RG-Narzędzia Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 26
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Narzędzia

Strona internetowa:
rg-narzedzia.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ela
link | zgłoś
2022-08-04
*.35.236.*
Obsługa tragiczna!!! Zamówienie nie zrealizowane w całości, brak jakichkolwiek informacji na ten temat!!! Brak odpowiedzi na maile, nie odbieranie telefonów!!! Zastanawiam się czy to firma- widmo, czy to u nich standard obsługi????!!! Porażka! Nic tam nie zamawiajcie, bo szkoda czasu i kasy!
Brak
Brak kontaktu, brak realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2022-08-04
*.35.236.*
Obsługa tragedia.... "Sprzedają" towar, którego nie mają. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Z 7szt. zamówionego towaru przyjechały 4. To co dojechało jest ok, ale to nie klucze za 200 zł, tylko konkretny sprzęt, więc musi być ok. Co do pozostałych nie mam informacji. Wkrótce zajmie się [rozwiń/zwiń]
Brak
Zamówienie nie zrealizowane w całości. Brak kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kris
link | zgłoś
2022-02-08
*.221.206.*
porażka, wystawiają towar którego nie maja i nie są w stanie załatwić. zamówienie przyjęte do realizacji, informacja o nadaniu przesyłki, później zlecenie anulowane. podczas rozmowy telefonicznej również nie można się dowiedzieć co można zamówić. strata czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malecki077
link | zgłoś
2018-08-10
*.223.167.*
Bardzo lubię zamawiać narzędzia z tej strony, bo mają dobry wybór i niskie ceny a przesyłka jest bardzo szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arekkurzak1
link | zgłoś
2018-07-24
*.223.167.*
Fajny sklep, dobrze wyposażony a ceny narzędzi są bardzo przystępne dzięki czemu praktycznie cały warsztat wyposażyłem dzięki rg narzędzia
szybka dostawa, ceny, wybór
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rysss
link | zgłoś
2018-07-18
*.223.167.*
Super sklep, duży asortyment, fajne ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaro
link | zgłoś
2018-06-25
*.223.167.*
Lubię ten sklep. Połowę warsztatu mam wyposażoną w RG Narzędzia. Z przesyłką i zamówionym sprzętem jeszcze nie miałem żadnych problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2018-06-13
*.223.167.*
Sklep warty uwagi. Zamówiłem tam kilka rzeczy. Dotarły do mnie bardzo szybko i dodatkowo w nienaruszonym stanie. Co więcej, naprawdę mają szeroki asortyment, jest w czym wybierać. Ceny też zachęcają.
szybka dostawa, ceny, wybór
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-04-27
*.191.65.*
Sklep godny polecenia bardzo przystępne ceny i szybka wysyłka. Do tej pory się nie zawiedliśmy.
szybka dostawa, ceny, duży wybór
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2018-03-29
*.255.99.*
Sklep bardzo dobrze wyposażony. Jestem bardzo zadowolony z zakupów i z rad, które otrzymałem na miejcu. Polecam firmę RG.
ceny, podejście do klienta
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alan
link | zgłoś
2018-03-29
*.255.99.*
Sklep prowadzony przez ludzi z pasją, znają się na rzeczy. Bardzo miła obsługa, kontakt sprawny. Współpraca bardzo na plus!
ceny, podejście do klienta
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2018-03-25
*.37.145.*
Sklep godny polecenia. Szeroki asortyment. Mój znajomy współpracuje od lat i mi ich polecił. Strzał w dziesiątkę i do tego ceny bardzo zadowalające.
ceny, podejście do klienta
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2018-01-02
*.191.50.*
Bardzo dobry sklep z bardzo szerokim asortymentem. Kupowałem tam spawarki renomowanej firmy i nie zawiodłem się ani na jakości ani na szybkości realizacji zamówienia. Do tego fajny system gwarancyjny. Bardzo polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pieter
link | zgłoś
2017-11-21
*:45f0:4f81:*
Bardzo polecam, mają naprawdę znakomite ceny. Moim zdaniem nie ma sensu przepłacać w innych sklepach. Zwłaszcza, ze poza tym sklep sprawdza się równie dobrze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kander
link | zgłoś
2017-11-13
*:8bb6:7453:*
Świetny sklep, polecam każdemu. Bardzo dobre ceny, do tego szybka dostawa, z zakupów jestem jak najbardziej zadowolony!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-11-06
*:522:abe9:*
Jak najbardziej polecam, bardzo dobre ceny, szybka dostawa. Sklep jak zwykle spełnił moje oczekiwania. Zero problemów. Same narzedzia bardzo solidne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jóżek
link | zgłoś
2017-10-28
*:e27c:1093:*
Polecam, ceny bardzo niskie, liczne promocje, wiec mozna upolowac narzędzia i sprzęt w fajnej cenie. Do tego szybka dostawa i brak jakichkolwiek problemów, polecam
cena, jakosć, dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-10-22
*:f03:1300:*
Polecam, sklep spełnił moje oczekiwania. Niskie ceny, wysoka jakosć, szybka dostawa. Na pewno jeszcze nie raz u nich kupię jeżeli w tych tematach nic się nie będzie zmieniać, jak a razie to moje pierwsze zamówienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2017-10-16
*:a222:e829:*
Dzisiaj dotarło do mnie moje, dość spore zresztą, zamówienie. I naprawdę sklep moge polecić. Szybka dostawa, to jedno. Ale niskie ceny, dobrze zapakowana i zabezpieczona przesyłka, to kolejne plusy. Ja jestem ogromnie zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julian
link | zgłoś
2017-10-01
*:96c7:b744:*
Jak najbardziej polecam. Niskie ceny, szybka dostawa, sam sprzęt naprawdę wysokich lotów i to mi się podoba. Ja jestem jak najbardziej zadowolony z zakupów. Polecam w 100%. Julian
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal
link | zgłoś
2017-09-24
*:96c7:b744:*
Polecam, bardzo dobry sklep. Ceny raczej niezbyt wysokie + sporo promocji. Wybór ogromny. tak naprawdę kupuję u nich niemal wszystko czego potrzebuję - nie muszę się rozdrabniać na kilak zamówień w kilku sklepach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antek
link | zgłoś
2017-09-10
*:fa8:26ba:*
Fajne ceny, ale dochodzą do tego jeszcze ich promocje. Ja się załapałem akurat, bo obniżyli moje produkty, a przynajmniej część. Szybka dostawa, zero problemów przy zakupach, mogę szczerze polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2015-06-30
*.61.129.*
Duży wybór produktów, szybka realizacja zamówień oraz możliwość kupna na raty. Polecam.
100% bezpieczeństwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Makym12
link | zgłoś
2015-04-23
*.172.247.*
Tak dobrze zorganizowanego sklepu jeszcze nie widzałem. Narzędzia sa u nich bezpośrednio na magazynie, szybka wysyłka nawet dużych ilości, po prostu sklep ideał.
polecam, szeroki wybór narzedzi nawet dla profersjonalistów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek Ochocki
link | zgłoś
2014-12-23
*.30.99.*
Kupowałem u nich szlifierkę Stilla. Szybka wysyłka kurierem, dojechała na drugi dzień, paczka super zapakowana,w środku szlifierka oraz wszystkie dokumenty w tym gwarancja
polecam w 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kierowca
link | zgłoś
2014-12-22
*.154.138.*
Sklep z polecenia mojego brata. Jak dotąd bardzo sobie cenię, mają bardzo duży wybór narzedzi zarówno tych profesjonalnych jak i przeznaczony dla domowych majesterkowiczów, miła i doświadczona obsługa, wsyztsko jak dla mnie na medal
miła obsługa, fantastyczne ceny
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

RG-Narzędzia Opinie