TELNET Ropczyce Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.telnet.r-ce.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Łysy z łąki
link | zgłoś
2021-10-21
*.162.215.*
Dobre ziomki. Luzackie chłopaki. Zgrana ekipa montażowa. Niestety musiałem czekać ponad 10 dni na montaż ale zrobione. Jedyny minus to ruter huawei który ma słaby zasięgi wifi, po dołożeniu swojego tplinka 2 pokoje dalej zasięg mam w całym domu. Montażyści doradzili jak go podłączyć i ustawić.
Fajni montażyści
słabe wifi w firmowych routerach które dają, dłuższy czas oczekiwania na przyłącz - dużo chętnych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TELNET Ropczyce
link | zgłoś
2021-09-30
*.162.211.*
NIESTETY TYLKO TAK MOZEMY ODPOWIEDZIEĆ NA OPINIĘ. Szanowny Panie Jerzy, po pierwsze nikomu nie trzeba wejść do d żeby się doprosić. Po drugie od razu informuję, że Pana oszczerstwa zostały zgłoszone do prokuratury o zniesławienie. Gdyby Pan zadzwonił lub przejechał się bo wiosce zobaczyłby Pan że [rozwiń/zwiń]
lokalna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ecik
link | zgłoś
2021-09-27
*.162.213.*
Komu trzeba wejść do *** żeby doprosić się zamontowania światłowodów na Bliźnie? Firma do przedłużania i podpisywania umowy pierwsza i najmilsza a po jej podpisaniu po wielokrotnych prośbach firma ma w poważaniu klienta i obiecana mu oferta i wykonanie usługi przedłuża się z miesiąca na miesiąc i ko [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwa, naciąganie, kłamstwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2021-09-10
*.211.250.*
Nareszcie firma z właściwym podejściem do klienta. Mimo wysokiego kosztu podłaczenia ( daleko od głównej drogi) firma poszła na rękę i rozłożyła koszt na raty doliczając do abonamentu. Naprawdę żałuję, że tak długo męczyłem się u radiowej konkurencji. Polecam wszystkim którzy chcą zapomnieć o proble [rozwiń/zwiń]
Prędkość, stabilność, możliwość negocjacji, proklienckie zachowanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2021-04-13
*.228.13.*
Posiadałem rozbudowaną usługę u kilku ("wiodących") operatorów. Z uwagi na częste problemy techniczne zmieniłem ponad dwa lata temu usługodawcę na TelNET. Łącze pracuje stabilnie, prędkość deklarowana, awarie... (zapomniałem co to jest awaria). Przez ponad 2 lata nie było najmniejszego problemu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TELNET Ropczyce
link | zgłoś
2021-03-12
*.162.208.*
Panie Client 07 a czy testował Pan podłączony po kablu? Może to jednak nie wina usługi a np WIFI?? Brak informacji ani danych Klienta więc nie mamy jak sprawdzić w historii systemu zgłoszeń, ponadto nie wiemy z Kim rozmawiamy aby odnieść się do opinii czy jeśli jest problem po naszej stronie niezwł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Client07
link | zgłoś
2021-03-05
*.158.109.*
Nie polecam internet światłowodowy a co chwile internetu brak po zgłoszeniu można się jedynie dowiedzieć ze u nich wszystko jest w porządku jak ktoś chce mieć fachowa obsługę i ciągły dostęp do internetu to radzę wybrać innego dostawce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-04
*.162.211.*
Ach te znaki specjalne, zamiast "łapki w górę" pytajniki. A TelNet polecam jak najbardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-04
*.162.211.*
Gorąco polecam. Swoje chłopaki, kulturalne, miłe. Przyjadą, doradzą, pomogą w konfiguracji a przedewszystkim zamontują żeby działało wszystko prawidłowo ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szosti
link | zgłoś
2021-02-27
*.162.211.*
Internet i TV bardzo świetnie działa.Zero problemów z firmą TelNet ropczyce. Najlepsze usługi w powiecie ropczycko-sędziszowskim :)
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

TELNET Ropczyce Opinie