Specjalistyczne Centrum Optyczne i Rehabilitacyjne Opinie

2.9 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 78
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
scoir.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hefaj
link | zgłoś
2022-12-07
*.188.71.*
Dałem się naciąć na 3-letni abonament w lipcu 2021. Przez 1-szy rok nie miałem zastrzeżeń - poza geriatrą, do którego brak dostępu. Ostatnia wizyta była we wrześniu u kardiologa po ponad 2-miesięcznym oczekiwaniu i od tamtej pory nie doszło do żadnej wizyty. Czekam 3-ci miesiąc na laryngologa, bada [rozwiń/zwiń]
aktualnie brak zalet
brak realizacji zamawianych usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2022-12-02
*.29.192.*
Firma, która oszukuje starszych ludzi. W pierwszym roku umowy można dostać się do lekarza, ale po roku to jazda bez trzymanki. Proszę nie dać się nabrać.
brak możliwości umówienia się do lekarza mimo wysokich opłat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosława
link | zgłoś
2022-11-11
*:deab:528b:*
już minął rok jak dałam się nabrać na tych oszustów, z początku było "cacy", wyniki badań - dość dokładne, jednak zaniepokoiło mnie podejście lekarza internisty - obejrzał wyniki laboratoryjne (dość dobre) i stwierdził, że jestem już "staruszką" !!! i lepiej nie będzie. Tak mną zatrząsło, że postano [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
terelis
link | zgłoś
2022-11-10
*.79.43.*
Ja także padłam ofiarą tej oszukańczej firmy. przez pierwsze pół roku było świetnie i nagle wszystko się urwało. brak umówień, arogancja pań odbierajacych telefon, brak odpowiedzi na list polecony. Myślę, że warto byłoby skrzyknąć się i wystąpić z pozwem zbiorowym. Czy jest ktoś zainteresowany?
pół roku (na 3 obiecane) dobra obsługa
niedotrzymanie umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-11-09
*:9731:ed08:*
Niestety tez padlam ofiara tych oszustow .Podane telefony nie odpowiadaja,ich nazwiska Sebastian Louter tel 666 919 229 oraz Artur Loza tzw.opiekun tel506 047 298 prawdopodobnie falszywe. Policja nie bardzo chce sie tym zajmowac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-09-28
*.11.169.*
Jedno wielkie oszustwo. Dziwie sie, ze lekarze naganiacze promujacy firme nie stracili jeszcze prawa do wykonywania zawodu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eliza
link | zgłoś
2022-09-27
*.173.240.*
Zostałam wprowadzona w błąd i oszukana przez tą firmę. Szukam poszkodowanych do pozwu zbiorowego.Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przyznanego mi przez kich zwrotu,ani złotówki..Nie dajcie się oszukać,usługa godna politowania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
radca prawny
link | zgłoś
2022-09-16
*.238.119.*
Dzień dobry, Odzyskuję opłaty od specjalistycznego centrum rehabilitacyjnego Krzysztof Kowalik - Radca prawny tel. 669427390. Zainteresowanych proszę o kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosława
link | zgłoś
2022-09-08
*:e545:2051:*
ja już walczę o zwrot pieniędzy, po rozwiązaniu umowy, od listopada ubiegłego roku. Zaproponowano mi spłatę w miesięcznych ratach, gdy się zgodziłam kontakt się urwał. Umówiona jestem z prawnikiem, ale czy to coś da????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bohdan
link | zgłoś
2022-09-02
*.156.55.*
trzy miesiące trwa rozwiązanie umowy i odzyskanie pieniędzy.Dalej trwa zabawa w ciuciubabkę i nie widzę swoich pieniędzy!!!Zmieniane adresy, punkt w Krakowie zamknięty.Nie ma możliwosci jakiegokolwiek kontaktu. Typowe naciągactwo.
żadnych
naciągactwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2022-08-05
*.37.144.*
W dniu 5 sierpia ok. godz 13-tej byłem w SCOiR Kraków ul. Miechowska 4, gdyż chciałem zareklamować fatalny poziom obsługi pod Nr tel.22 100 84 44. Pracownice często aroganckie, potrafią nawet przrwać rozmowę, odkładajac słuchawkę. Powiadomienie pacjenta o terminie umowionej wizyty /1-2 dni/ cz [rozwiń/zwiń]
brak
jak w treści opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-07-06
*.25.22.*
Jest to oszustwo, to co obiecują ma sie nijak do rzeczywistości. Bardzo długie terminy oczekiwania na wizyte, gburowata obsługa, znikające zlecenia. Zleciłem wisyte u okulisty, po 2 tygodniach zadzwoniłem i powiedziano mi że jutro oddzwionią z terminem. Po kolejnych 2 tygodniach usłyszałem, że nie [rozwiń/zwiń]
brak
Bardzo długie terminy, niemiła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2022-06-22
*.29.72.*
Osoby, które zostały oszukane powinny zgłosić ten fakt na Policję. Jeżeli zobaczą , że tylu seniorów oszukali, to jest większa szansa poniesienia przez tą firmę odpowiedzialności. Te osoby zadowolone z pakietu, to osoby w 1-ym roku, zobaczymy co będzie w drugim roku? Zdrowia państwu życzę, bo z tą f [rozwiń/zwiń]
brak
brak możliwości umówienia się do lekarza mimmo wysokich opłat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2022-06-22
*.29.72.*
W pierwszym roku abonamentu mogłam dostać się do lekarza, ale oszukano mnie przy podpisaniu umowy, że mogę korzystać z usług w POLMEDZIE, a nie można. W drugim roku, ciągle niby zepsute systemy, że nie mogą zarejestrować do lekarza. Od 2 m-cy nie mogę zarejestrować na zabiegi i do lekarza. Odradzam [rozwiń/zwiń]
brak
brak możliwości umówienia się do lekarza mimmo wysokich opłat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2022-06-22
*.29.71.*
Bardzo nierzetelna firma nie dawać naciągnąć się na abonament, bo to oszuści. Nie można dostać się do żadnego lekarza. Bardzo długie terminy.
brak
brak możliwości umówienia się do lekarza mimmo wysokich opłat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-06-21
*.5.152.*
Od ok.czterech miesięcy proszę o umówienie wizyty u pulmunologa niestety bezskutecznie. Mam wykupiony pakiet na badania i skierowanie od lekarza internisty,ale mimo kilkukrotnych interwencji nie doczekałam się wyznaczenia terminu wizyty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milla
link | zgłoś
2022-06-21
*.222.4.*
ludie nigdy nie robcie badan we wlasnym akresie liczac na zwrot kosztow,bo sie ich nie doczekacie.Ja tak zrobilam /bo nie moglam sie doprosic za wlasne pieniadze/i do tej pory od XI.2021r nie chca mi za nie zwrocic. Banda zlodziei i oszustow.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-05-20
*.0.65.*
To jest szajka oszustów. Przez telefon zapewniają o wszechstronnych badaniach w roku i o konsultacji specjalistów. Okazało się, że badanie trwające minutę, które można za darmo zrobić u każdego optyka gdzie jeszcze często jest badanie dna oka. Później ponad półgodziny gadania na temat konieczności l [rozwiń/zwiń]
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2022-05-19
*.173.33.*
Korzystam od pół roku. Wizyty zgodnie z umową odbywają się bardzo szybko. Obsługa bardzo sympatyczna, przede wszystkim pomocna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara54
link | zgłoś
2022-05-19
*.204.104.*
Od 4 miesięcy korzystam z abonamentu w Krakowie, jestem zaskoczona opieką. Jeszcze nigdy nie czułam się tak zaopiekowana na wizytach lekarskich. Wykryto u mnie guzy na tarczycy i węzłach chłonnych, gdyby nie ta firma i zaangażowanie mojego opiekuna nigdy bym się o tym nie dowiedzia. Polecam każdemu [rozwiń/zwiń]
Opieka
Jeszcze nie zauważyłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2022-05-13
*::17e:*
Byłem na spotkaniu, badania takie jak w zaproszeniu, przemiła atmosfera. Jestem zadowolonym pacjentem tej firmy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusława
link | zgłoś
2022-05-13
*.128.38.*
Różne są opinie na temat firmy, Ja korzystam od kilku miesiecy regularnie i póki co nie narzekam, mam nadzieje ze tak juz zostanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-05-05
*.10.208.*
Moja opinia dotyczy placówki przy ul. Boya Zeleńskiego 4a. Niestety to zespół męski do naciągania biednych emerytów. Dostałam zaproszenie na bezpłatne badania i wykład, badanie było na starym sprzęcie i trwało minutę , po tym badaniu , dostałam kwitek wielkości biletu do myjni samochodowej i pan kt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna K
link | zgłoś
2022-04-25
*.30.37.*
Korzystamy z mężem od około roku. Polecam ze względu na dużą ilośc badań i rehabilitacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja.G
link | zgłoś
2022-04-20
*.215.202.*
Bardzo miła atmosfera,lekarze różnych specjalizacji.Jest też rehabilitacja,więc polecam bo warto.
super
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2022-04-11
*.30.32.*
Na termin do specjalisty czekam maksymalnie tydzień, wszystkie badania laboratoryjne wykonałam odrazu, rehablitacja 2 x w tyg. Nie narzkam i mam nadzije ze to się nie zmieni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2022-04-11
*:b1e0:bb64:*
Jak do tej pory jestem zadowolona z pakietu. Korzystam od roku czasu i nie miałam żadnych trudności z umówieniem lekarzy.
Łatwość kontaktu
Narazie BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-04-09
*:1281:872:*
Niestety ciezko odzyskac pieniądze po wycofaniu sie z umowy, korespondencje trwaja miesiacami i brak jakiego kolwiek pezelewu, 7500 zl biorą od tak za 3 lataz gory bo inaczej sie nie da nabyc pakietu, ludzie biora kredyty a pozniej po wycofaniu scoir chce splacac w ratach miesiecznych a przeleow nie [rozwiń/zwiń]
Nie polecam, uwazajcie na nich
Śmiech warte
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.129.*
Też zastanawiam się, żeby zgłosić SCOIR do Urzędu Ochrony Konsumentów lub nawet do PROKURATURY. Są mili tylko na początku jak się podpisuje umowę na pakiet medyczny. A potem jest dramat!!! Chamskie zachowanie i uniki. To nie jest poważna firma tylko jakaś banda naciągaczy. Uciekajcie od nich, ludzi [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Fikcyjna działalność złodziejska
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.129.*
Zgłaszam tych oszustów do PROKURATURY!!! To nie są lekarze tylko bezczelni naciągacze liczący na naiwność starszych ludzi. Mam nadzieję, że prokurator zrobi z nimi porządek.
Śmiechu warte!!!
Bezczelni zkodzirje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.129.*
Ludzie!!! Nie dajcie się naciągnąć!! To oszuści, którzy naciągają na pakiety medyczne. Podstępem zapraszają na rzekome bezpłatne specjalistyczne badania okulistyczne, które wyglądają na bardzo atrakcyjne. W rzeczywistości robią zwykle badanie komputerowe wzroku, a potem trzeba wysłuchać godzinnej ga [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Oszuści i naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-04-08
*.30.32.*
Najważniejsze, że nie ma ograniczeń jeśli chodzi o wizyty lekarskie. Polecam również ze względu na rehabilitację
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-04-07
*.30.32.*
Negatywne opinie można znaleźć na temat każdej firmy. Tutaj oceniamy firme na podstawie własnego doswiadczenia. Ja do tej pory nie miałem problemów z korzystaniem z usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2022-04-06
*:1281:872:*
Nie kupujcie pakietow od handlowcow w kitlach. Pozytywne opinie pisza pracowinicy firmy.
BRAK
Wszystko wraz z podstawionymi opiniami przez pracownikow.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-04-04
*.30.44.*
1,5 tygodnia czekałem najdłużej na wizyte to nie jest jakis dramat. Przeważnie tyle się czeka na wizytę u specjalisty w przychodni prywatnej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-04-04
*.25.22.*
Na termin do nefrologa czekam już ponad miesiąc. Nawet nie racza zadzwonic i przeprosic. Żałuje, że dałem sie namówić. Zastanawiam sie nad zgłoszeniem do UOKiK, to sprawa dla nich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-04-03
*.79.43.*
Początkowo było super( od sierpnia),ale od lutego wszystko stanęło. Wciąż tylko telefonicznie otrzymuje obietnice wizyty u lekarza i nic z tego. Zmienili też siedzibę,co mnie niepokoi. zaczynam się zastanawiać, czy nie zgłosić tego jako oszustwa.
Początek świetny
W tej chwili czekam 2 miesiące na wizytę u lekarza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milla
link | zgłoś
2022-03-29
*.222.4.*
29.03.2022r Podzielam poglad Liberatora.Tej firmie powinna przygladnac sie prokuratura. Ostrzegam emerytow przed utrara swoich oszczednosci.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-03-28
*.30.44.*
Może warto spróbować i zadzwonić do działu reklamacji: 221008440
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milla
link | zgłoś
2022-03-23
*.222.4.*
od grudnia 2021 czekam na zwrot za rehabilitacje,ktora musialam sobie sama zalatwic.Najpierw trzeba bylo przeslac fre do W-wy bo nie mozna tego zrobic przez miejsc.oddz.,potem twierdzili,ze jej nie otrzymali.Teraz musza ja zweryfikowac co trwa juz ok.m-ca.Ciekawa jestem co jeszcze wymysla zeby tylk [rozwiń/zwiń]
poziom reklamacji mowi sam za siebie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2022-03-22
*.204.33.*
Polecam ze względu na duży wybór placowek partnerskich, lekarze wyselekcjonowani to również duzy plus. Terminy dłuższe i krótsze w zależności od specjalisty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-03-22
*.25.22.*
Korzystam od kilku miesiecy.Na prezentacji obiecywali sredni termin 5 dni, praktycznie jest to kilkanascie dni. Na nefrologa czekam juz 20 dni, pójdę prywatnie i sprawdze, jak działa zwrot kasy za prywatną wizyte. Trzeba czytać dokładnie umowę, podobno jest tam zapis, że USG przysługuje tylko 2 razy [rozwiń/zwiń]
Wysoki profesjonalizm lekarzy
Długie terminy wizyt,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-03-18
*.128.38.*
Najlepiej skontaktowac się z działem reklamacji pod numerem 221008440
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2022-03-16
*.128.38.*
Jeśli ktoś tak jak ja potrzebuje kilku specjalistów, regularnych stałych kontroli badań i wizyt to bardzo polecam. Wychodzi to bardzo korzystnie cenowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milla
link | zgłoś
2022-03-15
*.222.4.*
Po raz kolejny przypominam o zwrocie pieniedzy za fre f/1/21/z dnia 21.11.21r za wykonane uslugi rehabilitacyjne na kwote 240,-zl.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milla
link | zgłoś
2022-03-14
*.222.4.*
Po raz kolejny prosze o zwrot za fre F/1/21 za uslugi rehabil.w wys 240.-zl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2022-03-11
*.30.37.*
Jestem Pacjentką od około 1,5 roku, polecam każdemu to duzy komfort iść bezposrednio do specjalisty który jest nam akurat potrzebny. Nie interesuja nas skierowania i kolejki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2022-03-09
*.128.38.*
Firma zaprosiła mnie na darmowe badania. Skorzystałam, całkowicie bezpłatnie, wysłuchałam też wykładu. Wszystko bardzo pozytywnie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2022-03-07
*.30.37.*
Na temat każdej firmy mozna znaleźć negatywne komentarze, korzystamy z partnerka od 1, 5 roku wtedy jak jest potrzeba i nie mamy negatywnych wrażeń ani doświadczeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasia
link | zgłoś
2022-03-04
*.185.73.*
Złodzieje, oszukują starszych ludzi. Unikać tej firmy!
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
egalia
link | zgłoś
2022-03-04
*.185.73.*
Oszustwo na pakiet medyczny.
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2022-03-02
*.146.139.*
Kilka razy ta firma dzwoniła zapraszajac na badania, wybrałam się żeby wyjść i oderwać się od smutnych wciaż napływających wiadomości i nie załuje. Mila atmosfera, zrobiłam badania napewno tam wrócę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisława
link | zgłoś
2022-02-28
*.146.134.*
Profilaktycznie i doraźnie!. Nie mam problemu z badaniami obrazowymi czy laboratoryjnymi. Jak lekarz coś zleca dzwonię i zamawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimiera
link | zgłoś
2022-02-25
*.146.134.*
Jak potrzebuje wizyty u lekarza poprostu dzwonię i się umawiam. To wygodne rozwiązanie, idealne dla osób w moim wieku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-02-24
*.146.134.*
Mamy abonament wraz z zoną, korzystamy z różną czestotliwoscią, nigdy nie mielismy problemu z dostaniem sie do specjalisty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-02-22
*.30.16.*
Osoby, które faktycznie korzystają z wizuyt lekarkich prywatnie, doskonale zdają sobie sprawę ze abonament to oszczednośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2022-02-21
*.30.22.*
Taka opieka mobilizuje do regularności badań i korzystania z tego co oferuje. To inwestycja w zdrowie. Jestem tego przykładem . polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2022-02-18
*.30.23.*
Wykupiłem abonament sobie i żonie, byliśmy już na badaniach i pierwszej wizycie u lekarza geriatry. Mamy zaplanowany cały cykl leczenia. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2022-02-15
*.204.82.*
Wykupiłam abonament i mam zamiar korzystać bardzo intensywnie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2022-02-01
*.30.20.*
Nigdy nie miałem wiekszych problemów z dodzwonieniem się. Korzystam dosyć często
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2022-01-21
*.160.125.*
Ja polecam Centrum w Warszawie, jestem zadowolona z usług I nie napotkałam żadnych problemów. Namówiłam nawet koleżankę i też wykupiła trzy miesiące temu pakiet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-01-17
*.0.52.*
Ja jestem też zadowolona, od pół roku korzystam systematycznie z abonamentu i nigdy problemów nie miałam. Dziwię się tym złym opiniom, ale każdy ma prawo do swojego zdania. Mogę polecić spokojnie tą placówkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2022-01-17
*.0.52.*
Nigdy nie miałam problemu z umówieniem wizyty i badan. Abonament mam od roku. Ja jestem zadowolona. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2022-01-14
*.0.52.*
Może nie jest idealnie, czasem trzeba poczekać tydzień na specjalistę czy dłużej jak były święta. Ale i tak przy tym co dzieje się w NFZ uważam, że opieka w Centrum SCOIR jest super. Panie bardzo mile i pomocne, kontakt bez problemu. Gdybym miała raz jeszcze się zastanowić nad abonamentem to cała p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-01-13
*.173.26.*
Jestem zadowolona z usług przychodni, terminy są bardzo krótkie, personel uprzejmy, chętny do pomocy. Z czystym sumieniem moge polecić to centrum
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-12-20
*:e0f8:5cb3:*
Osoby które wychwalają tak pakiet będą sprawdzane przez policję odnośnie oszustw z tym związane. Pozwalacie aby firma oszukiwałam jesteście również za to odpowiedzialni.
Oszustwo, opinie podstawione
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-11-30
*.160.125.*
Gorąco polecam przychodnie! Przemiłe panie na infolinii, super przekazywane informacje. Specjaliści na najwyższym poziomie, nic dodać nic ująć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-11-30
*.160.125.*
Bardzo miła i sprawna obsługa, szczególnie w tym trudnym Coviodwym czasie. Profesjonalne podejście do pacjenta i przede wszystkim dobra opieka medyczna. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2021-11-30
*.160.125.*
Dzień dobry. Jestem pacjentką przychodzi SCOiR. Od kiedy mam pakiet medyczny zapomniałam co znaczy stanie w kolejkach i czekanie po pół roku jak nie dłużej na wizytę zwłaszcza teraz jak wszystko jest ograniczone,mam więcej czasu dla siebie,nie martwię się o swoje zdrowie. Jestem bardzo zadowolon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2021-11-30
*.160.125.*
Przychodnia godna polecenia! Personel miły, przystępny i pomocny. Przychodnia ma bardzo szeroki zakres usług, jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2021-11-29
*.24.253.*
OSZUSTWO! Żadna z placówek medyczny podanych przez SCOIR nie słyszała o takiej firmie! https://www.tvp.info/53210162/alarm-oszustwo-na-pakiet-medyczny-seniorzy-oszukani
brak
ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-11-25
*.28.215.*
Wraz z żoną zdecydowaliśmy się na wykup pakietu medycznego i jesteśmy bardzo zadowoleni z usług przychodni. Nigdy dotąd nie korzystaliśmy z prywatnych przychodni i to był nasz błąd. Szybkie terminy oraz indywidualne podejście do pacjenta. Serdecznie polecamy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-11-25
*.160.125.*
Jestem bardzo zadowolona z usług przychodni,dość szybkie terminy do specjalistów,przemiła obsługa infolini i co najważniejsze nie czekam teraz rok czasu na jakie kolwiek badania. Z całego serca polecam.
Szybkie terminy, sympatyczna obsługa, dobrzy specjaliści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2021-11-24
*.160.125.*
Nie tak dawno wykupiłam pakiet medyczny w tej placówce i co mogę powiedzieć jestem zachwycony z usług przychodni, pełen profesjonalizm obsługa przemiła oraz szybkie terminy do specjalistów. Oby tak dalej.!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Kowalewski
link | zgłoś
2021-11-23
*.160.125.*
Od pół roku mam umowę, wszystko jest ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2021-11-23
*.160.125.*
Ja jestem bardzo zadowolona z obsługi tej placówki. Miła obsługa, krótkie terminy do lekarzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liberator
link | zgłoś
2021-10-07
*.99.105.*
Właśnie próbowali naciągnąć moich Rodziców na 15.000 zł. Schemat działania identyczny jak firmy Geriatryczne Centrum Medyczne sp. z o.o. https://geriatrycznecentrummedyczne.pl/ Warto zobaczyć reportaż TVP: Oszustwo „na pakiet medyczny” https://www.tvp.info/53210162/alarm-oszustwo-na-pakiet-m [rozwiń/zwiń]
BRAK
Polecam zobaczyć reportaż TVP: Oszustwo na pakiet medyczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jakub t
link | zgłoś
2021-02-22
*.30.55.*
zakupilem abonament kilka msc temu, od samego poczatku szybko realizuja uslugi, jest sporo placowek w miom miescie, nie ma sie do czego przyczepic
duzy zakres uslug w ofercie
raczej brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Specjalistyczne Centrum Optyczne i Rehabilitacyjne Opinie