Sunrise System Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 25
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.sunrisesystem.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2022-08-11
*.30.129.*
Uwaga na tych złodzieji. Mieli optymalizować treść strony www a po zmianie hasła przez wiele miesięcy nawet nie poprosili o hasło dostępu do strony. Złodzieje. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-08-08
*.255.178.*
Ostrzegam przed tą firmą. To są oszuści! Obiecują złote góry ! Po podpisaniu umowy sprzedaż spadła o 40%! Po wypowiedzeniu umowy(3 msc okres wypowiedzenia) Zmieniłam hasło i przez 3 msc nikt tego nie zauważył ! Szok Faktury oczywiście zostały wystawione.!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2022-08-04
*.33.248.*
Jeżeli lubicie swoje pieniądze to omijajcie tą firmę szerokim łukiem! Oszuści którzy potrafią tylko wystawić fakturę. Nie zajmują się pozycjonowaniem. Nie interesują się stroną. Doświadczenie zdobyte ze współpracy z tą firmą nauczy was czytać każdą umowę którą będziecie podpisywać, do końca życia! [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2022-07-15
*.218.127.*
Moi drodzy, jednym słowem dramat! Zostałem poinformowany że te złe opinie o firmie to robi konkurencja, poziom usług dramatyczny. Nie jestem konkurencją, firma naciągnęła mnie na kilkanaście tysięcy złotych, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej dzwoń +48603785475, nie popełniaj tego błędu.
za te pieniądze ... żadnych
za mało miejsca na opisanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina Architekt
link | zgłoś
2022-07-14
*.146.66.*
NACIĄGANIE KLIENTÓW. 3 miesięczny okres wypowiedzenia umowy- PŁATNY- oraz dwumiesięczna opłata dodatkowa za rezygnację. Czyli naciągnięcie klienta na 5 miesięcy opłat za usługę, która nie przynosi efektu. PORAŻKA.
miła komunikacja nic poza tym
brak wyników i wysokie opłaty odstąpienia od umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2022-07-02
*.173.19.*
Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia. Obiecanki cacanki i naciąganie na kolejne miesiące pseudo współpracy ! Odradzam każdemu
brak efektów, obiecywanie poprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2022-06-13
*.15.124.*
UWAGA! Fatalna firma, zero wyników po roku umowy, kompletny brak wiedzy na temat pozycjonowania, brak raportów z pracy, zasłaniają się polityka firmy. Nie ma jak im udowodnić że coś zrobili. Jak ktoś nie płaci od razu wysyłają do sądu i trzeba pokryć koszty sadowe i adwokata. Nie poleca!!!
brak
brak efektów, brak raportów, mydlenie oczu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Załamany
link | zgłoś
2022-05-24
*.96.120.*
Firma to zwykli oszuści, przed rozpoczęciem ich pracy liczba wejśc na stronę to ponad 70 tyś miesięcznie, po pierwszym miesiącu spadło do 25 tyś, mówię ok działają robią poprawki, niestety po 4 miesiącu już tylko 18 tyś wejść. Wypowiedzenie umowy 3 miesiące i na koniec bonu usługa dezaktywacjna (nie [rozwiń/zwiń]
brak
brak efektów, bardzo drodzy, nie znają się na rzeczy, usługa dezaktywacyjna na koniec umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2022-02-28
*:ce00:15cd:*
Świetna agencja. Po kilku nieudanych współpracach wreszcie trafiłam na rzetelną firmę, która spełnia swoje obietnice.
Rzetelność, doradztwo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Archie
link | zgłoś
2022-02-24
*:61ab:ecd:*
Firma oszust, brak efektów, obiecują i nie wywiązują się z powierzonych zadań. Wszystko trzeba po nich poprawiać. Na bank najlepsi specjaliści nie pracują już w tej firmie tylko gdzie indziej. Osobiście dla mnie to firma złodziej. odradzam każdemu współpracę z nimi, lepiej szanować swoje pieniądze i [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak efektów, ciągłe bajeczki jacy to nieś najlepsi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony z Usług Sunrise
link | zgłoś
2022-01-26
*.139.49.*
Firma podpisuje umowy tak byś kliencie zapłacił jeszcze na koniec dodatek na "otarcie łez". małym druczkiem dopisany dodatek za rozwiązanie umowy. Efekty mizerne , tak jak ktoś napisał słabo , bardzo słabo. Podstawowe błedy w pozycjonowaniu. najlepiej są wypozycjonowane obszary , których nie dotykal [rozwiń/zwiń]
żadne
Wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-12-17
*.24.121.*
Nie polecam, firma nie potrafi wypromować serwisu www. Proszę czytajcie negatywy pokazują całą prawdę o firmie. Nie polecam ostrzegam przed podpisaniem umowy.
Brak
Umowa jednostronna małym druczkiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-12-14
*.108.2.*
Współpracuję z firmą Sunrise System już od 3 lat zarówno w zakresie usług SEO jak i usług Google Ads. W ramach stałej współpracy otrzymałem również możliwość korzystania z usługi Contact Leader na preferencyjnych warunkach. Poziom świadczonych usług wg mnie jest wysoki, wsparcie Klienta szybkie i p [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, szybka usługa, szeroki zakres usług, efekty biznesowe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radoslaw
link | zgłoś
2021-11-29
*.171.162.*
Firma wygląda na profesjonalną. Współpracowałem wiele lat. przez to że nie miałem czasu na weryfikacje ich działań - współpraca trwała od aneksu do aneksu. Aż przyszedł pewien czas, że mocno się zastanawiałem, po namowach i obietnicach telefonicznych, podpisałem ANEKS z zapisem: "Zlecającemu przys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-11-04
*:f377:768e:*
Polecam firmę Sunrise System do pozycjonowania szerokiego
efekty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2021-10-27
*.28.32.*
Nie polecam,najgorsza firma z jaką miałem do czynienia, zero efektów i tylko ciągłe faktury do płacenia bo jest problem z wypowiedzeniem umowy. Jak już umowa została wypowiedziana to na zakończenie 1500 zł opłaty dezaktywacyjnej. Nie polecam, omijać szerokim łukiem!!!!
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2021-09-23
*.198.186.*
Jesteśmy zadowoleni z usług Sunrise System. Firma rzetelnie wykonała swoje zadania, a co najważniejsze zwiększył nam się ruch na stronie, a ważne dla nas frazy są wysoko (większość w top10). Polecamy
wzrost ruchu, wysokie pozycje na trudne frazy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-08-19
*.83.217.*
Chciałem polecić firmę Sunrise System. Widzę, poniżej nie raz negatywne opinie. Mój sklep internetowy jest od początku starannie pozycjonowany. Pozycję i ruch cały czas cyklicznie idą w górę. Kontakt z obsługą na bardzo dobrym poziomie, mam konkretnego pozycjonera i opiekuna, którzy czuwają nade mną [rozwiń/zwiń]
efekty pozycjonowania, zwiększenie sprzedaży, dobra obsługa, brak zastrzeżeń
brak zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna L.
link | zgłoś
2021-05-04
*.60.138.*
Firma Sunrise System skutecznie wypozycjonowała moje dwie strony - sklep i stronę firmową. Po roku współpracy jestem naprawdę zadowolona. Dużo lepszy efekt niż z poprzednimi firmami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
phu_plast
link | zgłoś
2021-02-20
*.60.129.*
Od 3 lat nieustannie współpracujemy z wymiernymi efektami. Dla mnie liczy się konkretny efekt i taki mamy do dzisiaj. Śmiało polecam współpracę z tą firmą.
efekty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2021-02-04
*.47.73.*
Bardzo polecam firmę Sunrise System. Wypozycjonowali mi szybko stronę.
szybkie efekty
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2021-01-18
*:e6c2:1dc6:*
Działamy razem z Sunrise od 2 lat i efekty są bardzo dobre. W porównaniu do poprzedniej firmy niebo a ziemia. Raporty na czas, wszystko dokładnie tłumaczone, niezły kontakt z opiekunem, a co najważniejsze super efekty i prawie wszystkie ważne hasła mam w top10. Znajomy z mojego polecenia też skorzys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-01-13
*.22.38.*
Jestem bardzo niezadowolony z Państwa usług 1. moja pozycja w najważniejszej frazie (czyli to na czym mi najbardziej zależało) nie zmieniła się 2. musiałem po Was poprawiać w tym miesiącu (bo szczerze, to wcześniej podczas współpracy z Wami nie zaglądałem dłuższy czas na swoją stronę, zajrzałem do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karaczan
link | zgłoś
2014-10-11
*.42.215.*
Dzięki nim moja strona znajduje się wysoko w Google i od kilku tygodni mam takie liczniki wejść, o jakich zawsze marzyłem. Wszystko to zasługa Sunrise System, która nie wiem jakim sposobem ale wywyindowała moją stronę na sam szczyt!
rezultaty po krótkim czasie, niskie ceny w porównaniu do innych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Nowicki
link | zgłoś
2014-10-09
*.42.220.*
Sunrise Systems to firma solidna i godna polecenia. Moj sklep został wypozycjonowany bardzo wysokmow krótkim czasie, a ja płacę tylko za wyniki. jest to bardzo opłacalne dla mnie nie tak jak wczesniej gdy korzystałem z innej firmy.
niskie ceny tylko za wyniki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Sunrise System Opinie