Polskihurtopon Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 499
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.polskihurtopon
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Konradd
link | zgłoś
2016-08-29
*.113.188.*
Jak na razie bardzo podoba mi się ten sklep. Ceny są co najmniej konkurencyjne, a na czas dostawy tez nie ma powodu narzekać.
korzystna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił
link | zgłoś
2016-08-27
*.244.192.*
Zostałem pozytywnie zaskoczony, szczególnie jakością obsługi i ceną, które okazały się lepsze, niż sądziłem.
jakosć obsługi, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamill
link | zgłoś
2016-08-27
*.95.60.*
Naprawdę warto sprawdzić ich ofertę. Ja to zrobiłem i naprawdę nie żałuje. Szczególnie uwagę zwracają bardzo konkurencyjne ceny...
konkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2016-08-27
*.44.55.*
Szczerze polecam. Zamówienia realizują w miarę szybko, a ceny mają naprawdę niskie.
bardzo korzystne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2016-08-26
*.255.32.*
Musze przyznać, ze nie rozczarował mnie ten sklep. Ceny są bardzo atrakcyjne, a terminy dostaw korzystne. Polecam!
korzystne ceny i terminy dostaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-08-26
*.161.163.*
Dziwia mnie te niskie noty. Zamówienia realizowane są przecież terminowo, a na cenę też nie ma co narzekać...
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-08-26
*.168.122.*
Sklep na mocną "piątkę"- niskie ceny i terminowe zamówienia im to zagwarantowały.
cena, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tuwim
link | zgłoś
2016-08-26
*.168.122.*
Sklep godny polecenia, który zasługuje na zdecydowanie wyzsze noty. Zwłaszcza ze względu na atrakcyjne ceny!
atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulo
link | zgłoś
2016-08-26
*.101.172.*
Muszę przyznać, ze jestem pod wrażeniem bogatej oferty i bardzo przystępnych cen... Serdecznie polecam!
korzystne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Josh
link | zgłoś
2016-08-25
*.28.203.*
Naprawdę uważam, ze ten sklep zasługuje na wyższe noty... Ich oferta jest bardo konkurencyjna, a dostawy terminowe- czego chcieć więcej?
konkurencyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Polskihurtopon Opinie