Sofy24 Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
sofy24.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kamila
link | zgłoś
2021-06-07
*.147.33.*
zamówiłam narożnik na wymiar - jestem bardzo zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cecylia
link | zgłoś
2020-12-28
*.24.183.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej sofy i fotela. Przed zamówieniem dostałam próbki materiału. Wybrałam inna tkaninę na sofę (Sofia12) i na fotel w kwiaty. Do kompletu zamówiłam poduszki na kanapę równie w kwiaty. Dodatkowo dokupiłem samą tkaninę w tym sklepie i uszyłam z niej pokrowce na poduszk [rozwiń/zwiń]
Jakość, możliwość indywidualizacji zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-09-18
*.37.136.*
Zakupiliśmyu z mężem sofę i fotel w skórze naturalne, jesteśmy bardzo zadowoleni. Meble są wygodne i ładnie wykonane. Przed zakupem przesłano nam darmowe próbki kolorów dlatego kolor mebli jest taki jak chcieliśmy. Bardzo przyjemna obsługa
jakość, obsługa klienta, możliwość wprowadzania zmian w meblach, dużo tkanin do wyrobu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2019-07-05
*.189.140.*
Narożnik dokładnie taki jak chciałam, wygląda super:)) obsługa miła i pomocna, przesyłka solidnie zapakowana. Bardzo polecam.Długi termin dostawy, ale i tak opłacało się czekać:)
na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anka11
link | zgłoś
2018-08-06
*.146.37.*
meble dotarly , sa ladne i praktyczne. kierowca pomogl przy wniesieniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2018-07-03
*.244.214.*
jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu, meble były wykonane na wymiar wedlug naszego pomysly. Sa miekkie i wygodne, doradzona tkanina plamodporna faktycznie latwo sie czysci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2017-03-10
*.146.68.*
Meble dojechały w sobotę - wygladaja bardzo dobrze, sa terz dobrze zrobione wygodne i stabilne. Dobry kontakt w trakcie zamowienia, doradzono nam w wielu sprawach. Jedynie dlugi termin realizacji
meble
termin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2016-12-17
*.23.13.*
Jestem bardzo zadowolona zarówno z mebla jak i poziomu obsługi. Sofa bardzo starannie wykonana, dobrze zapakowana, bardzo dobry kontakt podczas zamawiania mebla oraz przesyłki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seqo092
link | zgłoś
2016-02-07
*.170.243.*
Sofa pięknie wykonane, wygląda super:)) obsługa miła i pomocna, przesyłka dborze zapakowana. straaaasznie długi termin dostawy, ale opłacało się czekac:)
jakość, obsługa klienta, duzy wybór, mozliwosc zmian w meblach
długi termin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bart
link | zgłoś
2015-04-30
*.170.243.*
Jestem bardzo zadowolony z zakupionych mebli, jakość bardzo dobra, meble dobrze zabezpieczone do transportu. Jedynie dosyć dlugi termin realizacji ale warto!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Sofy24 Opinie