Specjalistyczne Centrum Optyczne i Rehabilitacyjne Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
scoir.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Barbara
link | zgłoś
2022-01-21
*.160.125.*
Ja polecam Centrum w Warszawie, jestem zadowolona z usług I nie napotkałam żadnych problemów. Namówiłam nawet koleżankę i też wykupiła trzy miesiące temu pakiet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-17
*.0.52.*
Ja jestem też zadowolona, od pół roku korzystam systematycznie z abonamentu i nigdy problemów nie miałam. Dziwię się tym złym opiniom, ale każdy ma prawo do swojego zdania. Mogę polecić spokojnie tą placówkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2022-01-17
*.0.52.*
Nigdy nie miałam problemu z umówieniem wizyty i badan. Abonament mam od roku. Ja jestem zadowolona. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2022-01-14
*.0.52.*
Może nie jest idealnie, czasem trzeba poczekać tydzień na specjalistę czy dłużej jak były święta. Ale i tak przy tym co dzieje się w NFZ uważam, że opieka w Centrum SCOIR jest super. Panie bardzo mile i pomocne, kontakt bez problemu. Gdybym miała raz jeszcze się zastanowić nad abonamentem to cała p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-01-13
*.173.26.*
Jestem zadowolona z usług przychodni, terminy są bardzo krótkie, personel uprzejmy, chętny do pomocy. Z czystym sumieniem moge polecić to centrum
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-12-20
*:e0f8:5cb3:*
Osoby które wychwalają tak pakiet będą sprawdzane przez policję odnośnie oszustw z tym związane. Pozwalacie aby firma oszukiwałam jesteście również za to odpowiedzialni.
Oszustwo, opinie podstawione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2021-11-30
*.160.125.*
Dzień dobry. Jestem pacjentką przychodzi SCOiR. Od kiedy mam pakiet medyczny zapomniałam co znaczy stanie w kolejkach i czekanie po pół roku jak nie dłużej na wizytę zwłaszcza teraz jak wszystko jest ograniczone,mam więcej czasu dla siebie,nie martwię się o swoje zdrowie. Jestem bardzo zadowolon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2021-11-30
*.160.125.*
Przychodnia godna polecenia! Personel miły, przystępny i pomocny. Przychodnia ma bardzo szeroki zakres usług, jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-11-29
*.24.253.*
OSZUSTWO! Żadna z placówek medyczny podanych przez SCOIR nie słyszała o takiej firmie! https://www.tvp.info/53210162/alarm-oszustwo-na-pakiet-medyczny-seniorzy-oszukani
brak
ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-11-25
*.28.215.*
Wraz z żoną zdecydowaliśmy się na wykup pakietu medycznego i jesteśmy bardzo zadowoleni z usług przychodni. Nigdy dotąd nie korzystaliśmy z prywatnych przychodni i to był nasz błąd. Szybkie terminy oraz indywidualne podejście do pacjenta. Serdecznie polecamy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Specjalistyczne Centrum Optyczne i Rehabilitacyjne Opinie