Opinie o Ski Planet

4.2 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Biura podróży

Strona internetowa:
www.narty-wlochy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2021-03-08
*.27.161.*
Polecam firmę Z racji Covid wyjazd nie będzie mógł się odbyć ale firma bez problemów zwróciła zaliczkę. Przelew miałam po kilku dniach. Profesjonalizm. Mam nadzieję że w przyszłym roku będę mogła skorzystać z ich usług.
profesjonalizm, dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2021-01-25
*.136.92.*
Dobry kontakt. Rzeczowo i konkretnie. Covid popsuł plany, zaliczka szybko została zwrócona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2020-04-30
*.173.177.*
Nie wiem, skąd te negatywne opinie. Ja dostałam zwrot poniesionych kosztów. Jestem zadowolona. Korzystałam z ich usług nie pierwszy raz. Powrócę w kolejnym sezonie. Polecam
szybkie rozwiązanie problemów organizacyjnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kkrzych
link | zgłoś
2020-03-04
*.175.161.*
Do samego końca pobierali zaliczki (i końcowe doplaty) wiedząc że we Włoszech robi się niewesolo. Oczywiście dodzwonić się nie można, oczywiście maila odpisali że na zwrot nie ma co liczyć gdyż oni nie są organizatorem turystycznym tylko pośredniczącą w sprzedaży miejsce noclegowych. Czyli klasyczny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maryla
link | zgłoś
2020-03-04
*.27.240.*
Firma bez skrupułów wysyła swoich klientow do osrodkow narciarskich w rejonie północnych Włoch pomimo zagrozenia koronawirusem. Nie zwraca pieniedzy za rezerwacje powołujac sie na wciąż działajace hotele i wyciągi narciarskie.Jesli ktos wpłacił calosc sumy to w przypadku rezygancji z wyjazdu nie ma [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paulina
link | zgłoś
2019-10-30
*.173.160.*
W zeszłym sezonie to był mój pierwszy wyjazd na narty. Ski Planet zorganizowało mi fajnego instruktora, który nauczył mnie podstaw jazdy na nartach. Co do pobytu, pomogli wybrać fajny hotel, w którym było wszystko tak jak chcieliśmy. Wszystko ok. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MalwinaK
link | zgłoś
2019-05-31
*.40.255.*
Polecam! Pani Julia wybrała dla nas super ofertę, nie byłam przekonana by jechać na narty z polecenia kogoś, kogo nie znamy jednak cieszę się, że wybrałam to biuro i ofertę!
cena, wysokie standardy, dbałość o klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
narty-wlochy.pl
link | zgłoś
2019-02-25
*.249.167.*
Drugi raz wybrałam narty-wlochy i się nie zawiodłam wyjazd na narty zaliczam do naprawdę udanych. Polecam biuro i Livigno!
przystępna cena, bogata oferta hoteli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-03-12
*.40.84.*
Na stronie narty-wlochy.pl znalazłam bardzo fajny hotel w Val di Sole. Biuro podróży Ski Planet pomogło mi w organizacji pobytu w tym regionie narciarskim. W hotelu było czyściutko, przyjemnie, dodatkowo można było skorzystać z sany, jedzenie było pyszne. Oprócz hotelu, pracownicy pomogli w znalezie [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa, duży wybór hoteli, dobry kontakt z klientem, pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?