Stelco S.C. Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 41
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Stacje obsługi i warsztaty

Strona internetowa:
www.stelco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Figuś355
link | zgłoś
2022-12-08
*.255.83.*
Coś więcej niż tylko lakiernia proszkowa. Zajmują się dodatkowo regeneracją felg i piaskowaniem. Efekty pracy prezentują wysoką jakość wykonywanych usług. Ps. trudno mi się odnieść do podpunktu o reklamacjach bo nigdy niczego w Stelco nie reklamowałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franek
link | zgłoś
2022-11-17
*.205.82.*
Dla malkontentów i najbardziej wymagających. Inne krakowskie lakiernie proszkowe mogą się od Stelco wiele nauczyć (przede wszystkim POKORY!).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boberek
link | zgłoś
2022-10-20
*.255.86.*
Lakiernia działa od lat w tym samym miejscu. Nie zliczę ile razy przywoziłem tu coś do lakierowania, ale wiem, że zawsze byłem zadowolony z efektu pracy panów ze Stelco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabinka
link | zgłoś
2022-09-19
*.238.146.*
Wszystko super, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angus
link | zgłoś
2022-08-09
*.255.95.*
Jestem stałym klientem od wielu lat, który z uslug Stelco korzystałam przynajmniej parenaście razy. Zawsze wszystko zrobione na czas i wykonane z dużą dokładnością i starannością.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tedi
link | zgłoś
2022-06-13
*.37.159.*
Lakierują felgi i elementy karoserii, ale również przedmioty w ogóle nie związane z motoryzacją. Polecam bo super efekt w dobrej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angus
link | zgłoś
2022-01-31
*.255.91.*
Lakierują wszystko, świadczą usługi piaskowania. Terminy nie najkrótsze, ale skoro efekty są super to ludzie usatwiaja sie w kolejkach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz Szymkowaik
link | zgłoś
2021-12-18
*.255.196.*
Rozsądne ceny i dość krótkie terminy. Do lakierowania nie można się doczepić bo jest wykonane poprawnie i dokładnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BMX
link | zgłoś
2021-12-06
*.255.71.*
Felgi polakierowane proszkowo 10/10. Ceny średnie, dla mnie do zaakceptowania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-10-13
*.255.72.*
Naprawdę przyzwoity partner w biznesie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Warianna
link | zgłoś
2021-09-27
*.255.84.*
Najlepsza i bezkonkurencyjna lakiernia proszkowa nieopodal Krakowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adexin
link | zgłoś
2021-08-13
*.37.203.*
Zostalo wykonane piaskowanie zacisków hamulcowych. Ekspresowo, niedrogo i naprawdę solidnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Telimena54321
link | zgłoś
2021-07-29
*.37.153.*
Znakomita praca panowie. Pięknie polakierowane częsci pergoli i altany. Efekt taki jakiego oczekiwałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2021-07-12
*::26f:*
Jedno jest pewne - w Krakowie konkurencji nie mają. Świetnie sobie radzą z malowaniem proszkowym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dybel
link | zgłoś
2021-06-06
*.37.132.*
Efekt epicki jak lody Ekipy. Równomiernie, dokładnie, po prostu bardzo ładnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albercik
link | zgłoś
2021-02-23
*.56.254.*
Wielokrotnie korzystałem z usług piaskowania i lakierowania. Nie mam zastrzeżeń ani do szybkości ani do jakości wykonania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dmowski
link | zgłoś
2020-10-19
*.255.71.*
Lakiernia pod Krakowem ale wszyscy z miasta do niej jeżdżą xD Co poradzić, lepiej nadrobić kilkanaście km i mieć zrobione dobrze niż wydać więcej i mieć fuszerkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Muzzy
link | zgłoś
2020-06-16
*.205.87.*
Potrzebowałem pomalować proszkowo kilkanaście niewielkich konstrukcji stalowych. Czas oczekiwania 2 tygodnie (faktycznie mają dużo roboty), efekt 10/10!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Duckling
link | zgłoś
2020-05-28
*.238.146.*
Uprzejma obsługa i bardzo dobrze lakierują. Felgi jak nówki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Augustynek23456
link | zgłoś
2020-04-23
*.253.170.*
Fachowcy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wredota
link | zgłoś
2020-03-18
*.37.154.*
Bardzo dobra jakość i efekt WOW. Zlecone produkty do lakierowania wykonane świetnie, zgodnie z terminem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ronnie
link | zgłoś
2020-02-27
*.253.167.*
Zdecydowanie najlepsza lakiernia w okolicy. Polecam na 100%.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Quill
link | zgłoś
2019-12-19
*.255.91.*
Ponad 3 lata po lakierowaniu i nic się nie dzieje z felgami. Pomalowane też zawieszenie i relingi dachowe. Super, wszystko sie trzyma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zykas
link | zgłoś
2019-11-30
*.255.91.*
Fajnie polakierowane elementy metalowe ławki ogrodowej. Na wiosnę dam do polakierowania elementy foteli i stołu ogrodowego. Za taką cenę lepiej odrestaurowac niz kupić nowe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rollo
link | zgłoś
2019-04-24
*.255.76.*
Elegancko polakierowane elementy! Nie powiem złego słowa o tej lakierni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafik
link | zgłoś
2019-03-26
*.219.91.*
Dobrze pomalowane, świetne doradztwo i kontakt, ale czekałem na 4 felgi prawie miesiąc. Za to jedna gwiazdka w dół.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2019-02-19
*.255.82.*
Polecam usługi firmy w zakresie piaskowania i malowania proszkowego. Usługi wysokiej jakości, świetny sprzęt, dokładność i terminowość. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Axell
link | zgłoś
2018-11-26
*.205.160.*
Dobrze pomalowana rama. Terminy troche długie, ale maja duzo zleceń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zorbas
link | zgłoś
2018-10-22
*.254.23.*
Polecam lakiernię Stelco. Wszystko zrobione szybko i profesjonalnie, a do tego w terminie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tołdi
link | zgłoś
2018-09-07
*.205.175.*
Jestem zadowolony z pracy ekipy Stelco. Felgi 4 lata po malowaniu i nic sie nie dzieje z lakierem/powłoką. Znakomity efekt i wzorowa współpraca na każdym etapie realizacji zlecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miras
link | zgłoś
2018-08-22
*.205.175.*
W końcu znalazłem firmę, która potrafi pomalować ocynk i robi to bardzo dobrze. Pozdro600
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2018-07-17
*.219.26.*
Belka tylna z samochodu zrobiona na tip-top polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romuald
link | zgłoś
2018-06-19
*.105.160.*
Efekt taki, jakiego oczekiwałem. Pomimo nie najniższych cen lakiernia Stelco jest jedną z najlepszych. Super efekt i trwałość powłok zdecydowanie jest warta tej ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zoltan
link | zgłoś
2018-05-17
*.253.187.*
Jak szukacie lakierni proszkowej, to tylko Stelco pod Krakowem, a dokladniej w Libertowie. Ci ludzie znają się na swojej robocie. Mega wytrzymałe powłoki, niewygórowane ceny i krótkie terminy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zizzuz
link | zgłoś
2018-03-21
*.105.191.*
Felgi polakierowane elegancko. Dają radę już trzeci rok z rzędu i czas nie odcisnął na nich swojego piętna. Polecam z czystym sumieniem. www.stelco.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albert
link | zgłoś
2018-02-22
*.105.191.*
Pełne zadowolenie z usługi. Z usług Stelco korzystałem wielokrotnie i nigdy nie miałam do efektów żadnego "ale". www.stelco.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
January
link | zgłoś
2018-01-17
*.37.192.*
Dobra lakiernia w Libertowie. Efekty fajne, powłoki trzymają się dobrze, pracownicy kompetentni, rozmowni i pomocni. Jestem zadowolony z usług firmy www.stelco.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malawian
link | zgłoś
2016-11-09
*.253.178.*
Polecam piaskarnie i malarnie Stelco w Libertowie. Zawsze na czas. Oddawałem do piaskowania i malowania wiele rzeczy jak np. wezgłowie łóżka metalowe i stare rowery i zawsze byłem z efektu bardzo zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2016-10-18
*.255.80.*
W tym roku oddawałam felgi do malowania proszkowego. Efekt jest ładny, malowanie wykonane starannie w uzgodnionym terminie. Jestem zadowolona z usługi, a w przyszłości jeżeli będę miała raz jeszcze skorzystać z malowania proszkowego także wybiorę Stelco.
terminowość, staranność, estetyka
chyba nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bakugan
link | zgłoś
2016-09-20
*.37.206.*
Zajmuje się kowalstwem artystycznym. Robiłem meble do sypialni i potrzebowałem pomalować proszkowo elementy ramy łóżka i wezgłowia. W Stelco zrobili to elegancko. Jestem zadowolony z efektu pracy.
dokładność, staranność, precyzja
nie doszukałem się żadnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fan starych motocykli
link | zgłoś
2016-08-08
*.253.176.*
Kolekcjonuje stare motocykle i starannie je odrestaurowuje. Ostatnio jednak zdecydowałem się na powierzenie pozbycia się starej powłoki lakieru + malowanie proszkowe firmie Stelco i naprawdę nie żałuję swojej decyzji. Prosiłem o wręcz chirurgiczną dokładność i firma spisała się na medal! Naprawdę ka [rozwiń/zwiń]
niska cena, dokładność
nie dopatrzyłem się żadnej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Stelco S.C. Opinie