UPC Opinie

1.8 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 29
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Telewizja cyfrowa

Strona internetowa:
www.upc.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Angelika
link | zgłoś
2021-11-08
*:6e26:cf35:*
Nie polecam. Zakupiłam internet w UPC za 29.99 zl po 3 miesiącach okazało się że tam jest tez TV której nie oglądam...Pan zapomniał powiedzieć ze za Wszytsko wyjdzie 50 zl. Kpina i do tego wszytsko monter, który pracuję chyba za karę w tej firmie. Arogancji z brakiem kultury. Nigdy więcej UPC cze [rozwiń/zwiń]
Arogancki i bezczelny monter.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2021-03-24
*.192.93.*
Uwaga ostrzegam przed nieuczciwym działaniem UPC!!! Korzystając z pakietu internet 500 mg/s + TV (czas już nieokreślony) odmówiono mi informacji (dział rezygnacji) o ile wzrośnie opłata za sam internet jeżeli zrezygnuję tylko z TV ale zapewniono że na pewno nie na kilkaset złotych miesięcznie i że p [rozwiń/zwiń]
celowe wprowadzanie klientów w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agent Helos
link | zgłoś
2021-03-17
*.0.57.*
Płatnośc 100 zł. za pakiet z "internetem 1Gb/s". PRAWDZIWA prędkosć to ułamki (ok. 0,50-0,60) Mb/s! UPC TO OSZUŚCI!!!
to oczywyste że nie ma zalet
Ułamki Mb/s, nie mówiąc już o 1 Gb/s w umowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2021-02-28
*:a551:1900:*
Nikomu nie polecam. Płacę za prędkość 500 mam 20, kilkakrotnie w ciągu dnia zrywa się połączenie!!! TO OSZUSTWO!!! Warszawa Starówka
brak internet zamiast 500 tylko 20
najgorsza oferta, dałam się nabrać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ela
link | zgłoś
2021-02-23
*:1ced:6fb3:*
Potwierdzam! UPC to oszuści!!! Płacisz za 500 masz30 !!!NIE POLECAM!!!
brak internet zamiast 500 tylko 30
najgorsza oferta, dałam się nabrać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-09-25
*.172.21.*
Oszuści i Złodzieje - Zmieniam adres zamieszkania chciałem przenieść usługę na nowe lecz nie są w stanie mi dostarczyć. Zapromponowali min zerwanie umowy za 3.800zł heheheh Dramat!
brak
infolinia dramat , net słabej jakości niby 300mb
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alde
link | zgłoś
2020-06-15
*.173.251.*
Złodzieje i oszuści. Ostatni rok z bydlakami. Będą udawać Greka, brać szmal i dostarczać neta jak z komórki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robi
link | zgłoś
2020-02-03
*.69.187.*
Nigdy więcej. Dziwne zapisy w umowie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matkaboga
link | zgłoś
2019-11-23
*.134.16.*
UWAGA: oszuści i złodzieje. Jak rozwiązecie umowę to czeka was niespodzianka. Sprzęt wysłany do UPC z pewnością nie dotrze w komplecie. Zawsze niby cos brakuje i sypią sie kary, po kilkaset żłotych. Beądzie przygotowani, że po rozwiązaniu umowy dalej będziecie płacić.!!!! Nie p;olecam, nigdy więcej. [rozwiń/zwiń]
brak
oszukują na czym sie tylko da
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2019-10-04
*.181.243.*
Umowa z UPC i ani telewizji, ani internetu, notoryczny brak usług i mówią ciągle ,że to awaria. Nawet już nie mówią tylko codziennie nagranie mówi o której godzinie ma nastąpić naprawa. Tak już mówi od ponad tygodnia. Poprzednio nie mieliśmy 30 dni. Umowę z UPC mamy od lutego z czego większość tego [rozwiń/zwiń]
BRAK , jakość usług zerowa.Nikomu nie polecam
Brak usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

UPC Opinie