TNT Express Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.tnt.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2021-09-14
*.151.37.*
Masakryczny problem maja z czasem od tygodnia czekam az wrescie przejscie u nich w magazynie przez niby urzad celny i co dnia mam komunikat "Przesyłka dostarczona do magazynu TNT" jak codziennie ja wyciagaja i ponownie składuja to wspołczuje paczce gdzie jest elektronika :) juz napisałem do producen [rozwiń/zwiń]
jedyna ze odpowiadaja na emaile i tyle :)
czas czas i czaaaas :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
superred
link | zgłoś
2021-08-06
*.0.61.*
Masakra. Zgłoszenie szkody w Ergo Hestia (naprawa gwarancyjna telewizora) w dniu 31.07.2021. Umówiony kurier po odbiór telewizora na dzień 02.08.2021 nie dojechał. Ponowny odbiór w dniu następnym bez efektu. Kolejny list przewozowy wygenerowany na dzień 05.08.2021. Zjawia się kurier i żąda ode mnie [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowal
link | zgłoś
2021-04-14
*.173.3.*
Fatalna jakość usług kurierskich. Kurier dostarcza przesyłkę (lekki list w kopercie) na ulicę zamiast do mieszkania - dodatkowo po terminie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Byla klientka
link | zgłoś
2021-03-31
*.233.88.*
Infolinia platna-oczywiscie brak jakiekolwiek informacji o tym na stronie tnt. Kurier nie przyjechal po odbior przesyłki (podobnoz express) juz 3 dzień. Nie polecam, firma istnieje bo istnieje. Zarobki pewnie ma z kosztow za infolinię niz za same przesyłki (których nie raczy nikt odebrac pomimo zle [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystkie jakie mogą być
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2016-11-02
*.156.117.*
Jedna z lepszych firm kurierskich na naszym rynku. Korzystam z niej zarówno w pracy jak i w domu i nigdy nie mam żadnych "ale". Działają szybko, sprawnie, a przede wszystkim punktualnie, co w dzisiejszych czasach zdarza się niezwykle rzadko. Ceny również są bardzo konkurencyjne - Polecam
ceny, szybkość doręczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ogr
link | zgłoś
2015-06-01
*.172.247.*
Bardzo cenię sobie ich usługi, zawsze szybki i wszędzie na czas, ceny również są niczego sobie. Ogólnie nie mam nic do zarzucenia, korzystam od wielu lat i nie zmieniam
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2015-03-15
*.30.91.*
nie mam nic do zarzucenia, korzystam od wielu lat i nie mam zamiaru zmieniać na inną firmę kurierską. Wszystko super.
jak dla mnie forma rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Operator Koparki Recznej
link | zgłoś
2014-04-08
*.20.63.*
TNT ma akurat punkt nadawania paczek koło mojego bloku. Z racji tego ze mam bardzo blisko, to chetnie do nich zachodze. Cenowo jest ok, paczki dojezdzają w całosci. Nie mam zadnych zastrzezan i z cala odpowiedzialnoscia moge polecic firme kurierska innym.
dobre ceny, szybka realizaja przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ziutek z Ignatek
link | zgłoś
2014-04-07
*.166.5.*
Chyba najmniej popularna firma kurierska w naszym kraju ale idealnie nadaje się do wysyłania kopert i niedużych paczek. Jeszcze nie zdażyło mi się, aby któras zaginęła lub dojechała uszkodzona, POLECAM!
idealna firma do wysyłania przesyłem małogabarytowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

TNT Express Opinie