sklepkamil.pl - obuwie na każdą porę Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sklepkamil.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
AGAadavokat
link | zgłoś
2022-03-18
*.111.156.*
Polecam, szybko sprawnie, co najważniejsze ze bezproblemowa wymiana na wiekszy rozmiar w miłej obsłudze!
cen,a jakosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-03-06
*:f507:321b:*
Buty, które zamówiłem myślałem, że będą na jedno wyjście, a okazały się tak wygodne, że chodzę w nich cały czas. Wytrzymały już rok, a chodzę w nich praktycznie codziennie. Zdecydowanie Sklepkamil.pl sprzedaje obuwie wysokiej jakości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-03-06
*:f507:321b:*
Uwielbiam buty z tego sklepu. Są wygodne i bardzo wytrzymałe, moje szpilki wytrzymały ogromna ulewę, mimo, że były całe przemoczone. Zdecydowanie polecam sklepkamil.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maks
link | zgłoś
2020-02-06
*.223.167.*
Buty w góry, które kupiłem na tej stronie sprawdziły mi się świetnie. Przechodziłem dziennie 20 km i nie miałem na co narzekać. Zdecydowanie polecam! Sklepkamil.pl ma bardzo dobre produkty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek Dudek
link | zgłoś
2017-02-16
*.37.194.*
Bardzo mi się sklep podoba, jest duży asortyment, zakupy robi się szybko. Teraz są dosyć duże obniżki obuwia zimowego z których już skorzystałem :)
szybkie zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danutka
link | zgłoś
2016-10-14
*.205.139.*
Nawigacja po sklepie stoi na wysokim poziomie, wszystko można w prosty sposób znaleźć. Filtr produktów pomógł mi wyselekcjonować fajne buty z zamszu, dokładnie były to botki z takimi fajnymi ozdobami i do tego przecena. Cieszę się z tego zakupu, bo po stacjonarnych chodziłam i mi żadne nie spasowały [rozwiń/zwiń]
wyszukiwarka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yellow woman
link | zgłoś
2016-09-14
*.10.34.*
W wyprzedaży natrafiłam na ciekawy rabat, 150,00 zł, obniżki na czółenka Lux, od razu kupiłam, teraz to jest super cena
niskie cany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2016-08-15
*.22.226.*
Ten program lojalnościowy który macie na stronie jest bardzo motywujący, już uzbierałam ponad 150 punktów i otrzymałam rabat 3 %, od razu zakupiłam sobie kozaki Szewczyk na jesień, obcas bardzo wysoki :)
duży wybór asortymentu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2016-08-15
*.22.226.*
Skorzystałam z wyprzedaży wiosennych, ponieważ macie mega promocje na sandały, klapki, czółenka. Trochę naszukałam się, aby znaleźć odpowiedni rozmiar i fajne rzeczy znalazłam na wrześniowe wesele, czółenka Anis, akurat rozmiar 36 był dostępny :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Flesh/90
link | zgłoś
2016-07-15
*.7.164.*
Zakupiłem pólłbuty w tym sklepie, bardzo czytelnie wygląda proces zamawiania, różne formy dostawy - to cieszy, nawet możliwość przesyłki zagranicznej i ten program lojalnościowy w którym zbiera się punkty, a potem zamienia się to na rabaty, macie moją rekomendację.
szybka przesyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek Trybański
link | zgłoś
2016-06-14
*.4.175.*
Sklep dobrze zorganizowana, usability na wysokim poziomie, łatwo znaleźć poszukiwany towar. Zakupy jak i dostawa bez problemów. Obuwie które zakupiłem wygodne, zgodne z numeracją widniejącą w opisie oferowanego asortymentu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w "Sklep Kamil", polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew39
link | zgłoś
2016-05-06
*.10.211.*
Jak najbardziej pozytywna opinia, byłem w Wadowicach w sklepie Kamil i na tle innych sklepów z tej branży wygląda to najlepiej. Duży wybór obuwia, cenowo też atrakcyjnie. Strona internetowa mnie przyciągnęła, wygodny interface, jeszcze nie robiłem tam zakupów, ale chyba coś niedługo sobie wybiorę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek Kmionek
link | zgłoś
2016-04-10
*.231.53.*
Nie mam nic do zarzucenia, rewelacyjnie szybka wysyłka, towar pierwsza klasa, polecam jak najbardziej zasłużony sklep.
super, ceny wysyłka, wszytsko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2016-04-06
*.7.160.*
Polecam ten sklep. Buty które zamówiłem, dotarły do mnie błyskawicznie. Ceny mają naprawdę atrakcyjne, gdyż sprawdzałem konkurencje. Sklepkamil.pl posiada też sklepy stacjonarne w Andrychowie, Ketach, Wadowicach i Suchej Beskidzkiej, czasami też tam kupuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

sklepkamil.pl - obuwie na każdą porę Opinie