SunTrack.pl - fotowoltaika Warszawa Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 6
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Dostawcy prądu

Strona internetowa:
suntrack.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda Cisielska
link | zgłoś
2021-10-09
*:9d73:4868:*
Dobre doradztwo. Pan z infolinii poświęcił mi 30 min na wytłumaczenie zawiłości solarów. Naprawdę można dużo się dowiedzieć w odróżnieniu od innych firm gdzie są tylko sprzedawcy a nie mają pojęcia co sprzedają.
Profesjonalne doradztwo techcznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Toja
link | zgłoś
2021-09-25
*:9058:e6af:*
Sprawny zakup i realizacja. Produkty firmy VIctron Energy dostępne od reki i bez czekania. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja
link | zgłoś
2021-07-28
*.121.9.*
Dramat po transakcji nie załatwisz już nic zwalają winę na wszystko brak pomocy . panel nie spakowany połamany ale to moja wina . nie polecam miesiąc walki i nic . szkoda nerwów .
brak
reklamacja trwa miesiąc i nie poczuwają się do niczego .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrzej
link | zgłoś
2021-04-28
*:311a:adda:*
Od 2 lat korzystam z ich instalacji solarów na dachu w przyczpie. Nie mam problemów z zasilaniem nawet jak stoje długo na dziko. Polecam
Doradztwo telefoniczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2021-04-09
*.47.32.*
29.03.2021 zamówiłem 2 kable do paneli , 30.03.2021 firma otrzymała przelew -07.04 2021 po interwencji telefonicznej udało się obsłudze dopasować przelew do zamówienia i stwierdzić , że już wysyłają .Do dziś zamówienie niezrealizowane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2019-05-02
*.55.65.*
Jesteś eko i przy okazji chciałbyś zainwestować w baterie słoneczne? Sprawdź ofertę firmy Sun Track. OZE to nie tylko nasza przyszłość, ale i możliwość zaoszczędzenia na rachunkach za prąd. Rozmyślasz nad założeniem paneli fotowoltaicznych w swoim domu? Zapoznaj się z naszą ofertą. Firma Sun Track g [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

SunTrack.pl - fotowoltaika Warszawa Opinie