SELECT-AUTOMOTIVE Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 40
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Auta sprzedaż - nowe

Strona internetowa:
www.select-automotive.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
George
link | zgłoś
2021-07-14
*.246.210.*
Wszystko OK. Polecam. Szczególnie Panią Agatę. Miło i profesjonalnie. Na czas. Super cena!
terminowość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michael.karczykowsky
link | zgłoś
2021-03-11
*.217.105.*
Genialna obsługa! Konfigurację oraz zamówienie zrealizowałem nie wychodząc z własnego biura w godzinę czasu. Firmę polecił mi znajomy, który już kupił kilka auta w select i zawsze wszystko było OK. W moim przypadku było małe opóźnienie w dostawie, dokładnie tydzień czasu względem tego co było w umow [rozwiń/zwiń]
Profi, cena niska, terminowość, fachowcy, super doradcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franciszek
link | zgłoś
2021-03-10
*.62.51.*
Bardzo dobre ceny zaoferowano na zakup dwóch samochodów marki BMW oraz Audi. Formalności załatwiłem przez telefon oraz maila. Umowy podpisaliśmy przez stronę gov.pl Razem z żoną jesteśmy zadowoleni z zakupu. Auta przyjechały o czasie. W tym samym okresie co my znajomy zamówił w salonie i do dzisiaj [rozwiń/zwiń]
niska cena, profi doradcy, dotrzymanie umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-10-16
*.238.122.*
Niestety, oszukali na cenie, na czasie dostawy, nie wzięli odpowiedzialności za problemy z zwrotem zaliczki i wydaniem auta do Polski, w zaproponowanej cenie zapomnieli o akcyzie. Reasumując w salonie dostaniemy taki sam rabat, bo select do swojej ceny oferowanej auta zapomina oznajmić o prowizji or [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-10-12
*.177.88.*
Wszystko zgodnie z umową. Dzisiaj odebrałem Mercedesa. Polecam
Miła obsługa, profesjonalne doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-09-18
*.173.168.*
Odebrałem w ostatnim czasie Mercedesa. Bardzo sprawnie, szybko i zgodnie z umowa. Polecam współpracę z Select-Automotive. Współpracowałem z p. Wojtkiem, super człowiek z którym można wszystko ustalić i zawsze odpowiada i odbiera telefony ????
Zaangażowanie, pracowitość, dostępność,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-08-28
*.177.88.*
Bardzo dobra obsłuiga, atrakcyjna cena za nowego Mercedesa. Tanie finansowanie. Wszystko zgodnie z umową Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSZTOF
link | zgłoś
2020-07-14
*.184.60.*
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa przez panią Agatę,super rabat i samochód .Polecam.Krzysztof
Profesjonalizm p.Agaty
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2020-03-02
*.26.107.*
Serdecznie polecam Firmę Select-Automotive i współpracę z Panem Grzegorzem. Pełny profesjonalizm, świetny kontakt z klientem. Od początku do końca transakcji obsługa na najwyższym poziomie. Dziękuję za pomoc i fachowe doradztwo. Polecam z czystym sumieniem!
Cena, profesjonalizm, terminowość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TOMEK
link | zgłoś
2020-02-22
*.105.177.*
Witam, Wczoraj odebrałem zamówione BMW X1 .Wszystko idealnie !!! Polecam Pana Wojtka z Select, z którym załatwiłem całą procedurę zakupu . Na pewno kupię następne również u nich .
obsługa , terminowość , cena
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

SELECT-AUTOMOTIVE Opinie