Sunrise System Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Średnia ocen:
3.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.sunrisesystem.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Dorota
link | zgłoś
2021-11-04
*:f377:768e:*
Polecam firmę Sunrise System do pozycjonowania szerokiego
efekty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2021-10-27
*.28.32.*
Nie polecam,najgorsza firma z jaką miałem do czynienia, zero efektów i tylko ciągłe faktury do płacenia bo jest problem z wypowiedzeniem umowy. Jak już umowa została wypowiedziana to na zakończenie 1500 zł opłaty dezaktywacyjnej. Nie polecam, omijać szerokim łukiem!!!!
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2021-09-23
*.198.186.*
Jesteśmy zadowoleni z usług Sunrise System. Firma rzetelnie wykonała swoje zadania, a co najważniejsze zwiększył nam się ruch na stronie, a ważne dla nas frazy są wysoko (większość w top10). Polecamy
wzrost ruchu, wysokie pozycje na trudne frazy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-08-19
*.83.217.*
Chciałem polecić firmę Sunrise System. Widzę, poniżej nie raz negatywne opinie. Mój sklep internetowy jest od początku starannie pozycjonowany. Pozycję i ruch cały czas cyklicznie idą w górę. Kontakt z obsługą na bardzo dobrym poziomie, mam konkretnego pozycjonera i opiekuna, którzy czuwają nade mną [rozwiń/zwiń]
efekty pozycjonowania, zwiększenie sprzedaży, dobra obsługa, brak zastrzeżeń
brak zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2021-07-30
*.66.71.*
Nie polecam współpracy z tą firmą. Po 14 miesiącach ich działań efekt jest taki, że mój sklep ma o 130% większą widoczność, niż w momencie podpisania umowy. A to dotyczy sklepu, w którym nie było nic robione i wcześniej nie działały żadne inne agencje. Koszt takiej zabawy to 15 tys. zł, przy takim w [rozwiń/zwiń]
brak
długi okres wypowiedzenia, podwójna opłata za rozwiązanie umowy, słabe wyniki pozycjonowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-07-26
*.139.184.*
Dla mnie firma ma olewające podejście do współpracy. Reklamacje nie są rozpatrywane. Zero kontaktu, kontakt minimalny zaczyna się po wysłaniu rezygnacji, rozpatrywanej jako reklamacja przez około 1,5 miesiąca a następnie kończy się informacją - " z przykrością informujemy, że reklamacja nie została [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak współpracy, efektów. Szantażują, oszukują, zmieniają zdanie. Przepraszają z brak błędów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-07-16
*.238.108.*
Nie polecam. Wpakowaliśmy się na minę. Zaniepokojeni brakiem efektów poprosiłam opiekuna o wyjaśnienie, odpowiedź otrzymałam miesiąc później ( nie żebyśmy się nie upominali. Usłyszeliśmy, że mamy czekać). Uważają, że nie zawalili i przepraszali, oferowali rekompensatę. Choć nie wiem za co przeprasza [rozwiń/zwiń]
Brak zalet.
Brak współpracy, efektów. Szantażują, oszukują, zmieniają zdanie. Przepraszają z brak błędów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony i oszukany
link | zgłoś
2021-06-21
*:d0a9:599e:*
Straciłem sporo kasy przez tych oszustów, którzy nic nie zrobili jeśli chodzi o pozycjonowanie mojej strony. Jedna wielka ściema, bezczelne naciąganie, fikcyjne raporty ile pracy i wkładu włożyli, żadnych efektów przez ponad rok czasu. Inne firmy wcześniej pozycjonowały moją stronę, a efekty były za [rozwiń/zwiń]
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna L.
link | zgłoś
2021-05-04
*.60.138.*
Firma Sunrise System skutecznie wypozycjonowała moje dwie strony - sklep i stronę firmową. Po roku współpracy jestem naprawdę zadowolona. Dużo lepszy efekt niż z poprzednimi firmami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
phu_plast
link | zgłoś
2021-02-20
*.60.129.*
Od 3 lat nieustannie współpracujemy z wymiernymi efektami. Dla mnie liczy się konkretny efekt i taki mamy do dzisiaj. Śmiało polecam współpracę z tą firmą.
efekty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Sunrise System Opinie