilkaset złotych miesięcznie i że p [rozwiń/zwiń]
celowe wprowadzanie klientów w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agent Helos
link | zgłoś
2021-03-17
*.0.57.*
Płatnośc 100 zł. za pakiet z "internetem 1Gb/s". PRAWDZIWA prędkosć to ułamki (ok. 0,50-0,60) Mb/s! UPC TO OSZUŚCI!!!
to oczywyste że nie ma zalet
Ułamki Mb/s, nie mówiąc już o 1 Gb/s w umowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-02-28
*:a551:1900:*
Nikomu nie polecam. Płacę za prędkość 500 mam 20, kilkakrotnie w ciągu dnia zrywa się połączenie!!! TO OSZUSTWO!!! Warszawa Starówka
brak internet zamiast 500 tylko 20
najgorsza oferta, dałam się nabrać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2021-02-23
*:1ced:6fb3:*
Potwierdzam! UPC to oszuści!!! Płacisz za 500 masz30 !!!NIE POLECAM!!!
brak internet zamiast 500 tylko 30
najgorsza oferta, dałam się nabrać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-09-25
*.172.21.*
Oszuści i Złodzieje - Zmieniam adres zamieszkania chciałem przenieść usługę na nowe lecz nie są w stanie mi dostarczyć. Zapromponowali min zerwanie umowy za 3.800zł heheheh Dramat!
brak
infolinia dramat , net słabej jakości niby 300mb
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alde
link | zgłoś
2020-06-15
*.173.251.*
Złodzieje i oszuści. Ostatni rok z bydlakami. Będą udawać Greka, brać szmal i dostarczać neta jak z komórki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robi
link | zgłoś
2020-02-03
*.69.187.*
Nigdy więcej. Dziwne zapisy w umowie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matkaboga
link | zgłoś
2019-11-23
*.134.16.*
UWAGA: oszuści i złodzieje. Jak rozwiązecie umowę to czeka was niespodzianka. Sprzęt wysłany do UPC z pewnością nie dotrze w komplecie. Zawsze niby cos brakuje i sypią sie kary, po kilkaset żłotych. Beądzie przygotowani, że po rozwiązaniu umowy dalej będziecie płacić.!!!! Nie p;olecam, nigdy więcej. [rozwiń/zwiń]
brak
oszukują na czym sie tylko da
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2019-10-04
*.181.243.*
Umowa z UPC i ani telewizji, ani internetu, notoryczny brak usług i mówią ciągle ,że to awaria. Nawet już nie mówią tylko codziennie nagranie mówi o której godzinie ma nastąpić naprawa. Tak już mówi od ponad tygodnia. Poprzednio nie mieliśmy 30 dni. Umowę z UPC mamy od lutego z czego większość tego [rozwiń/zwiń]
BRAK , jakość usług zerowa.Nikomu nie polecam
Brak usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAWEŁ SEO
link | zgłoś
2019-08-01
*:6575:6e0b:*
@UPC POLSKA... UWAGA kombinatorzy. Na reklamację odpowiadają w dogodnym dla siebie terminie 30stu dni, bo sobie tak postanowili w regulaminie łamiąc polskie prawo!!! Brak odpowiedzi na reklamację w terminie 14 dni od otrzymania żądania konsumenta skutkuje uznaniem tego żądania w zakresie i treści ws [rozwiń/zwiń]
BRAK
ŻENUJĄCE REKLAMACJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wieloletnia klientka
link | zgłoś
2018-10-24
*.248.43.*
Kasują programy w trakcie trwania umowy, a nawet zaraz po zawarciu nowej - i to niestety te, które chętnie oglądałam :( Co i rusz próbują wcisnąć nowy dekoder (że niby obraz będzie lepszy), ale trzeba będzie płacić o kilka zeta więcej za mc. Jeszcze trochę i nie będę tu miała co oglądać.
co i rusz szukają sposobu, żeby klient płacił więcej, likwidują kanały w trakcie trwania umowy bez uprzedenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JARE
link | zgłoś
2016-02-18
*.210.98.*
Każdy pracownik wycenia inaczej usługi.W rozmowie telefonicznej oferowano mi pakiet tv za 60 zł, a za chwilę na czacie - te same usługi zostały wycenione na 90 zł!
uznaniowość cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michau
link | zgłoś
2016-01-13
*.231.42.*
Korzystam z usług UPC już od 5 lat i nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów. Mam zarówno internet jak i telewizję, wszystko ok, polecam wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
soniaza
link | zgłoś
2015-01-31
*.72.114.*
Nie mieści mi się w głowie, żeby w dobie dzisiejszej techniki napisy dla niesłyszących nie miały poprawnych znaków. UPC odpowiada, po kilku korespondencjach, że przez dekoder inaczej sie nie da!!! RANY!!
brak prawidłowych napisów z telegazety przez dekoder
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzia
link | zgłoś
2015-01-30
*.171.36.*
Masakra , oszuści , złodzieje naciągaja klientów biuro obsługi wprowadza w błąd reklamacja zawsze na korzyść UPC nie mogę doczekać się kiedy skonczy sie umowa i bedę mogła podpisać z kimś innym a jestem klientem od 10 lat .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anders Emich
link | zgłoś
2015-01-06
*.22.9.*
Nowa forma kolonizacji angielskiej, tym razem w Polsce. Po pierwsze UPC - wymawianie nazwy po angielsku a nie po polsku- ju-pi ci. Po polsku jest upc - po prostu. Starsi ludzie maja problem. Potwornie zly serwis. Nie wiadomo z jakiego powodu mieli zapisany zly adres i nie przysylali do mojej mamy fa [rozwiń/zwiń]
zadnych
opisane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JK45
link | zgłoś
2015-01-05
*.70.196.*
Nie dbają o starego, stałego Klienta. Bardzo mały wachlarz ofert i DROGO. Jak się chce z czegoś z pakietu zrezygnować, to to co pozostawiają jest odpowiednio droższe. Trudno się z nimi rozstać, trzeba się fatygować osobiście do BOK bo wszystkie inne kanały są wątpliwe.
Do jakości nie mam specjalnych zastrzeżeń, czasem na HD obraz się rwie.
Mały wahlarz ofert i drogo. Brak bonusów za lojalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mirdor
link | zgłoś
2014-12-19
*.174.215.*
nie szanują stałych klientów, obsługa arogancka, megalomania
brak
zqachowują się jak monopolista
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zyga10
link | zgłoś
2014-11-28
*.5.252.*
Kiepska jakość, częste zaniki sygnału. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2014-09-20
*.67.119.*
UPC nie dba o wieloletniego swojego klienta i doi go finansowo na maxa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2014-06-02
*.133.195.*
Najgorsza telewizja w kraju. Wszystko trzeba załatwiać przez infolinię, a tam żeby się dodzwonić trzeba czekać od 10-15 min . Telefony odbierają dzieci które nie mają pojęcia o czym się z nimi rozmawia. Od trzech lat czekam na wymianę kabla, mam bardzo słaby sygnał nie mogę zainstalować internetu b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2014-04-15
*.222.15.*
Miałem pakiet TV+internet+tel za 115zł. Po jakimś czasie chciałem zrezygnować z tel bo go nie uzywałem, kiedy w końcu się dodzwoniłem na infolinie Pani powiedziała że mogę zrezygnować z telefonu i nie bede za niego płacił. Poprosiłem o takie rozwiązanie. Po dwóch miesiącach przyszedł mi nowy rachune [rozwiń/zwiń]
nie zauważyłem
za długo by pisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2014-04-15
*.197.174.*
Jeśli ktoś twierdzi ze dla UPC najważniejszy jest klient to na prawde nie korzystał z infolini. Bo gdyby tak było to na pewno by tego nie napisał. TV super jeśli rozpoczynasz z nimi umowe dla stałych klientów są mało promocyjni.
ilość kanałów zadowalająca
Fatalna obsługa infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karczewski Wojtek
link | zgłoś
2014-04-10
*.195.185.*
W sumie racja, dobra i solidna telewizja, kto ma już dość kłamliwych cyfr i polsatowskich badziewi smiało moze przeniesc się do UPC. Tutaj klient jest najważniejszy a nie jego kasa
tatuaj klient jest najważniejszy a niejego kasa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zalanywtrupa
link | zgłoś
2014-04-10
*.116.195.*
Jestem w UPC i nie mam nic negatywnego do powiedzenia. Tylko moze to ze własnie oferują nowym klientom rok za darmo, a ja sie nie łapie na ta promocje ale trudno i tak niemam zle. A telewizja w porzadku,smialo mozna brac
niski abonament
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolek pomorze
link | zgłoś
2014-04-08
*.139.176.*
Nie narzekajcie, przynajmniej nie podwyższają abonamentu ni z gruchy ni z pietruchy. Uwazam ze to rzetelna firma i ma swoje zasady, nie gardza klientem tak jak NC+ która ma wszystkich w *** i mysli ze na tronie bedzie zawsze.
niskie ceny, uczciwi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2014-04-05
*.57.48.*
Faktycznie dodzwonić się na infolinie to wyjątkowe szczęście ale tv mają rewelacyjną. Ilość kanałów do ceny pakietów jest olbrzymia. Minuty darmowe na tel stacjonarny i rozmowy które można przekierowywać na komórkę to wielkie zalety! Po za obsługą w razie awarii to zdecydowanie polecam.
fajne ceny pakietów
fatalna pomoc w razie problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2014-04-05
*.8.243.*
Tragedia!!! Oszukują i naciągają. Dodzwonić się na infolinie graniczy z cudem a i ludzie tam pracujący mało przystępni. Nie polecam po stokroć!
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

UPC Opinie