Systemia.pl Sp. z o.o. Opinie

3.8 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 37
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
systemia.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Doska
link | zgłoś
2021-03-27
*.173.250.*
Zróbcie coś wreszcie z tym Internetem ! Jest to już kolejny weekend , w którym nie mamy dostępu do internetu. W tygodniu wszystko inne wcale lepiej nie działa ! Oczywiście po kontakcie z infolinia wciskanie kitu ze jest wszystko dobrze z sygnałem i prośba o wymianę routera. Wymieniony router a wszys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Scoutpl4
link | zgłoś
2021-02-24
*.227.244.*
Dobre opinie są tylko dlatego że albo piszą to ludzie co sporadycznie wchodzą tylko na jakieś strony i to wszystko albo dlatego że jest ich mało w porównaniu do 200 - 300 opini innych dostawców
czasem działa
notoryczne psucie sie, lagi, ping, prędkość mniejsza niż w umowie, "bardzo" pomocna infolinia czyli (proszę wyłączyć i włączyć router)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martab
link | zgłoś
2021-02-13
*.7.168.*
bez zarzutu, działa super
cena, jakość, prędkość
nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2021-01-11
*.227.240.*
Dostarczany internet nadaje się na śmietnik. Lepiej iść do McDonald'a i przy okazji coś zjeść. Tyle w temacie tego ścierwa...
brak
słaby internet, ogólna patologia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2020-12-10
*.227.241.*
Najgorszy internet jaki miałam. Połączenie ciągle się zrywa, z 30Mb mamy zwykle 8, porażka i dramat. Serwis twierdzi, że jest ok, zaproponowali kupno droższego routera. Albo resetowanie codziennie. Nikomu nie polecam, rozważam rezygnację.
brak
słabe, zrywające połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2020-10-01
*.173.250.*
Masakra. Od pewnego czasu nie da się korzystac. Po interwencji twierdzą, że wszystko po ich stronie jest ok. .Ale żeby sprawdzić przesył każą,i tu uwaga:PODŁĄCZYĆ PRZEWÓD Ethernet do komputera. I tak sprawdzać siłę wifi!!!!!????. Kraśnik kuźwa.
brak
tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marekbo
link | zgłoś
2020-08-28
*.227.240.*
Bez zarzutu, jestem bardzo zadowolony
szybkość i cena
czas podłączenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2020-06-06
*.227.240.*
Najgorszy internet jaki w życiu miałem. Zamówiliśmy 50 mb/S mamy 10. Oszustwo grubymi nićmi szyte.
Brak
Ogromna ilość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kabasik
link | zgłoś
2019-10-24
*.227.240.*
Bardzo jestem zadowolona ze współpracy. Przez dwa lata prawie żadnej awarii, żawsze miły kontakt i fachowa obsługa.
jakość, prędkość , obsługa
długi czas oczekiwania na podłączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-09-08
*.227.240.*
Łącze 10/2, wynik w speedtest: transfer 10/2 , ping 30ms a tnie się strasznie i działa 3 razy gorzej niż LTE przez telefon ktróry w speedtest ma transfer 5/1 i ping 160ms. Nie polecam
Szybki montaż
działa beznadziejnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Systemia.pl Sp. z o.o. Opinie