Stacje BP Opinie

3.6 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 49
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Stacje paliw

Strona internetowa:
www.bp.com
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ela
link | zgłoś
2024-06-10
*.204.8.*
Stacja BPGryfice sprzedawca młody chłopak bardzo nieuprzejmy zamkną toalety i nie udostępnił dla klientów prosiliśmy aby chociaż wpuścił osobę niepełnosprawną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2024-05-31
*.182.147.*
Stacja BP Jasło. Panie Marta i Anetka mimo 10 godz. pracy były miłe i uśmiechnięte i przy mnie chwalone również przez innego klienta który dodatkowo zapewniał że wróci jeszcze na pyszną kawke podana przez miłą i uśmiechniętą obsługę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2024-05-27
*.153.35.*
Stacja paliw Wypędy, bardzo dziękuję porannej załodze z 27.05.24r. (p.Sylwia i p.Daniel)za rzetelną i kompetentną obsługę.
Fachowa pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2024-05-22
*.198.89.*
Polecam Stacja Sztolnia w Tarnowskich Górach, panie bardzo miłe pomocne, super kawy robią Pani Agnieszka i Barbara,stacja bardzo czysta,zadbana.Bedę zawsze wracać przejazdem.
Super obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kk
link | zgłoś
2024-03-15
*.0.71.*
Super kawa, pięknie wygląda a jeszcze lepiej smakuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2024-03-05
*.173.160.*
Pozytywna stacja Pani Doris i Pan Andrzej Ekipa pierwsza klasa
Wszystko ekstra
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert wimmer
link | zgłoś
2024-03-05
*.173.160.*
Super obsługa Węgorzewo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rrr
link | zgłoś
2024-02-02
*.173.57.*
Ekspedientka zajęta telefonem a nie obsługą klientów. Sytuacja z 2.02.2024 godzina około 17.15 Stacja bp makoszowa 41-800 Zabrze ul. 3 mają 10
Brak
Niekompetentna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gilza
link | zgłoś
2024-01-30
*.254.235.*
Nie polecam tej stacji , nie daj że mi przepływka strzeliła po tym gazie to w dodatku weszło więcej gazu niż ma bak , na ogół od 0 do pełna wchodzi mi 41 litrow , na tej stacji wchodzi 45 i jeszcze leci nie polecam , stacja w Lublinie nie wiem jak inne pozdrawiam
Zadbana łazienka
Przycinają na dystrybutorach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rysioadria
link | zgłoś
2024-01-30
*.111.25.*
Stacja BP w Krynicy-Zdrój. Kompresor zepsuty ponad rok. Występują braki paliwa. Pobliski Orlen bardzo się z tego cieszy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2024-01-26
*.184.65.*
W niedzielę 21 stycznia 2024r. około godz. 19 zamówiłam kawę na stacji paliw w Tomaszkowie - była obrzydliwa, po prostu strasznie rozcieńczona. Cena wygórowana do jakości. Pani robiąca kawę raczej nie ma pojęcia o obsłudze ekspresu. Filiżanki słabo wypłukane - kawa się pieniła. Stoliki brudne. Nie [rozwiń/zwiń]
brak
obrzydliwa, słaba kawa, brudne stoliki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2023-12-22
*.248.174.*
Wspaniała i miła obsługa. Pyszna kawa tylko na BP w Kępnie!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ziza
link | zgłoś
2023-11-30
*:197a:8fbb:*
Obsługa miła i pomocna ;) poprosiłam o wymianę żarówki i bardzo sprawnie i szybko Pan mi pomógł za co jestem bardzo wdzięczna;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2023-11-17
*:8879:c858:*
Ponadprzeciętna obsługa klienta. Brawo panie:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dyzio
link | zgłoś
2023-10-28
*.28.191.*
stacja jak stacja korzystalem z myjni bezdotykowej czas po wrzuceniu bilonu ma takie przyspieszenie jak f16 ledwo wezmiesz lance do reki czas sie konczy jesli chcesz umyc auto 20 pln to za malo nie polecam zeby bylo ciekawiej po wlonczeniu programu czas leci a lanca nie zyje omijac szerokim lukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ERNI
link | zgłoś
2023-10-19
*.173.21.*
Witam dotyczy obsługi stacji BP Kampinos. Obsługa bardzo miła i profesjonalnie podchodząca do klienta. Moja sprawa dotyczyła obsługi konta etoll. Pani J. pozdrawiam udzieliła mi pomocy i załatwiła sprawę z którą borykało się już wiele osób w ciągu paru minut.Duża klasa i znajomość poruszanych temató [rozwiń/zwiń]
Miła i profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2023-09-30
*.204.96.*
Obsługa na stacji wspaniałą i pomocna najbardziej sympatyczni i profesjonalni to Pan Dominki oraz Pani Aleksandra pozdrawiam serdecznie i polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martusska
link | zgłoś
2023-09-19
*::3a:*
Z moich doświadczeń wynika, że obsługa na stacjach BP jest najbardziej przyjazna dla klienta, zawsze uśmiechnięta... w sumie nie miałam nigdy żadnych złych doświadczeń, a kierowcą jestem od dość dawna. Zawsze jestem zadowolona z wizyty na BP!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2023-09-11
*.201.5.*
Wracałam do Niemiec z Grudziądza pierwszy raz S5 i pierwszy raz na stacji bp się zatrzymałam , i jestem w ciężkim szoku.. Pięknie, czysto, smacznie, wystrój, czystość w toaletach, najwyższy poziom!! Panie na zmianie 7 września ok.godz 13,bardzo mile, pomocne, szybkie. Wspaniale jedzenie ???? na pewn [rozwiń/zwiń]
Wszystko na najwyższy poziomie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2023-08-26
*:62:f408:*
Super obsługa była na zmianie w nocy z 22/23 sierpnia 2023
Bardzo miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Stacje BP Opinie