Opinie o skyDSL

2.9 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
2.6 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skydsl.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
alb
link | zgłoś
2020-09-02
*.82.31.*
Reklamują się że nie transfer jest nielimitowany. NIE JEST TO PRAWDĄ. Limit obowiązuje ZAWSZE. To znaczy od pierwszego dnia uzywania limity sa nakładane dynamicznie 24h na dobę. Powoduje to że internet działa źle cały miesiąc nawet przy najwyższych prędkościach. Wygląda to tak że pobierając plik na [rozwiń/zwiń]
brak
drogo, Limity transferu od początku uzywania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bajer03
link | zgłoś
2019-09-06
*.187.100.*
Do niedawna korzystałem z internetu skydsl. Ogólnie w stosunku do usługi jaką się otrzymuje. Pomimo obietnic i haseł na stronie typu internet bez limitu super szybki itd. tak naprawdę są limity tz. W zależności od ilości pobranych danych zmienia się prędkość. Np w najwyższym pakiecie jeśli wykorzyst [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldi_74
link | zgłoś
2019-06-01
*.247.88.*
mam ten internet od pol roku na terenie Niemiec, w tym czasie juz 3 razy!przechodzilem na wyzszy abonament, "szybszy " internet ! zaczalem od tego najtanszego, z limitem danych i o dziwo ten chodzil najlepiej! bo pierwsze 2 m-ce umowy, pewnie dlatego. podwyzszylem abonament..bylo lepiej...przez tyd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ete
link | zgłoś
2016-07-27
*.47.133.*
Korzystałem przez 7 miesięcy wykupując abonament za 60EURO. SkyDSL to totalne badziewie. Gwarantowali 16/2 MB szerokość pasma. Wszystko działało przez pierwszy miesiąc ok. później coraz gorzej w końcu po pół roku aby wysłą=ać maila 1,5MB musiałem czekać 1,5 godziny a strona np. onet otwierała się pr [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo wolny internet nawet dla najdroższego abonamentu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doc
link | zgłoś
2015-07-06
*.226.99.*
próbuję się czegoś dowiedzieć na ten temat ale w necie tylko spam - tak jak poprzednie opinie ;) ewidentnie pisane przez tę samą osobę a w dwóch przypadkach nawet z tego samego ip. wszystko wskazuje że to chyba ściema bo nie można się tam dodzwonić i nic konkretnego uzyskać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
DeSanto
link | zgłoś
2015-01-11
*.39.163.*
Porządny operator. Łącza stabilne i bezpieczne. Korzystam od wielu lat jako klient biznesowy i nie mam powodów do narzekań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KĄDZIU
link | zgłoś
2015-01-10
*.209.146.*
Ja również miałem ten sam problem, na szczęscie oferta skyDSL sprawiła, że teraz cieszę się superszybkim internetem za niewygurowaną cenę.
internet dostępny nawet w bardzo trudno dostępnych miejscach
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pitras
link | zgłoś
2015-01-10
*.209.146.*
Internet przez satelitę działa bez problemów, szkoda że tak poźno dowiedziałem się o ofercie firmy,. Teraz nie musze sie martwić, że przerwie mi połączenie w najmniej spodziewanym momencie.
szybki internet, niskie opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?