Senior MultiCare Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 19
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
seniormulticare.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Oszukana
link | zgłoś
2021-10-26
*.221.124.*
Oszuści w każdym calu. Nie polecam!!! Szybką realizację usługi gwarantują tylko na papierze. Na pilne badanie RTG wyznaczono termin za 3 tygodnie. Oszustwo i tyle. Uważajcie seniorzy!!!
brak
Nieuczciwość, długi czas oczekiwania na badania, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2021-10-26
*.221.124.*
UWAGA!!! Spółka nierzetelna i nieuczciwa. Gwarantują szybką realizację usługi, a na pilne RTG czeka się trzy tygodnie (musiałam wykonać prywatnie). Brak kontaktu. Chcąc rozwiązać umowę potrącają gigantyczne sumy jako opłatę za pozostawanie w gotowości do udzielania świadczeń zdrowotnych. Wynika z te [rozwiń/zwiń]
brak
Nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seniorka oszukana
link | zgłoś
2021-10-20
*.64.84.*
Uwaga na oszustów manipulują seniorami żerują na starych i chorych emerytach. brak kontaktu do rozmowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lech11
link | zgłoś
2021-09-14
*.24.94.*
13 września rano zadszwoniłem na infolinię i poprosiłem o wizytę u chirurga. Obiecano mi podanie terminu tego samego dnia do godz. 16.00. Tewrminu nie otrzymałem. W dniu 14 września ok. godz. 12.00 pnownie zadzwoniłem na in folinię i zapytałęm o termin wizyty. Obiecano mi podać termin we wtorek do g [rozwiń/zwiń]
nie widzę zalet
Brak reakcji na moją prośbę o wizytę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-04-28
*.173.208.*
Jestem bardzo zadowolony z opieki w centrum medycznym, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2021-04-28
*.173.132.*
Bardzo polecam! Nie tylko emerytom, bardzo pomocna obsługa, panie polecają najlepszych specjalistów, cieszę się ze na nich trafiłam, i nie rozumiem negatywnych komentarzy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rtoip
link | zgłoś
2021-04-01
*.146.226.*
Szarek + chędziska manipulują emerytami...ja zostałem ...tez cudowna opieka oczarowany.. Wszyscy którzy maja problem z rozwiązanie umowy proponuje pomoc . Kontakt [email protected]
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rtiip
link | zgłoś
2021-04-01
*.146.226.*
Oszuści Uwaga...
Bajki
Kla
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek1944
link | zgłoś
2021-02-19
*.172.111.*
Jestem zadowolony na ten moment po 6 miesiącach. Najbardziej z placówki partnerskiej Multimed na Waryńskiego i geriatry ale to na pradze. Praktycznie wszystko jest w pakiecie podstawowym. Dopłacałem chyba do jednego specjalistycznego badania krwi od endokrynologa.
duży wybór placówek partnerskich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seniorka60+
link | zgłoś
2021-02-16
*.255.35.*
Bardzo polecam przychodnie. Wszystko szybko i sprawnie. w dzisiejszych czasach ciężko dostać się do specjalistów,a tu szeroka oferta bez czekania w kolejkach.
Wszystko w porządku
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Senior MultiCare Opinie