SELECT-AUTOMOTIVE Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 44
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Auta sprzedaż - nowe

Strona internetowa:
www.select-automotive.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Laguna Vista
link | zgłoś
2022-04-29
*.33.232.*
Perfect service. We have ordered about 6 months ago 50 Mercedes G63AMG. We have received all in Egypt. All perfect accordingly to signed contract. Will do more business soon.
perfect service
none
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ruda
link | zgłoś
2022-04-07
*:6619:8069:*
Nie polecam, naprawa trawa miesiącami, brak wcześniejszej wyceny. Samochód odebrany- zrobiony - trafił do innego serwisu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-04-01
*.78.22.*
Polecam firmę. Rzetelni. Jestem zadowolonym klientem.
Rzetelność, profesjonalizm, uczciwość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Garfield
link | zgłoś
2021-12-17
*:d4df:8add:*
Ta firma to jakieś totalne dziadostwo. Samochód Volvo XC60 na otomoto. Niestety kontrola VIN daje wyniki dla Austin Healey. Inny XC60 - komunikat: Wprowadzony nr VIN jest błędny, test merca - to samo. Firma coś ewidentnie ukrywa.
W zasadzie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
George
link | zgłoś
2021-07-14
*.246.210.*
Wszystko OK. Polecam. Szczególnie Panią Agatę. Miło i profesjonalnie. Na czas. Super cena!
terminowość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michael.karczykowsky
link | zgłoś
2021-03-11
*.217.105.*
Genialna obsługa! Konfigurację oraz zamówienie zrealizowałem nie wychodząc z własnego biura w godzinę czasu. Firmę polecił mi znajomy, który już kupił kilka auta w select i zawsze wszystko było OK. W moim przypadku było małe opóźnienie w dostawie, dokładnie tydzień czasu względem tego co było w umow [rozwiń/zwiń]
Profi, cena niska, terminowość, fachowcy, super doradcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franciszek
link | zgłoś
2021-03-10
*.62.51.*
Bardzo dobre ceny zaoferowano na zakup dwóch samochodów marki BMW oraz Audi. Formalności załatwiłem przez telefon oraz maila. Umowy podpisaliśmy przez stronę gov.pl Razem z żoną jesteśmy zadowoleni z zakupu. Auta przyjechały o czasie. W tym samym okresie co my znajomy zamówił w salonie i do dzisiaj [rozwiń/zwiń]
niska cena, profi doradcy, dotrzymanie umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-10-16
*.238.122.*
Niestety, oszukali na cenie, na czasie dostawy, nie wzięli odpowiedzialności za problemy z zwrotem zaliczki i wydaniem auta do Polski, w zaproponowanej cenie zapomnieli o akcyzie. Reasumując w salonie dostaniemy taki sam rabat, bo select do swojej ceny oferowanej auta zapomina oznajmić o prowizji or [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-10-12
*.177.88.*
Wszystko zgodnie z umową. Dzisiaj odebrałem Mercedesa. Polecam
Miła obsługa, profesjonalne doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-09-18
*.173.168.*
Odebrałem w ostatnim czasie Mercedesa. Bardzo sprawnie, szybko i zgodnie z umowa. Polecam współpracę z Select-Automotive. Współpracowałem z p. Wojtkiem, super człowiek z którym można wszystko ustalić i zawsze odpowiada i odbiera telefony ????
Zaangażowanie, pracowitość, dostępność,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-08-28
*.177.88.*
Bardzo dobra obsłuiga, atrakcyjna cena za nowego Mercedesa. Tanie finansowanie. Wszystko zgodnie z umową Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF
link | zgłoś
2020-07-14
*.184.60.*
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa przez panią Agatę,super rabat i samochód .Polecam.Krzysztof
Profesjonalizm p.Agaty
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2020-03-02
*.26.107.*
Serdecznie polecam Firmę Select-Automotive i współpracę z Panem Grzegorzem. Pełny profesjonalizm, świetny kontakt z klientem. Od początku do końca transakcji obsługa na najwyższym poziomie. Dziękuję za pomoc i fachowe doradztwo. Polecam z czystym sumieniem!
Cena, profesjonalizm, terminowość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TOMEK
link | zgłoś
2020-02-22
*.105.177.*
Witam, Wczoraj odebrałem zamówione BMW X1 .Wszystko idealnie !!! Polecam Pana Wojtka z Select, z którym załatwiłem całą procedurę zakupu . Na pewno kupię następne również u nich .
obsługa , terminowość , cena
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2020-02-08
*.224.240.*
Wszystko OK. Zgodnie z umową. Nowy mercedes z rabatem 30%. Polecam.
niska cena, terminowosc, doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
George
link | zgłoś
2020-02-01
*.214.44.*
Kupiłem nowego Aston Martina DBS z rabatem ponad 20%. Wszystko zgodnie z umową. Perfekcyjna obsługa. Znajomość samochodu i doradztwo lepsze aniżeli w salonie Astona w Warszawie! Samochód dojechał pod mój dom zakrytym transportem, czyściutki i pachnący nowością. Genialna firma, widać, że są fanatykam [rozwiń/zwiń]
Cena, profesjonalizm, dokładność, miłość do samochodów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal czekol
link | zgłoś
2020-01-30
*.188.95.*
Bardzo zadowolony, profi obsługa, terminowo, najlepsza cena. Super Volvo dostałem, nowe na gwarancji
cena, termin, doradztwo
nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogus
link | zgłoś
2019-12-04
*.246.148.*
Czytam pozytywne opinie o Select Automotive trochę z zazdrością, bo sam nie miałem widać tyle szczęścia. Zamówiłem nowe auto w Select Automotive do produkcji dokładnie przed rokiem. Uzgodniliśmy zadowalający mnie rabat, uzgodniliśmy interesujące mnie wyposażenie. Auto "poszło" do produkcji. W listo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stevardgiorgio
link | zgłoś
2019-03-31
*.183.107.*
I have ordered a new Mercedes and Volvo. Everything perfect on time. Very competitive prices. Good service. Reliable Company...
good prices, reliable service
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-03-30
*.246.210.*
Zamówiłam 3 miesiące temu Mercedesa S klasę. Wczoraj odebrałam w salonie Mercedesa. Rabat 20% od ceny detalicznej w polskim salonie. W salonie w Warszawie oferowali mi 8% rabatu i naciągali na bogate wyposażenie. Pan Mateusz z Select Automotive dał się poznać jako bardzo sumienny doradca. Byłam inf [rozwiń/zwiń]
Niska cena, Terminowość, Profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
downhilmike
link | zgłoś
2018-11-08
*.80.82.*
Kupilem z pomoca select automotive nowe Porsche 911 Turbo S. Wszystko zgodnie z umowa. Super rabat jak na 911. Wspaniala obsluga, widac, ze kochaja auta i sie na nich znaja - doradzili perfekcyjna konfiguracje zgodna z moimi potrzebami. Wszystko zalatwilem przez internet nie wychodzac z biura! [rozwiń/zwiń]
super rabat, terminowosc, profesjonalizm, mila kulturalna obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mart37
link | zgłoś
2018-10-20
*.66.154.*
Do Select Automotive trafiłem z polecenia. Zakupiłem BMW z rabatem większym niż flotowy u dealera. Czas realizacji, jakość obsługi na poziomie salonu. Zdecydowanie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2018-09-02
*.246.210.*
Zamówiłem nowego Mercedesa E za pośrednictwem firmy Select Automotive będąc w Czechach. Samochód przyjechał z godnie z umową tydzień przed terminem o czym byłem poinformowany z odpowiednim wyprzedzeniem. Dobra obsługa i wysokiej klasy handlowcy. Polecam
cena, profesjonalizm, bezpieczeństwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Chass
link | zgłoś
2018-07-05
*.132.185.*
I have found their customer service to be world class, coupled with their almost effortless car selection and ordering process to be not only exciting to “build your own personalized car” but worry free. Add on top of all of this the savings when compared to other dealerships, well let me just say t [rozwiń/zwiń]
world class service
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-06-27
*.4.92.*
Firmę polecił mi znajomy. Zamówiłem nowe VOLVO XC60. Auto odebrałem z salonu VOLVO z Berlinie. Wyszło taniej o 20% od ceny w Polsce! Pełna gwarancja. Wszystko zgodnie z umową i deklaracjami handlowca. Polecam.
Słowność, Terminowość, Niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JK
link | zgłoś
2018-05-09
*.41.84.*
Odebrałem BMW 5 z rabatem około 30% Wszystko zgodne z umową... Bardzo dobra i profesjonalna obsługa Select Automotive godne polecenia DUŻY PLUS....JK
DOBRA CENA,TERMINOWOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
proton
link | zgłoś
2018-04-24
*.62.39.*
Polecił mi ta firmę sąsiad, który kupił z ich pomocą Audi Q5 od dilera Audi z Francji. Ja zamówiłem Mercedesa GLC z rabatem 20%, auto przyjechało pod dom zgodnie z umową. Było od dilera z Niemiec. Niczym nie musiałem się zajmować, zamówiłem będąc w Belgii.
super cena, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2018-04-23
*.133.8.*
Odebrałem BMW M5 z rabatem 20%. Auto kupiłem z pomocą Select Automotive bezpośrednio w fabryce BMW. Select załatwiło tani dobry leasing raz pakiet OC&AC za 5000 zł !!!! Polecam bo są profesjonalni i uczciwi.
Profesjonalizm, dotrzymanie umowy w 100%
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dellx
link | zgłoś
2018-01-23
*.84.139.*
Bardzo dobra i miła obsługa. Terminowa dostawa nowego Audi Q7. Rewelacyjna cena. Profesjonalne doradztwo. Polecam
niska cena, szybka dostawa, uczciwość, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matusz
link | zgłoś
2017-12-12
*.47.36.*
Tydzień temu odebrałem BMW serii 5. Duży rabat, szybka i fachowa obsługa. Tego mi trzeba było. Polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2017-12-11
*.47.230.*
Wszystko OK Niska cena dostawa zgodna z umową
niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jakub.adamowicz
link | zgłoś
2017-04-18
*.47.35.*
Profesjonalny broker, terminowa dostawa i bardzo niska cena
szybka dostawa, niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oli
link | zgłoś
2017-02-24
*.178.68.*
Zamowilem Panamere będąc w USA Wszystko załatwione przez maila i telefon Najpierw zaliczka 10% po 4 miesiącach reszta Auto dostarczone do mojej żony zgodnie z umowa Dobra uczciwa firma!
Uczciwa i profesjonalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fiskus
link | zgłoś
2017-02-03
*.47.43.*
Firma godna polecenia Profesjonalni Terminowi Bezkonkurencyjni cenowo
Cena Termin
nie poznałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba Kowalczyk
link | zgłoś
2017-01-28
*.47.36.*
Profesjonalne doradztwo przy wyborze samochodu. Bieżące informacje od zagranicznego dilera przekazywane na czas. Prowadzenie za rękę przez proces zamówienia. Super niska cena. Dobra oferta na bankowe finansowanie i ubezpieczeniem. Super, dziękuję i przysyłam znajomych...
Profesjonalizm, niska cena, rzetelność, terminowość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AlexJ.
link | zgłoś
2017-01-19
*.254.228.*
Trafiłem z polecenia. Strzał w 10. Kupiłem BMW X5 z mega rabatem. Dealer był w stanie zaoferować mi połowę upustu. Póki co cieszę się autem a pozostałe środki finansowe mogę pomnażać :) Niedługo będę kupował kolejny dla żony i na pewno skorzystam z Select Automotive. Pełen profesjonalizm! Polecam!
cena, profesjonalizm, doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowal
link | zgłoś
2017-01-19
*.47.1.*
Super oferta i obsługa Niskie ceny Miła pani z banku od finansowania
Szybkość, rabat 25%
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2017-01-19
*.8.194.*
Profesjonalna obsługa Niskie ceny Szybka dostawa Miła obsługa Dobre finansowanie Same superlatywy
Duży rabat, szybka dostawa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip z konopii
link | zgłoś
2017-01-19
*.8.194.*
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Kupiłem nowe BMW X5 z rabatem 25%. Termin zgodny z rozmowami. Wszystko OK.
Niska cena
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony klient
link | zgłoś
2017-01-19
*.8.194.*
Odebrałem właśnie zamówionego Lexusa NX. Wszystko zgodnie z umową. Rabat dużo większy od dilera. Tani leasing. Polecam
Terminowość, niska cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2016-01-25
*.231.34.*
Zgadza się, cenowo jest bardzo dobrze, mają bardzo niskie marże, które z pewnością im się zwracaja poprzez duża sprzedaż. Moim zdaniem są warci zainteresowania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniex
link | zgłoś
2015-07-18
*.61.131.*
Są naprawdę bardzo tani. Auta o niemal 5% tańsze niż u innych dealerów. To mi się podobaq
tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej jaworski
link | zgłoś
2015-05-19
*.61.131.*
Podoba mi się ich szeroka oferta oraz błyskawiczna wysyłka. Ceny również są niczego sobie jednym słowem sklep godny polecenia. Maksymalna ocena ode mnie
Szybka wysylka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Panasiuk
link | zgłoś
2015-05-17
*.172.247.*
Kupując w S-A wiem że nie spotka mnie żadna przyktra niespodzianka. Można w pełni im zaufać. Bogaty wybór super szybkich aut...zwłaszcza polecam Suprę!
bez niespodzianek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

SELECT-AUTOMOTIVE Opinie