sStore Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 26
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
sstore.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2021-09-28
*.42.10.*
Co do sklepu na oprogramowaniu Sstore to mam 3 sklepy na tym systemie już od wielu lat. Niedawno kupiłem kolejną licencję, bo to jedna już z prawie ostatnich firm, która poza abonamentem sklepu sprzedaje także licencję na własność, w sumie w dość dobrej cenie. Oczywiście nie będę im robił reklamy, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2021-09-25
*.128.156.*
Nie polecam! Jedno w ofercie, a potem - nic nie można zrobic jak sie chce. A to filmik nie bedzie chodzil, a to ramka jest zawsze większa niz tekst, często wyłążą bebechy jakieś, czcionki - słowem tylko standard, a jest on siermiężny. Zaleta że obsługi można się uczyć w samouku, ale co to daje jak b [rozwiń/zwiń]
Reklama usług Sstore
Reszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-08-04
*.183.178.*
Ważne - przeczytaj dokładnie Korzystam od 2014 roku lecz zdecydowaliśmy się wytoczyć im proces sądowy. Dlaczego? Masa błędów. Kompletnie nie przetestowany. Oddają aktualizacje nasycone błędami. Zgłosiłem im ponad 50 błędów. Niektóre od 2014 roku nie zostały naprawione do dziś. Jak np zliczanie prod [rozwiń/zwiń]
poi paru latach może zreperują zgłoszone przez Ciebie błędy
brak odpowiedzialności za błędy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
butikonlie
link | zgłoś
2021-02-08
*.42.10.*
Ja miałem wcześniej sklep w Shoper.pl i tam to były problemy... :( A i cena wysoka i za każdy moduł musieliśmy dodatkowo płacić kasę co miesiąc. W sumie w firmie sstore mam teraz sklep od chyba 3 lat i nie narzekamy :)
Prosty panel, dużo szablonów
Zawsze może być lepiej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MotoMaciak
link | zgłoś
2020-06-24
*.42.0.*
Jestem tego zdania, że najlepiej płacić abonament za sklep i nie martwić się hostingiem i dostosowaniem serwera do skryptu sklepu. Mam u nich od lat sklep w abonamencie i nie mam problemów. Jak jakiś problem wystąpił to w aktualizacji oprogramowania poprawili :) Ogólnie polecam, bo mają fajne ceny [rozwiń/zwiń]
Funkcjonalność i prosta obsługa
Nie znalazłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magic
link | zgłoś
2020-04-30
*.29.26.*
Miałam kilka problemów, fakt że czasami trzeba poczekać na odpowiedź ale kiedyś miała gdzie indziej sklep i było dużo gorzej, ogólnie jak ktoś chce założyć u nich sklep to raczej śmiało.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leon
link | zgłoś
2020-04-28
*.29.26.*
Jesteśmy klientami chyba od początku, po drodze były jakieś zawirowania, na rok wykupiliśmy gdzie indziej sklep, od kilku lat z powrotem mamy u nich sklep i biorąc pod uwagę całokształt to raczej dobra firma, nie ma idealnej firmy, osobiście polecam.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sklep-elektronika
link | zgłoś
2019-11-06
*.42.0.*
Sklep w firmie sStore mam wiele lat i jest zadowolony z ich usług
Cena, obsługa, funkcjonalność
ja nie widzę ich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-10-14
*.173.137.*
Kontakt tragiczny. Na odpowiedź czeka się czasem 2 dni a czasem tydzień.Często zdarza się, że w ogóle nikt nie odpowie na maila. Serwer i dwie domeny już przeniosłem a w najbliższym czasie kolejne dwie domeny opuszczą tą stajnię.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiki
link | zgłoś
2019-07-23
*.147.99.*
Kupiłam używam i mogę polecić, korzystam kilka miesięcy i na razie zero problemów.
cena jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

sStore Opinie