Telestrada Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.telestrada.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Daniel
link | zgłoś
2021-08-03
*.225.135.*
Oszuści i naciągacze. Reklamacji nie uznają. Niepolecana.
Brak
Naliczanie internetu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2020-12-24
*.0.21.*
Naciągają za sms wysłane na mój numer,mimo że ja nie odebrałem żadnego bo karta była w modemie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-12-13
*.26.227.*
Ja też od kilku lat korzystam z tel. komórkowego. Płacę abonament 28,90 zł Rozmowy bez limitu i jestem bardzo zadowolona.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerry
link | zgłoś
2020-09-13
*.20.138.*
totalna lipa, ni polecam
brak
jak chodzi o problemy z usługą to niema z kim gadać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LM_Marian
link | zgłoś
2020-06-13
*.143.116.*
Byłem klientem (do 15.05.2020) Lajt mobile ponad rok. PRZESTRZEGAM nie dokonujcie przedpłat. W każdej chwili mogą przejąć wasze pieniądze, zablokują konto. Na wyjaśnienie przejętych pieniędzy nie ma co liczyć. W takich sprawach olewa się klienta. Ponieważ są to mało znaczące kwoty liczą, że kli [rozwiń/zwiń]
cena usług
brak rzetelności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niala
link | zgłoś
2020-03-28
*.64.67.*
mam u nich 2 abonamenty od przeszło 5 lat, jestem zadowolona, faktury na @, zasięg plusa więc nie ma problemów z połączeniami czy prędkością netu, panel do małej poprawy - brak możliwości, dodawania samodzielnie pakietów itp. ogólnie jestem bardzo zadowolona
tanio, dobry zasięg, obsługa
panel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowa
link | zgłoś
2020-03-09
*.96.38.*
W TLS posiadam numer komórkowy, konkretnie usługi świadczy mi marka lajt mobile. Wszystko działa prawidłowo, mam bardzo dobry zasięg niezależnie od miejsca gdzie aktualnie przebywam, a do tego cena 19,99 30 GB i wszystko no limit :) Rodzice maja usługi stacjonarne, tam też wszystko jest ok.
dobre usługi za małe pieniądze
chyba nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jana
link | zgłoś
2020-03-05
*.0.23.*
Internet śmiga jak szalony. Wszystko OK!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joana
link | zgłoś
2020-03-05
*.96.38.*
mam abonament w lajtmobile i jestem zadowolona, tata i mama mają stacjonarny numer z telestrady i też niskie rachunki i nie mają awarii także zdecydowanie polecam
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciej
link | zgłoś
2020-03-05
*.96.38.*
Ja jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy, nie maiłem żadnych problemów i wszystko załatwone uczciwie. Ludzie nie czytają podstawowych infromacji z umowy i stad te opinie, sami są sobie winni. Ja jestem zadowolony i polecam !
obsługa cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Telestrada Opinie