Senior MultiCare Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
seniormulticare.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
lech11
link | zgłoś
2021-09-14
*.24.94.*
13 września rano zadszwoniłem na infolinię i poprosiłem o wizytę u chirurga. Obiecano mi podanie terminu tego samego dnia do godz. 16.00. Tewrminu nie otrzymałem. W dniu 14 września ok. godz. 12.00 pnownie zadzwoniłem na in folinię i zapytałęm o termin wizyty. Obiecano mi podać termin we wtorek do g [rozwiń/zwiń]
nie widzę zalet
Brak reakcji na moją prośbę o wizytę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-04-28
*.173.208.*
Jestem bardzo zadowolony z opieki w centrum medycznym, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2021-04-28
*.173.132.*
Bardzo polecam! Nie tylko emerytom, bardzo pomocna obsługa, panie polecają najlepszych specjalistów, cieszę się ze na nich trafiłam, i nie rozumiem negatywnych komentarzy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-04-16
*.64.86.*
Rozwiazałem umowę o opiekę zdrowotną w dniu 18.04.2021, dwa dni po zawarciu/16.04.2021r/,czekam na zwrot pieniedzy 28 dni,nie mam odpowiedzi na pismo złożone w dniu 18.04.2021r
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rtoip
link | zgłoś
2021-04-01
*.146.226.*
Szarek + chędziska manipulują emerytami...ja zostałem ...tez cudowna opieka oczarowany.. Wszyscy którzy maja problem z rozwiązanie umowy proponuje pomoc . Kontakt [email protected]
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rtiip
link | zgłoś
2021-04-01
*.146.226.*
Oszuści Uwaga...
Bajki
Kla
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek1944
link | zgłoś
2021-02-19
*.172.111.*
Jestem zadowolony na ten moment po 6 miesiącach. Najbardziej z placówki partnerskiej Multimed na Waryńskiego i geriatry ale to na pradze. Praktycznie wszystko jest w pakiecie podstawowym. Dopłacałem chyba do jednego specjalistycznego badania krwi od endokrynologa.
duży wybór placówek partnerskich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seniorka60+
link | zgłoś
2021-02-16
*.255.35.*
Bardzo polecam przychodnie. Wszystko szybko i sprawnie. w dzisiejszych czasach ciężko dostać się do specjalistów,a tu szeroka oferta bez czekania w kolejkach.
Wszystko w porządku
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krol45
link | zgłoś
2020-06-09
*.179.153.*
jestem zadowolony z usług ortopedy i geriatry w Warszawie. Przede wszystkim wizyty bez zbędnego pośpiechu, Pani geriatra wszystko dokładnie wyjasniła, zmieniła lek dodała suplementajce witaminy B12 i D3. Ortopeda od razu po badaniach skierował na 15 spotkań rehabilitacyjnych które miałem w centrum [rozwiń/zwiń]
cena, jakośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-02-26
*:1de1:c792:*
Szybko i kompleksowo czy to na czym mi zalezalo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Senior MultiCare Opinie