Polskihurtopon Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 499
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.polskihurtopon
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bertuzz
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.161.*
W 100% pozytyw. Atrakcyjne ceny, bogata oferta, szybka dostawa. Miła i profesjonalna obsługa. Na pewno skorzystam ponownie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.179.*
Szybko , solidnie. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.179.*
Transakcja jak zwykle przebiegła szybko i sprawnie.Opony z najnowszego rocznika. Czas realizacji zamówienia 4 dni . Mają dobre ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halk Hogan
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.241.*
Zamówione opony 4 szt. Michelin Alpin zakupione za prawie tysiąc zł taniej niż w sklepach. Dostawa trwała zaledwiue 3 dni roboczych od momentu wpłaty. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.160.*
Super szybka realizacja dostawy, jakość produktów zgodna z opisem. Polecam serdecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eryk
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.227.*
Sklep godny polecenia - na uwagę zasługują bardzo atrakcyjne ceny oferowanych produktów. Dodatkowo dość szybka wysyłka opon - 3 dni robocze. Jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yapi20
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.161.*
Sklep ma w swoim asortymencie wiele produktów godnych uwagi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert Kozyra
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.240.*
Bardzo udany zakup. We wtorek złożyłem zamówienie, a w środę przed południem zapukał do mnie kurier z oponami. W międzyczasie wykonałem tel. żeby potwierdzić złożenie zamówienia i zostałem bardzo sympatycznie obsłużony. Bardzo zachęcam do zakupów w tym sklepie!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cortina
link | zgłoś
2016-10-23
*.254.240.*
Szybko zrealizowana transakcja, produkt w 100% zgodny z opisem.Opony świetnej jakości i poza tym w dobrej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2016-10-23
*.254.241.*
Towar zgodny z oczekiwaniami, transakcja przebiegła bardzo pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukson
link | zgłoś
2016-10-23
*.254.178.*
Bardzo dobry sklep, dobrze wyposażony. Załatwiają wszystko od ręki. Nie ma problemów.
Szybkość wysyłki, bardzo duża ilość opon w sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk Feliński
link | zgłoś
2016-10-22
*.254.227.*
Jestem zadowolony .Szybka wysyłka oraz dobry towar zgodny z opisem.
Szybka realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danek
link | zgłoś
2016-10-22
*.254.240.*
Transakcja przebiegłą szybko i pomyślnie, a dostawa zamówionego towaru była przed czasem. Oby więcej tak zorganizowanych sklepów było w internecie jak ten. Towar zgodny z oczekiwaniem. Zadowolenie z zakupów 10/10
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2016-10-22
*.254.179.*
Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, dobra cena, jasne i przejrzyste warunki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2016-10-21
*.254.241.*
Witam po raz kolejny kupiłam u Was opony i jak zawsze była to dobra decyzja.Opony bardzo fajne opony dobrze trzymają się drogi , szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata Bujwidzka
link | zgłoś
2016-10-21
*.254.241.*
Super profesjonalna obsługa klienta. Byłam naprawdę bardzo milo zaskoczona, gdy czas realizacji zamówienia nie przekroczył 48h!!! Tak trzymać!!! Na pewno następny zakup dokonam w tym sklepie.
Szybkość ; Jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2016-10-20
*.254.162.*
Sklep godny polecenia, zamówienia zrealizowane szybko, bez problemów. Towar zgodny z zamówieniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2016-10-20
*.254.160.*
Profesjonalne podejście do klienta. Duży wybór opon w świetnych cenach. Szybka i sprawna wysyłka. Polecam serdecznie zakup opon w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2016-10-20
*.254.161.*
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, ekspresowa dostawa, polecam
Szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sonyja
link | zgłoś
2016-10-20
*.254.178.*
Super sklep , szybka dostawa zamówionych opon. Bardzo dobra i miła obsługa.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławkek
link | zgłoś
2016-10-19
*.254.226.*
Witam opony doszły czas oczekiwania ok 24 dni myślałem że nie dojdą, kontakt w miarę ok tylko mail opony nowe stan idealny rok 2016, polecam jak się komuś nie spieszy przesyłka szła z Austrii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-10-17
*.172.255.*
Wbrew większości negatywnych opinii ja daję pozytywną za realizację zamówienia, negatywną za kontakt. Zamówienie w dniu 04.10.2016 opony Nokian WR D3 zimówki przelew tego samego dnia zaksięgowany następnego. Po pzeczytaniu negatywów próby kontaktu telefonicznego - zero reakcji. Dopiero odpowiedzi na [rozwiń/zwiń]
tegoroczna produkcja, cena
bardzo słaby kontakt, wymuszony przez klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luk
link | zgłoś
2016-10-08
*.254.226.*
Widać że konkurencja nie próżnuje z dodawaniem negatywnych opinii o tej firmie. 30 opinii pod rząd z tego samego IP.
Terminowość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
muse
link | zgłoś
2016-10-05
*.20.212.*
Udało się. Wybrałem płatność kartą kredytową, za pośrednictwem. Sprzedawcy było więc trudniej udawać, że coś nie tak. Mimo deklaracji, ze opony dostępne w dużych ilościach, czekałem ponad tydzień. Dopominałem się za każdym razem e-mailem. Opony doszły, ale z zupełnie innego adresu (DE).
niepewność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2016-10-02
*.191.68.*
Chociaż się tego nie spodziewałem, udało mi się znaleźć tutaj poszukiwany przeze mnie towar za całkiem niezłą cenę, która okazała się być lepsza, niż w kilku innych sklepach, które odwiedziłem wcześniej. Sklep zdecydowanie zasługuje na uwagę.
asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-10-02
*.7.87.*
Jeden z lepszych sklepów- posiadają bardzo konkurencyjne ceny, zamawianie towaru trwa dosłownie chwilę, a dostawy realizowane są w całkiem akceptowalnym czasie.
konkurencyjna cena, szybkie zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksander
link | zgłoś
2016-10-02
*.101.172.*
Nie narzekam- ceny są naprawdę atrakcyjne i pozwalają sporo zaoszczędzić, natomiast szeroki wybór pozwala na zakupienie wszystkiego w jednym miejscu.
szeroki wybór i niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2016-10-02
*.95.60.*
Jetem zadowolony- zakupy przebiegają szybko, oferta jest przejrzysta, a czas oczekiwania jest rozsądny.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2016-10-02
*.65.45.*
Bardzo niskie ceny, które pozwalają zaoszczędzić nawet kilkaset złotych na zakupach. Szczerze polecam!
b. niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-10-02
*.164.4.*
Szczerze mówiąc, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony zarówno poziomem obsługi, jak i cenami oferowanymi przez ten sklep. Myślę, że spokojnie zasługuje na 5!
dobry, rzetelny sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2016-10-01
*.190.140.*
Czas dostawy mógłby być odrobinę krótszy, ale poza tym nie mam większych uwag. Myślę też, że cena wystarczająco rekompensuje oczekiwanie...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleks
link | zgłoś
2016-10-01
*.7.87.*
Bardzo fajny sklep. Zakupy można załatwic bardzo szybko, a na dostawę nie trzeba znowu tak długo czekać...
szybkie zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Borys
link | zgłoś
2016-10-01
*.27.50.*
Nie znalazłem powodów do narzekań. Obsługa stoi na wysokim poziomie, a ceny są bardzo przystępne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-10-01
*.73.214.*
Serdecznie polecam! Mogą poszczycić się naprawdę profesjonalna obsługą i szerokim zapleczem towarów!
profesjonalna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2016-10-01
*.13.87.*
Wahałem się długo, ale w końcu podjąłem decyzję i muszę przyznać, ze była ona jedną z lepszych (pozwoliła zaoszczędzić sporo czasu i pieniędzy)... Serdecznie polecam!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2016-10-01
*.191.68.*
Chociaż trudno jest mnie zadowolić, myślę, że temu sklepowi się to udało. Szczególnie urzekła mnie cena, która pozwala na naprawdę spore oszczędności...
korzystna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2016-09-30
*.244.192.*
Super sklep! Niskie ceny, szybka dostawa i duży wybór produktów.
szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jędrzej
link | zgłoś
2016-09-30
*.164.4.*
Warto skorzystać- miła i rzeczowa obsługa, przyzwoity asortyment i atrakcyjne ceny
rzeczowa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gustaw
link | zgłoś
2016-09-30
*.113.188.*
Naprawdę nie narzekam. Szczególnie rad jestem z bardzo niskiej ceny, a także z szerokiego wyboru towarów.
szeroki wybór towarów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2016-09-30
*.152.200.*
Nie mogę się zgodzić z tymi negatywnymi ocenami. Sklep posiada nawet przyzwoite terminy dostaw, a cena jest jak najbardziej rozsądna.
rozsądna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2016-09-29
*.65.45.*
Bardzo bogata oferta, przyzwoite terminy dostawy oraz porządna cena- serdecznie polecam!
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2016-09-29
*.161.163.*
Szczerze mówiąc, nie znalazłem na razie powodów do niezadowolenia. Oferowany czas dostawy jest jak najbardziej w porządku, a cena jest akceptowalna.
czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-09-29
*.8.5.*
Naprawdę warto! Sprawdziłem ich ofertę i jestem pozytywnie zaskoczony...
bogata oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2016-09-28
*.113.188.*
Serdecznie polecam. Oprócz całkiem przyzwoitych cen mogą pochwalić się też sporym wyborem produktów!
spory wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oskar
link | zgłoś
2016-09-28
*.161.163.*
Ja nie narzekam. Ceny są naprawdę atrakcyjne, a jest w czym wybierać...
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2016-09-26
*.184.254.*
Dobry sklep. Ceny są w wielu przypadkach o wiele niższe, niż u konkurencji.
niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2016-09-26
*.190.140.*
Serdecznie polecam. Terminy dostaw są rozsądne, a wybór dość szeroki.
szeroki wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sebastian
link | zgłoś
2016-09-22
*.47.46.*
Banda złodziei, potwierdzm nie kupujcie bo napewno was oszukają złodzieje złodzieje idę złożyć zawiadomienie o wyłudzniu
0
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-09-15
*.233.106.*
Niskie ceny, rozsądne terminy dostaw i szeroki wybór produktów- na razie nie mam zastrzeżeń.
szeroki wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2016-09-15
*.11.101.*
Opony są w bardzo atrakcyjnej cenie, a termin dostawy jest rozsądny, więc moim zdaniem nie ma na co narzekać.
atrakcyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2016-09-02
*.117.177.*
Na zamówione opony czekałem 10 dni, gdy kurier dowiózł pod podany adres. Cena atrakcyjna, termin dostawy jak dla mnie szybki, więc nie mogę napisać niczego negatywnego o tym sklepie. Jestem zdecydowanie zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mel
link | zgłoś
2016-08-31
*.159.233.*
Moje oczekiwania zostały jak najbardziej spełnione. Termin dostawy oceniam jako przyzwoity, natomiast zdecydowanie wybijają sie cenami, które bardzo rzadko można spotkać w innych podobnych sklepach.
korzystne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kest
link | zgłoś
2016-08-31
*.73.214.*
Szczerze mówiąc, wydaje mi się, że te oceny są mocno zaniżone... Nie napotkałem na problemy z terminami, czy obsługą, a cena jest jak najbardziej do przyjęcia.
rzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Johny
link | zgłoś
2016-08-31
*.101.172.*
Dobry sklep, dostawy nie przeciągają się w nieskończoność, a cena jest też do przyjęcia
terminowosć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bel
link | zgłoś
2016-08-31
*.168.122.*
Szczerze, nie mam chyba do czego się przyczepić... Ceny są konkurencyjne, a wybór dość szeroki.
konkurencyjna cena, szeroki wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bold
link | zgłoś
2016-08-30
*.21.235.*
Nie ma co narzekać. Towar dociera o czasie, ceny są przyzwoite, jakość opon też.
dobra jakość i cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2016-08-30
*.244.192.*
Cóż... jestem zwyczajnie zadowolony z tego sklepu. Względnie szybkie dostawy, szeroka oferta,... uważam, że warto skorzystać.
szeroka oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Blake
link | zgłoś
2016-08-30
*.164.4.*
Skąd tak niskie oceny? Przecież ich ceny są atrakcyjne, a na czas dostawy nie ma co narzekać (przynajmniej w moim przypadku).
niskie ceny, terminowa dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2016-08-29
*.113.188.*
Dobry sklep. Kuszą szczególnie ceną, która bije niejedną konkurencyjną firmę na głowę. Naprawdę warto sprawdzić...
bardzo niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-08-29
*.244.192.*
Nie znalazłem powodów do niezadowolenia... Dostawa była w porządku, a przez niska cenę wybaczyłbym nawet małe opóźnienia.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konradd
link | zgłoś
2016-08-29
*.113.188.*
Jak na razie bardzo podoba mi się ten sklep. Ceny są co najmniej konkurencyjne, a na czas dostawy tez nie ma powodu narzekać.
korzystna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił
link | zgłoś
2016-08-27
*.244.192.*
Zostałem pozytywnie zaskoczony, szczególnie jakością obsługi i ceną, które okazały się lepsze, niż sądziłem.
jakosć obsługi, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamill
link | zgłoś
2016-08-27
*.95.60.*
Naprawdę warto sprawdzić ich ofertę. Ja to zrobiłem i naprawdę nie żałuje. Szczególnie uwagę zwracają bardzo konkurencyjne ceny...
konkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2016-08-27
*.44.55.*
Szczerze polecam. Zamówienia realizują w miarę szybko, a ceny mają naprawdę niskie.
bardzo korzystne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2016-08-26
*.255.32.*
Musze przyznać, ze nie rozczarował mnie ten sklep. Ceny są bardzo atrakcyjne, a terminy dostaw korzystne. Polecam!
korzystne ceny i terminy dostaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-08-26
*.161.163.*
Dziwia mnie te niskie noty. Zamówienia realizowane są przecież terminowo, a na cenę też nie ma co narzekać...
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2016-08-26
*.168.122.*
Sklep na mocną "piątkę"- niskie ceny i terminowe zamówienia im to zagwarantowały.
cena, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tuwim
link | zgłoś
2016-08-26
*.168.122.*
Sklep godny polecenia, który zasługuje na zdecydowanie wyzsze noty. Zwłaszcza ze względu na atrakcyjne ceny!
atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulo
link | zgłoś
2016-08-26
*.101.172.*
Muszę przyznać, ze jestem pod wrażeniem bogatej oferty i bardzo przystępnych cen... Serdecznie polecam!
korzystne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Josh
link | zgłoś
2016-08-25
*.28.203.*
Naprawdę uważam, ze ten sklep zasługuje na wyższe noty... Ich oferta jest bardo konkurencyjna, a dostawy terminowe- czego chcieć więcej?
konkurencyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2016-08-25
*.233.106.*
Serdecznie polecam! Ceny zdecydowanie niższe, niż w większości konkurencyjnych punktów. Na dostawę też nie ma co narzekać...
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obst
link | zgłoś
2016-08-25
*.7.86.*
Naprawdę warto odwiedzić ten sklep. Kuszą nie tylko cena, ale i jakoscia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2016-08-25
*.8.4.*
Bardzo dobry sklep. Oferują nie tylko konkurencyjną cene, ale i przyzwoity czas dostawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-08-23
*.203.44.*
Dziwi mnie tak niska ocena w tym serwisie... Moje zamówienie zrealizowano szybko i bez większych problemów, cena opon też była niczego sobie- lepsza, niż w wielu podobnych sklepach...
niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-08-23
*.227.24.*
Pomimo, że dostawa moich produktów mogłaby być szybsza, jestem zadowolony z tego sklepu. Kiedy towar doszedł, był jak zdjęty z półki sklepowej, a na jego cenę też nie można było narzekać...
dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bross
link | zgłoś
2016-08-22
*.227.24.*
Profesjonalna obsługa, atrakcyjne ceny i terminowe dostawy- czego chcieć więcej?
terminowość, niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2016-08-22
*.133.196.*
Bardzo dobry sklep. Towar dostarczają błyskawicznie i kuszą bardzo konkurencyjnymi cenami. Serdecznie polecam.
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Persona
link | zgłoś
2016-08-19
*.107.36.*
Sklep warty polecenia. Ceny są konkurencyjne i przeważnie o wiele niższe, niż u konkurencji, transakcje przebiegają terminowo i bez problemów. Innymi słowy- sklep na "piątkę".
terminowość, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Testov
link | zgłoś
2016-08-17
*.25.15.*
Sklep warty polecenia. Posiadają bardzo szeroka ofertę produktów w cenach niższych, niż w wielu innych sklepach. Naprawdę warto się z nią zapoznać.
szeroki wybór, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Abecak
link | zgłoś
2016-08-16
*:1cdd:2ba4:*
Ostatnio zrobiłem tutaj całkiem korzystne zakupy. Cena była atrakcyjna, a towar doszedł regulaminowo. Polecam wszystkim.
atrakcyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamill
link | zgłoś
2016-08-14
*.165.197.*
Jestem zadowolony z moich ostatnich zakupów. Cena była atrakcyjna, a obsługa, z którą się kontaktowałem- miła i rzeczowa.
rzeczowa obsługa, atrakcyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kantor
link | zgłoś
2016-08-13
*.244.192.*
Nie rozumiem, dlaczego ten sklep ma tak niskie oceny... Może nie realizują zamówienia w 24 godziny, ale wszystkie terminy mieszczą się w regulaminowych. Ceny mają znacznie niższe, niż w innych punktach z branży, jeżeli nie wierzycie, możecie to zawsze sprawdzić.
niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grey
link | zgłoś
2016-08-12
*.65.45.*
Zrobiłem świetne zakupy! Znalazłem opony o wiele tańsze, niż w innych punktach, dotarły do mnie bez ponagleń (w oczekiwanym terminie), nie było potrzeby zwrotów i reklamacji.
cena, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hemingway
link | zgłoś
2016-08-11
*.240.96.*
Serdecznie polecam. Ostatnio zrobiłem tutaj świetne zakupy- atrakcyjne ceny i zero opóźnień!
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katz
link | zgłoś
2016-08-10
*.152.221.*
Świetna i bardzo profesjonalna firma. Dostarczają zamówienie bez opóźnień, a przy okazji oferują bardzo atrakcyjne ceny.
profesjonalizm, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ask
link | zgłoś
2016-08-09
*.28.203.*
Bardzo konkurencyjne ceny, szybka dostawa i porządnie zabezpieczony towar. Sklep warty polecenia!
cena, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zak
link | zgłoś
2016-08-08
*.7.86.*
Świetny sklep! Moja transakacja przebiegła profesjonalnie i bez opóźnień, cena była bardzo korzystna.
cena, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ash
link | zgłoś
2016-08-07
*.164.4.*
Sklep godny polecenia. Moje zamówienie zrealizowano bardzo szybko, przesyłka doszła ładnie zapakowana, a za wszystko zapłaciłem całkiem przyjazną sumkę.
szybkość realizacji, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2016-08-06
*.44.55.*
Bardzo dobry sklep. Moje ostatnie zamówienie zrealizowano relatywnie szybko i bez żadnych problemów. Towar był dobrze zapakowany i dzięki temu nieuszkodzony.
szybka realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomocny
link | zgłoś
2016-08-05
*.65.45.*
Jestem zadowolony z moich zakupów. Zamówione przeze mnie opony dotarły w miarę szybko, a ich cena była więcej, niż dobra. Szczerze polecam!
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
John
link | zgłoś
2016-08-03
*.113.188.*
Bardzo konkurencyjne ceny oraz terminowa dostawa w pełni mnie usatysfakcjonowały.
terminowość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrozew
link | zgłoś
2016-08-02
*.246.31.*
Opony w bardzo konkurencyjnej cenie oraz dobry czas dostawy (przynajmniej w moim przypadku)sprawiają, że uważam oceny tej firmy za bardzo zaniżone.
Cena, czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zwiel
link | zgłoś
2016-08-02
*.233.106.*
Wbrew tym wszystkim negatywnym opiniom, moje opony dotarły w regulaminowym czasie, bez uszkodzeń, a zakupiłem je po całkiem przystępnej cenie.
terminowa dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2016-05-18
*.67.127.*
W nawiązaniu do moich opinii z 15 i 17 maja. Opony dziś do mnie dotarły - znacznie później niż 21 dni roboczych wynikające z regulaminu obowiązującego w dniu składania zamówienia, ale są zgodne z zamówieniem i świeże. W porównaniu do znanego sklepu internetowego zaoszczędziłem jakieś 500 PLN - czy w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof G
link | zgłoś
2016-04-20
*.205.72.*
Kasa wpłacona 20.III, opony przyszły 15.IV. Więc zmieścili się w terminie 21dni roboczych. Opony nówki, cena niezła. Gdybym przed zakupem widział te opinie to bym może się nie zdecydował, a tak na strachu się skończyło.
cena
czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2016-03-25
*.24.22.*
po 5 tygodniach oczekiwania, opony dostałem , są zgodne z zamówieniem / nawet świeższe niż były zamawiane /. Ogólne wrażenie pozostaje jest jednkl złe- szkoda nerwów: nie można się dodzwonić , słaby kontakt mailowy , lakoniczne i zbyt ogólnikowe wyjaśnienia Pani ze sklepu. Byłem już gotów zgłaszać [rozwiń/zwiń]
mnie się udało, opony otrzymałem
baaardzo długi czas oczekiwania , fatalna polityka informacyjna , baaardzo słaby kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miko
link | zgłoś
2016-01-27
*.252.153.*
Na opony czekałam prawie miesiąc, ale trzeba przyznać, że było to zgodnie z regulaminem. Opony otrzymałam zgodnie z zamówieniem. Gdyby komunikacja sklepu była czytelna, że na opony trzeba czekać ok. miesiąca, to pewnie nie byłoby tylu negatywnych komentarzy. Opony otrzymałam wyprodukowane w czerwc [rozwiń/zwiń]
bardzo słaba komunikacja o termienie dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JERZY
link | zgłoś
2015-12-07
*.2.15.*
Ja jestem bardzo zadowolony, a byłem wystraszony... Po 2tyg od zamówienia otrzymałem opony Nokian nówki.
na emaile odpisują szybko
telefon. połączenia nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mr Mielno
link | zgłoś
2015-10-09
*.190.8.*
Nie doczekałem się na zamówione opony, poinformowano mnie TOWAR ZOSTAŁ WYPRZEDANY. Mają do tego prawo niestety. Proszę bardzo dobrze czytać regulamin! Stany magazynowe update uja się codziennie w nocy. Dzisiaj jest BARDZO DUŻO TOWATU - w nocy się wszystko wyprzedaje. Mają do tego prawo.
niektre cenz atrakczjne
regulamin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Polskihurtopon Opinie