Systemia.pl Sp. z o.o. Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 42
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
systemia.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marianna
link | zgłoś
2022-03-25
*.227.240.*
Całkiem dobrze działa bez przerw i niespodzianek. Dobra obsługa.
cena, światłowód, brak awarii, obsługa
długi czas oczekiwania na podłącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin W.
link | zgłoś
2022-03-24
*.227.240.*
Nie ma przerw, dobry ping, ogólnie git
dobra cena
świetna jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julita
link | zgłoś
2022-02-13
*.7.168.*
Nie mam zastrzeżeń, działa idealnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacak
link | zgłoś
2022-01-22
*:ebff:fee4:*
Działa super, żadnych przerw, można się dogadać w każdym temacie. Nie wiem skąd tyle hejtu, pewnie ludzie nie umieją sobie wifi w domu odpowiednio ustawić.
cena, stabilność, niski ping
czas podłączenia, trzeba czekać kilka dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2022-01-09
*.227.241.*
Infolinia to żart. Po 20min oczekiwania na konsultanta otrzymałem informację, że skontaktuje się ze mną ktoś z działu technicznego jednak po 4h nikt nadal nie zadzwonił. Internet mimo obiecywanej prędkości nie osiąga nawet 30% szybkości. Ciągłe "modernizacje" powodują notoryczne utraty połączenia. C [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doska
link | zgłoś
2021-03-27
*.173.250.*
Zróbcie coś wreszcie z tym Internetem ! Jest to już kolejny weekend , w którym nie mamy dostępu do internetu. W tygodniu wszystko inne wcale lepiej nie działa ! Oczywiście po kontakcie z infolinia wciskanie kitu ze jest wszystko dobrze z sygnałem i prośba o wymianę routera. Wymieniony router a wszys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Scoutpl4
link | zgłoś
2021-02-24
*.227.244.*
Dobre opinie są tylko dlatego że albo piszą to ludzie co sporadycznie wchodzą tylko na jakieś strony i to wszystko albo dlatego że jest ich mało w porównaniu do 200 - 300 opini innych dostawców
czasem działa
notoryczne psucie sie, lagi, ping, prędkość mniejsza niż w umowie, "bardzo" pomocna infolinia czyli (proszę wyłączyć i włączyć router)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martab
link | zgłoś
2021-02-13
*.7.168.*
bez zarzutu, działa super
cena, jakość, prędkość
nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-01-11
*.227.240.*
Dostarczany internet nadaje się na śmietnik. Lepiej iść do McDonald'a i przy okazji coś zjeść. Tyle w temacie tego ścierwa...
brak
słaby internet, ogólna patologia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2020-12-10
*.227.241.*
Najgorszy internet jaki miałam. Połączenie ciągle się zrywa, z 30Mb mamy zwykle 8, porażka i dramat. Serwis twierdzi, że jest ok, zaproponowali kupno droższego routera. Albo resetowanie codziennie. Nikomu nie polecam, rozważam rezygnację.
brak
słabe, zrywające połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2020-10-01
*.173.250.*
Masakra. Od pewnego czasu nie da się korzystac. Po interwencji twierdzą, że wszystko po ich stronie jest ok. .Ale żeby sprawdzić przesył każą,i tu uwaga:PODŁĄCZYĆ PRZEWÓD Ethernet do komputera. I tak sprawdzać siłę wifi!!!!!????. Kraśnik kuźwa.
brak
tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marekbo
link | zgłoś
2020-08-28
*.227.240.*
Bez zarzutu, jestem bardzo zadowolony
szybkość i cena
czas podłączenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2020-06-06
*.227.240.*
Najgorszy internet jaki w życiu miałem. Zamówiliśmy 50 mb/S mamy 10. Oszustwo grubymi nićmi szyte.
Brak
Ogromna ilość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kabasik
link | zgłoś
2019-10-24
*.227.240.*
Bardzo jestem zadowolona ze współpracy. Przez dwa lata prawie żadnej awarii, żawsze miły kontakt i fachowa obsługa.
jakość, prędkość , obsługa
długi czas oczekiwania na podłączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-09-08
*.227.240.*
Łącze 10/2, wynik w speedtest: transfer 10/2 , ping 30ms a tnie się strasznie i działa 3 razy gorzej niż LTE przez telefon ktróry w speedtest ma transfer 5/1 i ping 160ms. Nie polecam
Szybki montaż
działa beznadziejnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jack Sparrow
link | zgłoś
2019-08-06
*.7.168.*
Wszystko działa super, bardzo dziękuję Panu który montował, za bezpłatną pomoc w konfiguracji mojego komputera. Jestem bardzo zadowolony i będę was polecać.
szybkość, jakość, obsługa
właściwie to nie ma żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-07-14
*.227.240.*
Pozytywne opinie o Systemii chyba piszą sami jej pracownicy. Zdecydowanie najgorszy dostawca internetu w Rokietnicy i okolicach. Biuro klienta to jakaś żenada, jak dzwoni się w sprawie awarii to zawsze jest odpowiedź że po ich stronie jest ok. Twierdzą że przyślą technika,że się skontaktuje i na tym [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko co możliwe począwszy od ciągłych awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luj
link | zgłoś
2019-04-06
*:f8ba:dcdb:*
Niestety dwa dni po instalacji wszystko przestało działać. Zero informacji ze strony techników.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DF
link | zgłoś
2019-04-02
*.7.168.*
Jest ok
szybkość
technik się spóźnił na montaż
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zara
link | zgłoś
2019-03-20
*.47.165.*
Dwie usterki kilkudniowe w miesiącu, loteria z kontaktem biura obsługi, nie polecam niestety. Wymiana sprzętu na sprawny bez zastrzeżeń, brak połączenia jest irytujący.
Trudno powiedzieć
Niestabilne łącze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madzia
link | zgłoś
2019-03-09
*.7.168.*
Działa dobrze.
nie przerywa
czas oczekiwania na montaż to kilka dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2018-09-24
*.7.168.*
Działa dobrze jestem zadowolony.
internet symetryczny, niski ping, bezawaryjność, brak limitów
cena, konieczność podpisania umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janas
link | zgłoś
2018-06-23
*.7.168.*
Wszystko git.
szybkość i pingi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2018-05-31
*.7.168.*
Nie mam żadnych zastreżń. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-03-29
*.7.168.*
Bardzo uprzejma obsługa i brak awarii. Polecam.
szybkość, wybór
czas podłączenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
masterbit
link | zgłoś
2018-03-05
*.7.170.*
Całkiem spoko łącze, internet śmigał bezawaryjnie przez cały rok. Telewizja też fajna, duży wybór i pvr w chmurze to doskonały pomysł. Szkoda, że musiałem się wyprowadzić z Poznania. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2018-03-02
*.227.246.*
Fajnie działa, super szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzynka
link | zgłoś
2017-12-08
*:0:0:*
Na światłowodzie działa bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona.
cena, szybkość interetu, brak awarii
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2017-12-08
*.7.168.*
Korzystam z Internetu "optycznego" i nie ma porównania. Mieszkałem w trzech różnych miejscach i nigdzie radiówka nie była tak stabilna. Zdecydowanie to mój najlepszy dostawca. Polecam tym, którzy nie chcą się użerać z firmami pokroju internetów mobilnych.
jakość, stabilność, wysokie prędkości, dobra cena
czas instalacji, do wysokich prędkości potrzebny kabel w domu od anteny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alex
link | zgłoś
2017-11-24
*.227.196.*
Trudno odnieśc sie do jakości usługi jak "panowie specjaliści wypisuja na swojej oficjalnej stronie bzdury. Jaki ?"internet optyczny" jak to zwykłe mikrotiki lite ac typowe radio z którego korzysta wiekszośc operatorów ISP z portem 100Mbps.To przeciież nie jest urządzenie optyczne tylko urządzenie [rozwiń/zwiń]
łatwość instalacji
jak powyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ludwik
link | zgłoś
2017-10-16
*.182.81.*
zgadzam się z poniższą oceną.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariola
link | zgłoś
2017-10-07
*.7.170.*
Prędkość internetu jest mniejsza niż ta za którą się płaci.Przy przesyłaniu większych pakietów danych bardzo się zacina i zrywa. Nie polecam i szukam innego dostawcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-09-23
*.7.168.*
Bardzo dobra oferta. Internet działa bezawaryjnie.
brak awarii
nie podłączają w weekendy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2017-09-04
*.7.168.*
Nie mam nic do zarzucenia.
bez dłuższych awarii
doskonały kontakt z operatorem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowita
link | zgłoś
2017-08-29
*.47.203.*
Jestem zadowolona z wyboru operatora.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-08-28
*.47.235.*
Jestem bardzo zadowolony. Znakomita obsługa i wysoka jakość łącza Internetowego. Pingi idealnie nadają się do grania w sieci.
niski ping, internet symetryczny, obsługa
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roberto
link | zgłoś
2017-08-28
*.227.240.*
Miła odmiana po Inei.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nata
link | zgłoś
2017-08-28
*.227.240.*
Wszystko działa szybko. Bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2017-07-14
*.227.246.*
Bardzo szybki internet i bezawaryjny. Polecam.
cena, prędkość, jakość
termin przyłączenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek K.
link | zgłoś
2017-07-04
*.227.240.*
Szybka i fachowa obsługa, instalacja w ciągu 1 dnia !. Usługa 1G na światłowodzie, więc nic dodać nic ująć. Polecam
Szybkość działania. Sprawność obsługi klienta
Brak !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mirek6807
link | zgłoś
2017-05-20
*.227.240.*
Telewizja co chwilę się zacina trzeba co chwilę resetować dekoder nie polecam na pewno nie przedłuże dalej umowy co prawda jeszcze dwa lata ale dam radę szlak mnie trafia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula Ks.
link | zgłoś
2017-02-20
*.178.61.*
Jestem bardzo zadowolona z wyboru usług tej firmy. Znajomy polecił mi ją, ponieważ zdecydował się na internet dla swojej firmy. Ja nie byłam przekonana, ale dziś również polecam Systemię. Tym bardziej, gdy w grę wchodzi internet domowy, jak i telewizja. Wybrałam ciekawy pakiet, atrakcyjny cenowo, fa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Systemia.pl Sp. z o.o. Opinie