Opinie o TELNET Ropczyce

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.telnet.r-ce.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Tom
link | zgłoś
2021-04-13
*.228.13.*
Posiadałem rozbudowaną usługę u kilku ("wiodących") operatorów. Z uwagi na częste problemy techniczne zmieniłem ponad dwa lata temu usługodawcę na TelNET. Łącze pracuje stabilnie, prędkość deklarowana, awarie... (zapomniałem co to jest awaria). Przez ponad 2 lata nie było najmniejszego problemu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TELNET Ropczyce
link | zgłoś
2021-03-12
*.162.208.*
Panie Client 07 a czy testował Pan podłączony po kablu? Może to jednak nie wina usługi a np WIFI?? Brak informacji ani danych Klienta więc nie mamy jak sprawdzić w historii systemu zgłoszeń, ponadto nie wiemy z Kim rozmawiamy aby odnieść się do opinii czy jeśli jest problem po naszej stronie niezwł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Client07
link | zgłoś
2021-03-05
*.158.109.*
Nie polecam internet światłowodowy a co chwile internetu brak po zgłoszeniu można się jedynie dowiedzieć ze u nich wszystko jest w porządku jak ktoś chce mieć fachowa obsługę i ciągły dostęp do internetu to radzę wybrać innego dostawce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-04
*.162.211.*
Ach te znaki specjalne, zamiast "łapki w górę" pytajniki. A TelNet polecam jak najbardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-03-04
*.162.211.*
Gorąco polecam. Swoje chłopaki, kulturalne, miłe. Przyjadą, doradzą, pomogą w konfiguracji a przedewszystkim zamontują żeby działało wszystko prawidłowo ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
szosti
link | zgłoś
2021-02-27
*.162.211.*
Internet i TV bardzo świetnie działa.Zero problemów z firmą TelNet ropczyce. Najlepsze usługi w powiecie ropczycko-sędziszowskim :)
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witold
link | zgłoś
2021-02-26
*.162.211.*
Bardzo Polecam. Wszystko działa jak należy. Firma lokalna a to jest mega plus bo można przyjść i żywego człowieka zobaczyć a nie słuchać godzinami automatu. Internet kosa, tv również - działa nawet w największe niepogody.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Don
link | zgłoś
2020-09-09
*.162.211.*
A ja polecam. Nie widzę nic lepszego na naszym lokalnym rynku. Problemów - ZERO. Nic nie kombinuję z routerem, komputer mam zapiety po kablu dla większej stabilności łącza i niskiego pingu dlatego wszystko śmiga pięknie. Posiadam również telewizję, którą również polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-08-28
*.162.208.*
Bardzo słaby internet , nie polecam pakiet lossy w grach gdy gram z moimi kolegami oni nie posiadają światłowodu a nie mają utrat w grach gdy ja w tym samym czasie mam po 20 % pakiet lossów zawsze ktoś z obsługi powie że po naszej stronie wszystko jest wporządku i to wina serwerów NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TELNET
link | zgłoś
2020-06-21
*.162.211.*
Panie Joźil a czy zgłaszał Pan problem do naszej firmy? Brak informacji ani danych Klienta, ponadto nie wiemy z Kim rozmawiamy aby odnieść się do opinii czy jeśli jest problem niezwłocznie go usunąć. Zamiast pisać wulgarne opinie pod nic nie znaczącym NICKIEM anonimowo zalecamy zgłosić do nas usterk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]