Technican Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 35
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.technikan.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krystyna
link | zgłoś
2021-12-27
*.47.136.*
Jestem zbulwersowana praktykami stosowanym przez tą firmę oraz firmami współpracującymi. Bo nie wiadomo o co tu chodzi: inna firma przyjmuje zlecenie, inna wysyła fachowca, inna przyjmuje pieniądze, inna przyjmuje reklamacje. Wszystkie rozrzucone są po całej Polsce. Zgłosiłam zepsutą zmywarkę, infor [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2020-07-08
*.169.91.*
Polecam wszystkim ten serwi AGD. Naprawa mojej lodówki, przebiegła szybko i sprawnie. Jak do tej pory działa bez zarzutów.
miła atmosfera
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2020-06-05
*.0.0.*
Zdecydowanie wszystkim gorąco polecam ten serwis AGD. Naprawa mojej pralki, przebiegła szybko, sprawnie. Pan serwisant, okazał się bardzo miły i wytłumaczył mi, dlaczego, powstała usterka.
jakość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2020-05-10
*.60.254.*
Polecam
solidność
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nadia
link | zgłoś
2020-05-10
*.60.254.*
Pracownicy z tego serwisu są niemalże w stanie naprawić każdy sprzęt AGD i to za przystępną cenę. Polecam :).
profesjonalizm
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eliza
link | zgłoś
2020-04-14
*.60.10.*
Z czystym sercem poleciłabym tą firmę znajomym. Jest tak, ponieważ moja pralka została naprawiona szybko, sprawnie i profesionalnie.
profesjonalizm
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-04-14
*.60.10.*
Pan, z którym rozmawiałam przyjął zgłoszenie. Przyjechał jeszcze tego samego dnia i naprawił zmywarkę. Naprawa przebiegła szybko i sprawnie, a on wytłumaczył mi od czego powstała usterka.
przystępna cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2020-03-05
*.169.231.*
Naprawa mojej pralki, przebiegła szybko, sprawnie i profesionalnie. Pan, który ją naprawiał był bardzo miły i wszystko mi tłumaczył. Polecam :).
jakość
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-02-12
*.169.231.*
Profesionalizm, szybkość, sprawność, miła obsługa. Polecam :).
solidność
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julka
link | zgłoś
2020-01-14
*.115.101.*
Profesjonalna,sprawna naprawa mojej pralki. Miły mechanik, który wszystko mi wytłumaczył i cena odpowiednia do awarii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2019-12-10
*.60.84.*
Mechanik, przyjechał tego samego dnia, w którym zgłosiłam awarię. Naprawa, poszła sprawnie i szybko. Polecam ten serwis :).
sprawność
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2019-11-21
*.41.164.*
Szybka, fachowa i profesjonalna obsługa. Bardzo miły mechanik, który wszystko wytłumaczył. Cena jak najbardziej przystępna do wykonanej pracy.POLECAM!!!
profesjonalizm
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-10-17
*.41.51.*
Fachowa i szybka naprawa, cena adekwatna do usterki, świetny fachowiec.
przystępna cena
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-06-12
*.215.241.*
Przemiły Pan fachowiec, babcia miała problem z lodówką, niestety nie było mnie w czasie naprawy i obawiałam się, że fachowiec może naciągnąć babcie, ale na szczęście nie dość, że naprawił, to jeszcze dokładnie jej wszystko wytłumaczył. Super! Polecam mechanika z Krakowa!
szybko, przemiła obsługa, jakość wykonania, indywidualne podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-12-17
*.27.190.*
Polecam, kilka godzin po zgłoszeniu usterki mechanik był już u mnie.
szybko, przystępna cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-11-06
*:4794:72df:*
Pan trochę niepunktualnym,całą wykonaną usługę oceniam na dobrą. Nie korzystałam z takich usług wcześniej, ale z tego co słyszałam ceny normalne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-10-23
*.174.139.*
Polecam mechanika z Częstochowy. Po zgłoszeniu usterki, oddzwonił kilkanaście minut później. Naprawa pralki zajęła trochę więcej niż samo zgłoszenie usterki, ale niestety trzeba było całą ją rozebrać, teraz działa jak powinna!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał z Warszawy
link | zgłoś
2018-09-05
*.115.30.*
Konkretny mechanik, zdiagnozował usterkę, naprawił i po kłopocie. Polecam.
szybko, tanio, u klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-08-10
*.249.19.*
Polecam! Szybki termin, przystępna cena. Diagnoza była wliczona w naprawę sprzętu, więc wydaje mi się, że jest to korzystne rozwiązanie.
szybkie terminy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angelika
link | zgłoś
2018-08-08
*.115.158.*
Jeżeli chodzi o naprawę pralki przez mechanika z Gdańska wszystko było ok. Pan przyjechał na czas, naprawił, jak się okazał drobną usterkę i dał gwarancję na naprawę. Co do kosztów, przeciętne. Ogólnie, polecam :)
Szybka naprawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-07-12
*.1.107.*
Polecam. Nie musieliśmy długo czekać na naprawę, dodatkowo udało się z Panem dogadać tak, że akurat po naszej pracy przyjechał
szybko, u klienta
gadatliwy mechanik
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mawlina
link | zgłoś
2018-06-06
*.174.215.*
Nie mam żadnych zażaleń co do wykonanej naprawy. Mechanik z Wrocławia przyjechał na czas. Pralka została naprawiona i jak na razie chodzi bez problemu.
szybko, na czas, przystępna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2018-04-26
*.248.83.*
Ogólnie sama naprawa przebiegła sprawnie, nie mogę mieć większych zażaleń.
Cena
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2018-04-09
*.174.81.*
Ceny raczej przystępne, mechanik całkiem konkretny, a cała naprawa została wykonana szybko. Polecam.
Szybko, konkretnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-03-14
*.40.84.*
Mechanik z Poznania przyjechał na czas, zdiagnozował sprzęt i wyjaśnił co się zepsuło. Wszystko na plus oprócz małego problemu w komunikacji, mieliśmy mały problem, żeby się z Panem "dogadać". Jednak mogę polecić ponieważ sprzęt został naprawiony szybko i nadal sprawuje się jak powinien.
Punktualność, fachowość
Mały problem z komunikacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2017-11-08
*.5.149.*
mechanik w pełni przygotowany do naprawy, szybko rozprawił sie z moją nieposłuszną zmywarką, nawet wytarł z podłogi wodę która z niej wyciekła podczas rozkręcania. Zapłaciłem 160 zł, konkurencja wyceniała się na ponad 200. jestem usatysfakcjonowany z naprawy
szybko, tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2017-10-25
*:88b3:3690:*
Usługi wydają się być na dość wysokim poziomie. Z serwisu skorzystałam pierwszy raz tydzień temu. W porównaniu do innego serwisu z jakiego skorzystałam w celu naprawienia zmywarki mogę powiedzieć, że ceny są bardzo przystępne, a naprawa wykonana jest konkretnie. Jedyny minus lekkie spóźnienie mechan [rozwiń/zwiń]
cena, profsjonalizm
punktualność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-10-24
*.7.141.*
Firma konkretna. Zaskoczyli mnie szybkim terminem naprawy, W przeciągu 3 godz zmywarka była zrobiona.. Nie wiem czy zapłacilem drogo czy tanio, bo to była pierwsza awaria zmywarki i nie mam porównania. Dzwoniłem do kilku innych serwisów to róznica była kilkunastu złotych. Do naprawy był mlody facet [rozwiń/zwiń]
Jakość usług, Szybkość usługi,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-10-17
*.249.37.*
Zamówiłem usługę (naprawę pralki) przez internet. Bardzo wygodne rozwiązanie. Pan mechanik przyjechał do mnie o umówionej godzinie, naprawił pralkę w domu. Dostałem też gwarancję na wykonaną naprawę. Jestem zadowolony z usług tej firmy. Polecam
punktualność, korzystna cena, gwarancja na wykonaną usługę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michaello
link | zgłoś
2017-09-18
*.1.214.*
Ogólnie usługi przynajmniej mechanika z Warszawy nie najgorsze. Trochę trudno umówić się na dogodny termin, ale wydaje mi się, że to z powodu dużej ilości zamówionych wizyt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mamo Nika
link | zgłoś
2017-08-02
*.14.99.*
Bardzo fachowa i rzetelna obsługa. Szybki kontakt i profesjonalna naprawa usterki. Miły pracownik. Cena przystępna. Całość usługi solidnie od początku do końca. Usługę zamówiono poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie firmy. Z czystym sumieniem mogę polecić tak fachową firmę
profesjonalizm i przystępne ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Deyna
link | zgłoś
2015-11-01
*.231.21.*
KIlka dni spędziłem na poszukiwaniu bardziej zaawansowanej cyfrówki i okazało się, że tutaj znalazłem to co chciałem za dobrą cenę (NP600). Polecam wszystkim amatorom fotografii
jak dla mnie cenowo biją konkurencję na łeb
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gabryska
link | zgłoś
2014-12-07
*.30.108.*
Błyskawiczna i miła obsługa. Produkty były już u nas dzień po zamówieniu. Dostawa oczywiście za darmo. Wszystko zgodne z opisami na stronie. Polecam wszystkim!
wszystko na plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2014-11-16
*.42.216.*
Jestem zadowolony z usług Technicanu. Szybko uwinęli się z awarią pralki, nie narobili bałaganu i zażądali uczciwą cenę. Z pewnością będę jeszcze korzystał z ich usług.
szybko i solidnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Bukin
link | zgłoś
2014-11-10
*.42.206.*
Polecam serwis sprzętu RTV AGD, jak dla mnie są bezkonkurencyjni. Szybka naprawa, miła atmosfera i zawsze niskie ceny. Korzystałem już 3 razy z ich usług i za trzecim dostałem fajny rabacik
rabaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Technican Opinie