Raster-ISP Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.raster-isp.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marika
link | zgłoś
2021-11-04
*.106.155.*
polecam, rzetelna firma, współpracuje już z nimi 6 lat. Awarie czasami są jak wszędzie ale szybko naprawiają, było ich możne z 8 wciągu tych lat.
fachowa obsługa, profesjonalizm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2021-11-03
*.254.238.*
polecam!!!
dobrze dziala, nie mam problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romek.K.
link | zgłoś
2021-11-03
*.106.155.*
Szczerze polecam, działa bardzo dobrze, filmy i strony.
dobry serwis, miły kontakt z obsługą, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jack
link | zgłoś
2021-11-03
*.106.155.*
polecam, nie mam problemu, wszystko działa szybko.
dobra komunikacja, cena, jakość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-10-07
*.47.163.*
Zdeycodwanie odradzam, rozumime że jest pandemia ale to przecież właśnie w czasie pandemii łącze internetowe jest tak ważne aby pracować i uczyć się zdalnie. Bardzo niska jakość obsługi, ciągłe przerwy w dostawie internetu, bardzo niski transfer i zaniki sygnału. Ostatnio przerwa trwała 8dni i nikt [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo niska jakość świadczonych usług, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Róża
link | zgłoś
2021-03-29
*.23.230.*
Szczerze nie polecam praktycznie od podłączenia nie mam internetu zgłaszałam tproblem wiele razy zawsze była jakaś wymówka a to wieje lub leje więc sorry nic nie poradzę w końcu chciałam zrezygnować więc pan właściciel powiedział że podpisałam umowę na dwa lata więc on jej przed upływem terminu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafix
link | zgłoś
2021-02-14
*.106.155.*
polecam, nigdy niebylo wiekszego problemu, jak sie jakis zdażył to szybko problem rozwiazali.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dzusta
link | zgłoś
2018-07-18
*.106.155.*
Równiez polecam tą firme ze to ze wszystko działa jak należy, a jak mam jakiś problem to dzwonie i prawie zawsze od ręki pomagają.
Cena, jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2017-10-24
*.190.39.*
Jeżeli ktoś myśli w Stargardzie o szybkim i stabilnym internecie radiowym, to polecam Raster-ISP. Od paru lat już jestem ich Klientem i nie mogę narzekać na jakość i cenę.
Cena, jakosć
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Raster-ISP Opinie