Technican Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 34
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.technikan.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hania
link | zgłoś
2020-07-08
*.169.91.*
Polecam wszystkim ten serwi AGD. Naprawa mojej lodówki, przebiegła szybko i sprawnie. Jak do tej pory działa bez zarzutów.
miła atmosfera
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2020-06-05
*.0.0.*
Zdecydowanie wszystkim gorąco polecam ten serwis AGD. Naprawa mojej pralki, przebiegła szybko, sprawnie. Pan serwisant, okazał się bardzo miły i wytłumaczył mi, dlaczego, powstała usterka.
jakość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2020-05-10
*.60.254.*
Polecam
solidność
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nadia
link | zgłoś
2020-05-10
*.60.254.*
Pracownicy z tego serwisu są niemalże w stanie naprawić każdy sprzęt AGD i to za przystępną cenę. Polecam :).
profesjonalizm
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eliza
link | zgłoś
2020-04-14
*.60.10.*
Z czystym sercem poleciłabym tą firmę znajomym. Jest tak, ponieważ moja pralka została naprawiona szybko, sprawnie i profesionalnie.
profesjonalizm
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-04-14
*.60.10.*
Pan, z którym rozmawiałam przyjął zgłoszenie. Przyjechał jeszcze tego samego dnia i naprawił zmywarkę. Naprawa przebiegła szybko i sprawnie, a on wytłumaczył mi od czego powstała usterka.
przystępna cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2020-03-05
*.169.231.*
Naprawa mojej pralki, przebiegła szybko, sprawnie i profesionalnie. Pan, który ją naprawiał był bardzo miły i wszystko mi tłumaczył. Polecam :).
jakość
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-02-12
*.169.231.*
Profesionalizm, szybkość, sprawność, miła obsługa. Polecam :).
solidność
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julka
link | zgłoś
2020-01-14
*.115.101.*
Profesjonalna,sprawna naprawa mojej pralki. Miły mechanik, który wszystko mi wytłumaczył i cena odpowiednia do awarii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2019-12-10
*.60.84.*
Mechanik, przyjechał tego samego dnia, w którym zgłosiłam awarię. Naprawa, poszła sprawnie i szybko. Polecam ten serwis :).
sprawność
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Technican Opinie