Polkomtel Sp. z o.o. Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
2.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.polkomtel.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Hubert
link | zgłoś
2021-04-26
*.0.65.*
Nie polecam. Zasięg może jest ale poza tym dramat. Cokolwiek załatwić choćby najprostsza rzecz trzeba mieć mega cierpliwość. Przedłużam umowę przed następne pół roku mam błędne faktury i ja musze je wyjaśniać i prosić o korekty. Nadlpata na zamkniętym koncie.. Przeniesienie na właściwe konto trwa ju [rozwiń/zwiń]
Bardzo słaba obsługa klienta a właściwie jej brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-03-01
*.91.219.*
Polkomtel jak Cyfrowy Polsat NOTORYCZNIE NIE WYWIĄZUJE SIĘ Z UMÓW. Zablokuje ci usługi, które zapisane były w umowie, oleje reklamacje, a jak przestaniesz płacić haracz za niewykonane usługi to naślą na Ciebie mafię GET BACK
brak
jw tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomsto1
link | zgłoś
2021-01-25
*.133.83.*
Jak najdalej od Plus. Internet dla firmy wzięty jako bez limitu. Przesył na poziomie 0,02mb/s. Emil otwiera się 5 min. Opiekun nie reaguje na zgłoszenia, nie odbiera tel. Nie odpowiada na emaile, to chyba syn prezesa bo liczne skargi na niego nie dają nic.Masakra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2021-01-15
*.157.115.*
Miałam podpisaną umowę na internet domowy, jakość była fatalna (0.2-0.5 Mbps), z końcem trwania umowy poszłam ją wypowiedzieć (podpisałam dokument w oddziale Plus). Przestałam używać ich internetu miesiąc wczesniej (choć musiałam zapłacić za internet do końca). Faktury nie przestały do mnie przychod [rozwiń/zwiń]
Brak
Jakość sygnału i jakość obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-06-15
*.20.140.*
Przestrzegam wszystkich przed kupnem telefonów przed tą siecią. Sieć sprzedaje telefony mówią klientom że telefony są nowe nie używane i nie mają żadnych wad. Jak się okazało w moim przypadku telefon który był zakupiony nie za małe pieniądze okazał się telefonem który był zawilgotniały jak wskazał s [rozwiń/zwiń]
brak
sprzedaż uszkodzonych telefonów- wyjaśnienie w treści opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-12-26
*.47.102.*
Jestem skazany na Plusa i ich brak limitów LTE. Jednym słowem OSZUSTWO. Gdzieś tych handlowców uczą jednej i podobnej spiewki jak oszukać i naciągnąć klienta. Dobrego słowa nie powiem na ich zasady złotej ręki. Tylko powiem jedno ODRADZAM i nagrywajcie rozmowy z tymi pseudo handlowca i i do sądu.
Zasieg
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2015-01-08
*.169.108.*
Tak jak przedmówca. Nielimitowane LTE z limitem... po prostu śmiać się chce. W punkcie Plusa zaznaczałem że internet ma być dla domu - 3 komputery + tablet - skoro zasłaniają się tym że lejki są do ograniczenia akcji typu 1 abonament - wiele domów, to chyba powinni wiedzieć że w dzisiejszych standar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2014-11-28
*.188.75.*
LTE bez limitu w Plusie, tylko i wyłączne w reklamie. W umowie Plus zastrzegł sobie możliwość ograniczenia transferu. Zapis może i potrzebny w przypadku gdy występuje intensywne transmisja danych, u mnie jednak przy normalnym użytkowaniu, nawet nie przekraczając limitu danych w okresie rozliczeniowy [rozwiń/zwiń]
brak
Nie dotrzymywanie umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
toksol
link | zgłoś
2014-11-27
*.40.47.*
Super szybki internet LTE, bardzo dobry tel kom z LTE w umiarkowanej cenie - łącznie ok 100 zł/mies
Super szybki internet LTE, dobry tel z LTE w rozsądnej cenie
Jak przyjdzie do reklamacji to się okaże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hirek
link | zgłoś
2014-11-08
*.61.129.*
Potrzebowałem dostępu do intenetu na działce, z dala od dużych aglomeracji. PLUS oferował internet do domu z możliwością przetestowania i ewntualnego zwrotu w ciągu tygodnia. umowę zawarłem 12 marca, otrzymałem kartę SIM + router MF28D (stajonarny) - działał dokładnie 30 dni, a następnie jeszcze 30 [rozwiń/zwiń]
działa w większych miastach
Router wymaga podłączenia do sieci energetycznej - nie jest urządzeniem mobilnym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Polkomtel Sp. z o.o. Opinie