Senior MultiCare Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 51
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Przychodnie

Strona internetowa:
seniormulticare.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Oszukana
link | zgłoś
2022-08-05
*.229.190.*
Nie polecam, a wręcz ostrzegam. To oszuści wykorzystujący chorych seniorów i nie tylko seniorów. Trzymajcie się od nich z daleka. Szkoda pieniędzy.
żadnych
nieuczciwość, nieprofesjonalizm, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lech
link | zgłoś
2022-07-29
*.241.206.*
Nie polecam. Od ponad roku czekam na zwrot pieniedzy i zdecydowałem sie podac sprawe do sadu. Wszelkie badania na papierze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany senior
link | zgłoś
2022-07-28
*.190.243.*
Nie polecam i ostrzegam!!! Nieuczciwa spółka manipulująca seniorami i wykorzystująca chorych ludzi. Po odstąpieniu od umowy nie oddają pieniędzy, nie odpowiadają na maile ... OSZUŚCI!!!
-
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazyna
link | zgłoś
2022-07-23
*.229.190.*
Po raz kolejny ostrzegam przed tą spółką. Nieuczciwa, nieprofesjonalna firma zarabiająca na chorych seniorach. Będę ostrzegać tak długo, aż otrzymam należne mi pieniądze, a to już prawie rok. Uwaga OSZUŚCI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-07-13
*.116.235.*
NIE POLECAM!!! Ostrzegam, to nieuczciwa spółka. Wszystko ładnie wygląda tylko na papierze. Nadal czekam na zwrot należnych mi pieniędzy (już prawie rok). Trzymajcie się od nich z daleka.
brak
nieuczciwość, nieprofesjonalizm, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-06-30
*.221.122.*
Uwaga oszuści!!! Deklaracje szybkiej realizacji usługi tylko na papierze. Już prawie rok czekam na zwrot należnych mi pieniędzy. Zgłosiłam sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta, ale nie odbierają kierowanych do nich pism, a kolejna zmiana adresu uniemożliwia dotarcie do nich. Nie dajcie się nabrać. To [rozwiń/zwiń]
nie mo żadnych zalet
ewidentne oszusytwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alina
link | zgłoś
2022-06-16
*.72.241.*
Podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi opiniami. Na zwrot pieniędzy czekam już półtora roku, z 4800 zł oddali 1800 zł. Obiecali telefonicznie, że do końca marca 2022 r. oddadzą wszystko, od tego czasu nie wpłynęła ani złotówka. Jednym słowem złodzieje oszukujący chorych i niedołężnych ludzi. Trzym [rozwiń/zwiń]
żadnych
przetrzymują cudze pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2022-06-10
*:b39f:f715:*
Czuję się oszukana. Odstąpiłam od umowy i od roku czekam na zwrot moich pieniędzy! Zdecydowanie odradzam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2022-05-31
*.229.173.*
Oszuści!!! Wstyd, żeby żerować na seniorach. Już prawie rok czekam na zwrot należnych mi pieniędzy, wynikających z odstąpienia od umowy, po tym jak na zwykłe RTG barku kazano mi czekać trzy tygodnie. Ostrzegam wszystkich i NIE POLECAM!!!!
brak
Nieuczciwość, długi czas oczekiwania na badania, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2022-05-21
*.172.153.*
Wykupiłem pakiet na 3 lata. Przez rok byłem zadowolony, ale ostatnio czuję się oszukiwany. Do internisty czekam już prawie 4 tygodnie, panie w rejestracji nie oddzwaniają, dział reklamacji nie odbiera telefonów. Nie polecam usług tej spółki. Żałuję wpłaconych pieniędzy, których już nie odzyskam.
obecnie brak
brak możliwości umówienia się na wizytę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-05-05
*.30.40.*
Korzystam regularnie z rehabilitacji. Polecam pod tym względem bardzo. Normalnie miaął termin na cito za 8 mcy. A tutaj w miesiać wizyta i ustalone zabiegi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-04-21
*.128.38.*
Pierwszy raz w życiu zrobiłam wszystkie możliwe badania laboratoryjne z krwi. Dzięki temu mogę iśc bezpośrednio do kazdego specjalisty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-04-11
*.128.38.*
Po roku korzystania stwierdzam, że takie rozwiązanie jest bardzo oplacalne. Regularnie korzystam z kilku specjalistów i nie mam żadnych problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2022-04-07
*.128.38.*
Ja jestem uzytkownikiem abonamentu od roku, nigdy nie miałam wiekszego problemu zeby skorzystac z wizyty czy tez badania. Najdłużej na specjaliste czekałam około 2 tyg.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2022-03-28
*.128.38.*
Szybkie terminy rehabilitacji ( w ciągu 2 tyg) miałem juz pierwsze zabiegi. To bardzo duży plus. Pod tym wzgkędem polecam bardzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2022-03-23
*.128.38.*
Jestem pacjentem, korzystam raczej sporadczynie, byłem na kilku wizytach. Specjalisci na wysokim poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-03-18
*.128.38.*
Duża wygodniejsze rozwiązanie ze względu na dużą ilość placowek w kazdej dzielnicy.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogna
link | zgłoś
2022-03-15
*.30.44.*
Mam dostęp do wszystkiego co jest niezbędne w kompleksowej opiece medycznej. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2022-03-08
*.30.44.*
Miałem abonament w tej firmie, korzystałem dosyć intensywnie, było wszystko w jak najlepszym porządku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2022-03-04
*.30.45.*
Miałam abonament roczny, korzystałam bardzo intensywnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2022-03-01
*.146.134.*
Chciałabym mieć taki dostęp do lekarzy i badan juz zawsze ! Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2022-02-24
*.146.134.*
Zawsze można się do czegoś przyczepić, jednak dostpnosć do lekarzy, specjalistów jest w tym zakresie bez zarzutu !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2022-02-22
*.30.16.*
Atrakcyjny zakres, takiej liczby spacjalistów nie widziałem w żadnej konkurencyjnej firmie. To duzy plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2022-02-21
*.30.22.*
Jako świadomy konsument, uwazam ze firma wywiązuję się z realizacji usług. Mimo ze wciąż mamy okres covidowy, do lekarza można się umówić bez problemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-02-15
*.204.82.*
Jestem zadowolona z lekarzy, którzy z współpracują z tym centrum. Rzetelna i kompleksowa pomoc !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2022-02-09
*.30.118.*
Zastanawiałam się bardzo długo, czy sie zapisać do tego centrum, zdecydowałam sie i nie załuje korzystam do dzsiaj i nie są tą wizyty on line
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef
link | zgłoś
2022-02-03
*.30.118.*
komentarze są różne, ja korzystam wtedy kiedy potrzebuje i nie narzekam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
katarzyna
link | zgłoś
2022-01-31
*.30.20.*
Bogaty zakres usług- polacam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2022-01-28
*.152.122.*
Korzystam wtedy kiedy potrzbuję i wszystko jest realizowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witold
link | zgłoś
2022-01-27
*.30.20.*
Od kilku lat korzystam z tego typu rozwiązań i nie narzekam, mam nadzieje ze to się nie zmieni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił
link | zgłoś
2022-01-25
*.146.32.*
Korzystałem bardzo intensywnie nie było większych problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-01-21
*.205.151.*
Faktycznie czasami jest problem sie dodzwonić, ale warto poczekać i zamówić wizytę która bedzie zrealizowana w krótszym terminie niż na NFZ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-01-11
*.49.82.*
Oszuści! Rozwiązałam umowę. Należy mi się zwrot pieniędzy, minęło 10 miesięcy nie otrzymałam 6500 zł. Manipulują seniorami, żeby tylko wyłudzic pieniądze. Złodzieje!
żądnych
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2021-10-26
*.221.124.*
Oszuści w każdym calu. Nie polecam!!! Szybką realizację usługi gwarantują tylko na papierze. Na pilne badanie RTG wyznaczono termin za 3 tygodnie. Oszustwo i tyle. Uważajcie seniorzy!!!
brak
Nieuczciwość, długi czas oczekiwania na badania, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2021-10-26
*.221.124.*
UWAGA!!! Spółka nierzetelna i nieuczciwa. Gwarantują szybką realizację usługi, a na pilne RTG czeka się trzy tygodnie (musiałam wykonać prywatnie). Brak kontaktu. Chcąc rozwiązać umowę potrącają gigantyczne sumy jako opłatę za pozostawanie w gotowości do udzielania świadczeń zdrowotnych. Wynika z te [rozwiń/zwiń]
brak
Nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seniorka oszukana
link | zgłoś
2021-10-20
*.64.84.*
Uwaga na oszustów manipulują seniorami żerują na starych i chorych emerytach. brak kontaktu do rozmowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-04-28
*.173.208.*
Jestem bardzo zadowolony z opieki w centrum medycznym, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2021-04-28
*.173.132.*
Bardzo polecam! Nie tylko emerytom, bardzo pomocna obsługa, panie polecają najlepszych specjalistów, cieszę się ze na nich trafiłam, i nie rozumiem negatywnych komentarzy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rtoip
link | zgłoś
2021-04-01
*.146.226.*
Szarek + chędziska manipulują emerytami...ja zostałem ...tez cudowna opieka oczarowany.. Wszyscy którzy maja problem z rozwiązanie umowy proponuje pomoc . Kontakt [email protected]
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rtiip
link | zgłoś
2021-04-01
*.146.226.*
Oszuści Uwaga...
Bajki
Kla
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek1944
link | zgłoś
2021-02-19
*.172.111.*
Jestem zadowolony na ten moment po 6 miesiącach. Najbardziej z placówki partnerskiej Multimed na Waryńskiego i geriatry ale to na pradze. Praktycznie wszystko jest w pakiecie podstawowym. Dopłacałem chyba do jednego specjalistycznego badania krwi od endokrynologa.
duży wybór placówek partnerskich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seniorka60+
link | zgłoś
2021-02-16
*.255.35.*
Bardzo polecam przychodnie. Wszystko szybko i sprawnie. w dzisiejszych czasach ciężko dostać się do specjalistów,a tu szeroka oferta bez czekania w kolejkach.
Wszystko w porządku
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krol45
link | zgłoś
2020-06-09
*.179.153.*
jestem zadowolony z usług ortopedy i geriatry w Warszawie. Przede wszystkim wizyty bez zbędnego pośpiechu, Pani geriatra wszystko dokładnie wyjasniła, zmieniła lek dodała suplementajce witaminy B12 i D3. Ortopeda od razu po badaniach skierował na 15 spotkań rehabilitacyjnych które miałem w centrum [rozwiń/zwiń]
cena, jakośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-02-26
*:1de1:c792:*
Szybko i kompleksowo czy to na czym mi zalezalo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2020-02-26
*.179.153.*
Potrzebowałem się pilnie dostać do urologa, ale takiego który o mnie naprawdę zbada, a nie odeślę dalej. Takiego właśnie lekarza polecił mi Pan Michał, mój opiekun. Dziękuję i polecam ich usługi ludziom którzy jak ja potrzebują pomocy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-02-24
*.179.153.*
Firma godna polecenia, sama korzystam i widzę ich wpływ na moje życie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2020-02-21
*.179.153.*
Postawili mnie na nogi
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-02-20
*.173.169.*
Super obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-02-20
*:7c46:5179:*
Obawiałam się badań wstępnych, ale dzięki szybkiej pracy pielęgniarek nie miała czasu pomyśleć o bolu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jonasz
link | zgłoś
2020-02-20
*.173.177.*
Korzystam intensywnie i na razie nie ma żadnych problemów, byłem sceptycznie nastawiony do takich usług, ale życie mnie trochę zmusiło żebym coś ze sobą zrobił i ciesze się że trafiłem właśnie na nich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2020-02-19
*.179.153.*
Bardzo przyjemna opieka, Polecam!
Bogaty zakres usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Senior MultiCare Opinie