Polskihurtopon Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 499
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.polskihurtopon
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wojciech
link | zgłoś
2016-12-29
*.47.129.*
Bardzo poważny sprzedawca,cała transakcja na wysokim poziomie i bardzo łatwy zakup,oczywiście opony zgodne z opisem i najwyższej jakości.Jestem zadowolony i polecam innym.Moja transakcja przebiegła bez problemowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2016-12-29
*.254.242.*
Witam! Bardzo dobry sprzedawca, wszystko przeprowadzone szybko i sprawnie, towar w należytym porządku, POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2016-12-29
*.47.171.*
Realizacja zamówienia w jak najlepszym porządku, a w poprzednich zakupach - konsultacja telefoniczna w celu optymalizacji zamówienia. Ogólnie - bardzo pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Zastawiec
link | zgłoś
2016-12-29
*.254.241.*
Sprawna obsługa, szybka przesyłka, opony jak w opisie, dobra cena.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka88
link | zgłoś
2016-12-29
*.47.164.*
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Opony dostarczone do wybranego warsztatu tak jak zaznaczyłam przy zakupie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Du
link | zgłoś
2016-12-29
*.254.243.*
Transakcja bardzo szybka i bez żadnych problemów. Pełny profesjonalizm. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bedziu
link | zgłoś
2016-12-29
*.47.160.*
W skrócie:szybko,sprawnie i bez problemów,gorąco polecam robienie zakupów w tym sklepie polskihurtopon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marwers
link | zgłoś
2016-12-29
*.47.171.*
Bardzo fachowa obsługa, szybka reakcja na zapytania, nawet te nietypowe. Szybka wysyłka, towar pierwsza klasa. Jak miałem problem z jedną oponą to od razu mi ją wymienili, polecam gorąco!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2016-12-29
*.47.171.*
Miły kontakt, konkretne odpowiedzi, błyskawiczna wysyłka - pełen profesjonalizm. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Siela88
link | zgłoś
2016-12-29
*.47.171.*
Sklep godny polecenia. Od początku złożenia zlecenia pełna informacja o aktualnym stanie realizacji. Ponieważ zamawiałem opony trudno dostępne na rynku pracownik sklepu w dniu złożenia zlecenia poinformował mnie o orientacyjnym czasie oczekiwania. W moim przypadku było to ok. tygodnia i rzeczywiście [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Polskihurtopon Opinie