Plus Kantor Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 143
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Konta bankowe

Strona internetowa:
www.pluskantor.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
salamandra
link | zgłoś
2019-06-29
*.146.176.*
bardzo fajny kantor online, szybkie transakcje, dobre kursy, bezpiecznie , ja tam sobie chwalę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mrsjola
link | zgłoś
2019-04-26
*.0.126.*
Skorzystałam z odroczonej płatności. Rewelacyjna opcja aby nie stracić okazyjnej ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cyklamena
link | zgłoś
2019-04-18
*.248.157.*
To, że można za transakcję zapłacić z odroczonym terminem bardzo podniosło jak dla mnie atrakcyjność usług tego kantoru, polecam serdecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koski
link | zgłoś
2019-04-01
*.248.155.*
Trafiłem na pluskantor.pl gdy ciałem kupić CHF w rozsądnej cenie. Sprawdził się… raz, drugi , trzeci. Wracam co miesiąc i nie żałuję, warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jerzy_jurek
link | zgłoś
2019-03-28
*.172.238.*
Szybko, solidnie, taka obsługa transakcji zadowoli każdego klienta. Ja jestem pozytywnie zaskoczony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kafmak
link | zgłoś
2019-03-21
*.172.236.*
Korzystam regularnie, Pluskantor ma świetny standard obsługi , zautomatyzowane systemy pozwalają na wymianę waluty online w przeciągu sekund.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
REMBercik
link | zgłoś
2019-03-16
*.172.235.*
Nie mam zastrzeżeń kompletnie żadnych. Mogę natomiast śmiało pochwalić kantor za szybkie transakcje i uczciwe ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BoAwoNsz
link | zgłoś
2019-03-13
*.248.156.*
Kultura i rzetelne porady- za to plus dla infolinii kantoru. Korzystny cennik, niezawodność i szybkość- tych zalet Pluskantora podważyć się nie da. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aw.isa
link | zgłoś
2019-03-08
*.172.238.*
Skorzystałam z promocji na darmową wymianę waluty i wszystko się zgadza. Zajrzę kolejny raz jak będzie potrzeba, bo o jest praktyczne rozwiązanie, bezpieczny przepływ pieniędzy przez konta. Pluskantor jest też szybszy niż inne e-kantory jakie miałam okazję poznać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-02-23
*.0.121.*
Wymiana waluty to jedno kliknięcie. Żadnego czekania i niepewności. Waluta zawsze na czas, praktycznie natychmiast.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
o.wilde
link | zgłoś
2019-02-20
*.0.122.*
Pierwszy kantor jaki oferuje odroczoną zapłatę przy wymianie waluty. Genialne. Zawsze można dzięki temu przewalutować środki gdy sprzyja temu sytuacja na rynku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bors32
link | zgłoś
2019-02-07
*.248.158.*
Fajny, nowoczesny kantor, uczciwy, rzetelny, ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Auster
link | zgłoś
2019-02-05
*.172.237.*
Oferta kantoru w sam raz na miarę mich potrzeb. Forma online jest świetna, wygodna, a przy tym cennik przystępny, zakup waluty po rozsądnej stawce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dino
link | zgłoś
2019-01-29
*.146.163.*
Po prostu dobry kantor z dobrymi cenami i dobrą obsługą. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tosiek
link | zgłoś
2019-01-24
*.248.157.*
Rzetelność, bezpieczeństwo, wysoka funkcjonalność. Pluskantor to 100% solidna firma i warto skorzystać z jego usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
goblin
link | zgłoś
2019-01-23
*.183.72.*
Pierwsza wymiana - bardzo korzystna i bezproblemowa. Dla nowych klientów pierwsza wymiana do 1000 jednostek po cenie międzybankowej. Później z tego co patrzyłem, też mają dobre ceny. Moim zdaniem warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magellannn
link | zgłoś
2019-01-17
*.172.232.*
Coraz lepsze warunki przewalutowań- np. odroczona płatność jest wysoce pomocną opcją, praktyczny sposób na rezerwację najlepszego kursu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tara
link | zgłoś
2019-01-16
*.147.34.*
Pierwsza wymiana bardzo udana - dobra promocja dla nowych klientów. Transakcja bardzo szybko zrealizowana. Jestem pod wrażeniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cremon
link | zgłoś
2019-01-10
*.248.159.*
Jestem pod wrażeniem szybkości wymiany waluty, wystarczyło zlecić przewalutowanie. Transakcja w kilka sekund.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ava
link | zgłoś
2019-01-10
*.183.72.*
Wygodnie i bezpiecznie. Transakcje bardzo sprawnie są wykonywane. Ciekawa opcja z możliwością odroczenia zapłaty - jeszcze nie korzystałam, ale na pewno kiedyś skorzystam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.inka
link | zgłoś
2019-01-08
*.172.238.*
Nie sądziłam że wymiana waluty przez neta to coś ekstra, a Pluskantor udowodnił mi że tak- wygoda, oszczędność kilkuset zł przy mojej pierwszej transakcji.
dobry kurs, niski spread, szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nikita
link | zgłoś
2018-12-28
*.147.33.*
Kursy dobre, strona łatwa w obsłudze, ale największy plus za świetną obsługę na infolinii. Pomogli mi szybko i sprawnie. Byłam bardzo mile zaskoczona takim profesjonalizmem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja_Kubiak
link | zgłoś
2018-12-25
*.172.234.*
Profesjonalna obsługa transakcji online- bezpieczeństwo zachowane, sprawność przewalutowań super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mark
link | zgłoś
2018-12-19
*.183.72.*
Po prostu dobry kantor, z rynkowymi cenami i bardzo szybkim przewalutowaniem. Dodatkowy plus - możliwość odroczenia płatności. Warto skorzystać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
śląski
link | zgłoś
2018-12-17
*.172.237.*
Nie tracę czasu na chodzenie po kantorach, a przy tym wymieniam niedrogo. Bardzo niski spread, żadnych innych kosztów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Veles
link | zgłoś
2018-12-13
*.248.152.*
Przewalutowania przebiegają szybko i bez żadnego ryzyka. Kompetentni doradcy na infolinii- mi doradzili m.in. jak najtaniej zrobić przelew w EUR.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
minesota
link | zgłoś
2018-12-13
*.146.160.*
Świetna sprawa z tą odroczoną płatnością. Dzięki takiej możliwości sporo udało mi się zaoszczędzić, bo wymieniłam po najlepszym kursie, a zapłaciłam później.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slawcio
link | zgłoś
2018-12-07
*.248.157.*
1000 zł za free! Świetna okazja, bo przewalutowałem po kursie rynkowym moje oszczędności w GBP. Zauważyłem również że Pluskantor nie pobiera w ogóle prowizji, także w razie czego wrócę do niego na pewno.
brak prowizji, uczciwe ceny, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ogri
link | zgłoś
2018-12-06
*.99.125.*
Tylko polecać, miejsce warte zainteresowania dla szukających tanich wymian
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
frida
link | zgłoś
2018-12-06
*.183.72.*
Spread groszowy, odroczona płatność, wymiana natychmiastowa. To są główne zalety tego kantoru. Wymieniam tu od dawna i nie mam zamiaru nic zmieniać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolona
link | zgłoś
2018-12-05
*.0.121.*
Poziom usług tego kantoru jest ekstra! Tak sprawnie jak za pośrednictwem plus kantor.pl nie kupiłam waluty jeszcze nigdzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tedkom
link | zgłoś
2018-11-29
*.248.157.*
Niezawodny nawet gdy nie mam dostępu do komputera, np. w trasie. Wersja mobilna pluskantor.pl mi zapewnia przewalutowania zawsze, gdzie bym nie był.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matti
link | zgłoś
2018-11-28
*.248.155.*
Sprawność przewalutowania to ogromna zaleta kantoru, tu się nie czeka, tu się ma:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nico
link | zgłoś
2018-11-28
*.147.40.*
Godny zaufania kantor z możliwością odroczenia zapłaty i z bardzo pomocną infolinią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karlin
link | zgłoś
2018-11-26
*.0.126.*
Super poziom obsługi, strona intuicyjna na tyle, że wymieniając walutę po raz pierwszy w pluskantor.pl nie popełniłem najmniejszego błędu, a dodatkowo ucieszyło mnie to, że ta transakcja była wolna od kosztów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lutyn
link | zgłoś
2018-11-23
*.0.124.*
Bardzo polubiłem ten kantor już od pierwszej transakcji. Nie za to, że była darmowa (oczywiście to też cieszy) a za sprawność wymiany waluty. I tak jest cały czas. Śmiało mogę powiedzieć, że Pluskantor jest najsprawniej działającym e-kantorem na jaki trafiłem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miko
link | zgłoś
2018-11-21
*.183.72.*
Robiłem tu kilka wymian z rzędu w przeciągu kilku miesięcy i jestem zadowolony - z kursu, szybkości i obsługi. Będę tu wymieniał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cecil
link | zgłoś
2018-11-15
*.146.128.*
Rzadko korzystam z e-kantorów, ale jeśli już to z tego. Ma opcję odroczenia płatności, a przewalutowanie jest bez prowizji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
henias
link | zgłoś
2018-11-08
*.99.77.*
Szybkie sprawne transakcje, bez komplikacji i opóźnień - a to dla mnie bardzo istotne , transakcja zatwierdzona po prostu natychmiast po kliknięciu. Prosta nawigacja też mi się podoba, zostałem jako stały klient
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
morek
link | zgłoś
2018-11-07
*.183.72.*
Fajny kantor, z bardzo prostą w obsłudze stroną. Wymieniałem już tutaj kilkakrotnie i mogę polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
f.abian
link | zgłoś
2018-10-26
*.248.157.*
Plus w nazwie jest adekwatny do jakości usługi tego kantoru. Pluskantor oferuje bardzo szybkie przewalutowania, po bardzo korzystnym kursie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wadi
link | zgłoś
2018-10-25
*.146.168.*
Wymiana z odroczoną płatnością to rewelacja. Można wymienić wtedy kiedy kurs jest najlepszy, bez konieczności natychmiastowej zapłat. Dla mnie rewelacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fuzon
link | zgłoś
2018-10-19
*.172.233.*
Polecam, warto negocjować kurs, nie ma co się bać, ja dzięki rozmowie tel. z obsługa Pluskantor.pl zyskałem wiele.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Petron
link | zgłoś
2018-10-17
*.172.235.*
Idealny dla każdego biznesu, najszybsze przewalutowania wygodne funkcje, kurs można negocjować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
corni
link | zgłoś
2018-10-17
*.183.72.*
Można u nich skorzystać z odroczonej płatności. Bardzo korzystna opcja, a do tego wymiana jest bez prowizji. Kantor warty polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IZA
link | zgłoś
2018-10-12
*.0.124.*
Dobry poziom obsługi klienta, transakcje w parę sekund. Dla mnie bobma!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzenna
link | zgłoś
2018-10-09
*.146.236.*
Jestem zadowolona z wymiany, zarówno z ceny jak i z całej obsługi. Bardzo przyjazna infolinia i sprawnie działająca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milczek
link | zgłoś
2018-10-05
*.172.238.*
Super praktyczny kantor, najlepszy na jaki trafiłem. Koszt/spread niski wyjątkowo, prowizji nie ma w ogóle, opcja zasilenie konta w pluskanor.pl dopiero po wymianie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mazadan
link | zgłoś
2018-10-04
*.183.72.*
Też właśnie odkryłem tę opcję i faktycznie świetna sprawa. Dotąd się z tym jeszcze nie spotkałem, że można tak bardzo pójść na rękę klientowi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alkatiusz
link | zgłoś
2018-09-30
*.0.121.*
Dzięki wymianie z odroczoną płatnością załapałem się na bardzo korzystny kurs EUR. Na spokojnie portfel zasiliłem po weekendzie. Ta opcja w Pluskantor jest świetna!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klarina
link | zgłoś
2018-09-26
*.147.68.*
Pewny kantor z dobrymi cenami i bardzo szybkim transakcjami. Świetnie działa także wersja mobilna ich strony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zafir
link | zgłoś
2018-09-18
*.147.104.*
Dobry kantor bo tani i szybki. Wymiana jest bez prowizji, a strona faktycznie bardzo przystępna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
djvenom
link | zgłoś
2018-09-11
*.0.121.*
Kursy zachęcające i w praktyce faktycznie takie jakie widać gdy wchodzimy na witrynę, funkcjonalna strona i obsługa też na piątkę z plusem- jak się kontaktowałem przez telefon w sprawie przelewów w GBP, doradzili, wyjaśnili fachowo i zrozumiale. Czy polecam Pluskantor? Jasne że tak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milady
link | zgłoś
2018-09-11
*.183.72.*
Bardzo szybka wymiana, wręcz natychmiastowa, w dodatku bez prowizji. Dla mnie nie ma obecnie lepszego kantoru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bjorn
link | zgłoś
2018-09-07
*.0.120.*
Najszybsze przewalutowanie bezgotówkowe Wszystko działa jak w zegarku, a do tego Pluskantor korzystnie wycenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
a.ikx
link | zgłoś
2018-09-04
*.248.153.*
Kantor jest bezpieczny i praktyczny, polecam każdemu zwolennikowi bezgotówkowych transakcji i w zasadzie wszystkim którzy nie chcą przepłać przy wymianie walut. Pluskantor dużo korzystniej wycenia niż taki stacjonarny, to również jest jego zaletą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
t.jakubczak
link | zgłoś
2018-08-29
*.248.155.*
Polecam wszyskim którzy chcą walutę wymieniać bez gotówki i kompletnie bez żadnych obaw. Pluskantor jest super solidny, wręcz perfekcyjny w zakresie usługi przewalutowań online.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniek
link | zgłoś
2018-08-29
*.146.99.*
Dziś wymieniałem u nich pieniądze po raz pierwszy. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Ceny korzystne, całość przebiegła bardzo sprawnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Turkus
link | zgłoś
2018-08-22
*.146.170.*
Dobry kantor, który nie pobiera prowizji za wymianę. Spread groszowy, a przewalutowanie natychmiastowe. Dla mnie najlepszy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hunt22
link | zgłoś
2018-08-20
*.0.122.*
Platforma- ale jest też opcja przewalutowania po kursie dostępnym czyli szybciutka transakcja. Korzystam z tej możliwości i współpraca z serwisem Gieldawalut jest bardzo pozytywna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matias
link | zgłoś
2018-08-17
*.183.72.*
Najlepszy kantor, bo bardzo prosty w obsłudze z prostymi zasadami i jasnymi regułami. Co ważne, wymiana jest natychmiastowa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aksanter
link | zgłoś
2018-08-11
*.0.122.*
Profesjonalna usługa i profesjonalne podejście do klienta, dobry kontakt. Kursy walut atrakcyjne z możliwością negocjowania niższej stawki o czym się przekonałem sam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zoja
link | zgłoś
2018-08-09
*.146.109.*
Wymiana jest ekspresowa i to niezależnie o której godzinie i w jaki dzień tygodnia wymieniasz. Zawsze pieniądze masz od ręki, a dla mnie to jest właśnie najważniejsze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gloria
link | zgłoś
2018-08-03
*.146.42.*
Kantor nie pobiera prowizji za przewalutowanie. Strona dobrze zabezpieczona i prosta w obsłudze. Przewalutowanie natychmiastowe. Polecam bo warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2018-07-24
*.183.72.*
Dobry kantor, z natychmiastowym przewalutowaniem i bez prowizji za wymianę. Dobrze działająca strona w wersji mobilnej, łatwa wymiana.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
renmigo
link | zgłoś
2018-07-19
*.0.122.*
Oszczędność jest spora, im większa transakcja tym bardziej opłacalna. Żadnych zbędnych kosztów i zawiłości w korzystaniu z przewalutowań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amalgatan
link | zgłoś
2018-07-17
*.248.157.*
Porządny kantor, terminowość przelewów zachowana zgodnie z tabelą i tym co mi pani na infolinii powiedziała, wymiana waluty nie jest kosztowna tak jak na mieście, spread wręcz symboliczny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michał
link | zgłoś
2018-07-16
*.146.43.*
Super kantor, w którym wymieniam pieniądze regularnie. Nie pobierają prowizji za przewalutowanie. Spraed nie wyższy niż 2 grosze, a strona łatwa w obsłudze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
erni
link | zgłoś
2018-07-09
*.146.104.*
Pierwsza moja wymiana w kantorze internetowym i wszystko świetne poszło. Nawet nie spodziewałem się, że można tak łatwo i wygodnie wymieniać pieniądze i zdecydowanie taniej niż w kantorze stacjonarnym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Assan
link | zgłoś
2018-07-04
*.183.72.*
Sprawdzony przeze mnie wielokrotnie i zawsze wszystkie transakcje, na najwyższym poziomie. Ceny atrakcyjne, przewalutowanie natychmiastowe (dla mnie to bardzo ważne) i przejrzysta strona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2018-07-04
*.172.233.*
W tym kantorze moje pieniądze są bezpieczne jak w banku, a wymiana o wiele mniej mnie kosztuje. Przekazywałam też przelewem z Pluskantora EUR za granicę i zapłaciłam jedynie 5 zł.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oktavian
link | zgłoś
2018-06-29
*.0.122.*
Najwięcej zyskałem a pierwszej wymianie- kompletnie za darmo. Późniejsze też OK., wręcz tanio, spread ani razu 2 gr nie przekroczył. Żadnych innych kosztow nie ma, a funkcjonalność internetowego Pluskantora jest na najwyższym poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Assan
link | zgłoś
2018-06-26
*.146.132.*
Lubię u nich wymieniać pieniądze, bo mają bardzo proste zasady, żadnych ukrytych opłat i łatwą w obsłudze stronę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jomla
link | zgłoś
2018-06-20
*.0.124.*
Pluskantor jest dla mnie niezastąpiony jeśli chodzi o usługe przewalutowań. To, że odbywają się one bez gotówki i tak sprawnie, pozwala mi lepiej zarządzać pieniędzmi i własnym czasem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadar
link | zgłoś
2018-06-20
*.146.129.*
Kantor godny polecenie, głównie ze względu na przejrzyste zasady i korzystne ceny. Spread nie wyższy niż 2 grosze, przewalutowanie natychmiastowe. Dla mnie najlepszy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rabitt
link | zgłoś
2018-06-18
*.146.167.*
Chyba najlepszy e-kantor z jakiego korzystałem. Bezproblemowa obsługa także z kont zagranicznych, strona bardzo intuicyjna, nie zawiesza się. No i co najważniejsze - bardzo atrakcyjny kurs - bo przecież o to głównie chodzi podczas wymiany waluty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adria
link | zgłoś
2018-06-17
*.146.96.*
Dla mnie najlepszy, właśnie ze względu na ekspresową wymianę, a także ze względu na bardzo dobrą infolinię, która działa bez zarzutu, a pracownicy są mili i kompetentni. Dla wielu osób nie jest to bardzo ważne, ale jak ma się jakieś pytania czy wątpliwości, to taka infolinia jest bezcenna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gali
link | zgłoś
2018-06-14
*.183.72.*
Świetny kantor - bezpieczny, z natychmiastowym przewalutowaniem. Dobrze działa zarówno strona tradycyjna jak i mobilna. Kursy bardzo dobre.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2018-06-14
*.172.239.*
Sprawdza się pod kątem technicznej użyteczności- sprawnie, bezpiecznie, strona czytelna, jak i jako kantor dzięki któremu można tanio kupić walutę i przesłać do każdego banku.
mały spread, szybko działa, korzystny przelew
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agniesz39
link | zgłoś
2018-06-05
*.0.120.*
Pluskantor to nie te kantory na mieście, zachęcam by Pani spojrzała na stronę e-kantoru (pluskantor.pl), ja ze swojej strony polecam, zarówno ten kantor jak i same internetowe transakcje. Bezproblemowo, spread w ok 2 grosze zwykle, często nawet mniej, wszystko się odbywa przez internet bardzo sprawn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-06-04
*.9.151.*
Witam, Kantor Plus w Zgorzelcu na Daszyńskiego -zdecydowanie na nie !!!, przede wszystkim ze względu na sposób traktowania klienta. Nie chciałam na głos wymieniać kwoty którą wymieniam ( za mną stała spora kolejka ). Odmówić lub rozwiązać problem można w różny sposób ale pani w kantorze potraktowała [rozwiń/zwiń]
dobry kurs
chamska, arogancka obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wako
link | zgłoś
2018-05-24
*.0.126.*
Podoba mi się, że przelewy idą na cały świat, wszelkie konta za granicą są obsługiwane, wpłacać do plus kantora też oczywiści można z zagranicznych rachunków, dajmy na to jak ktoś zarabia na emigracji. Koszt niski ,wg mnie bardziej się opłaca tutaj kupować walutę niż w jakikolwiek inny sposób.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barwny_człek
link | zgłoś
2018-05-19
*.0.127.*
Sprawnie, praktycznie od razu mogę przewalutować pieniądze, potwierdzenie od Pluskantora od razu idzie na pocztę mail.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PiotrekPorkins
link | zgłoś
2018-05-16
*.248.159.*
Szczególnym atutem kantoru jest szybka realizacja zleceń. Ani razu nie przytrafiło się aby kantor nie sfinalizował wymiany od razu, zablokował środki itp. Dlatego w firmie nam bardzo się przydaje, także do wysyłania przelewów za granicę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
addie
link | zgłoś
2018-05-08
*.0.127.*
W pluskantor.pl kupuję franki. Oszczędzam i nigdy nie spóźniam się z zapłaceniem raty dzięki sprawnym przelewom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamila j
link | zgłoś
2018-04-26
*.0.125.*
Pamiętam jak parę lat temu wysyłałam pieniądze z zagranicy do Polski , co było dosyć uciążliwe, wiązało się z wizytą w oddziale i kosztami. Świetnie że znalazłam inne, lepsze wyjście. Pluskantor mi to bardzo upraszcza. Wszystko się skupia na 2 przelewach, dużo mniej kosztuje mnie przewalutowanie, [rozwiń/zwiń]
znakomita wycena, mały spread, bez prowizji i opłat dodatkowych, szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ralf
link | zgłoś
2018-04-24
*.248.159.*
Korzystam z przewalutowań i transferów międzynarodowych. Pluskantor.pl to pewność szybkich płatności oraz przewalutowań nie obciążonych prowizją, dokładnie takiej usługi potrzebuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zoola
link | zgłoś
2018-04-16
*.0.124.*
Kantor godny uwagi, dzięki temu że nie pobiera prowizji wymiany nieraz są tańsze niż na platformach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hektor
link | zgłoś
2018-04-14
*.172.236.*
Duża zaleta- bez kosztu prowizji, spread jest to jak w każdym kantorze, a 2 gr- aż zaskakująco niski, usługa szybko realizowana. Przelewy także.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Modrzewski
link | zgłoś
2018-04-12
*.172.232.*
Pierwszy raz właśnie skorzystałem z Pluskantora. Jak napisane tak było- pokusie rynkowym. Widomo że nie dla samej promocji się wymienia w takich kantorach, więc też biorę pod uwagę szybkość przewalutowania i ogólną funkcjonalność panelu co oceniam naprawdę dobrze, tym samym kolejne przewalutowanie j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MilEd
link | zgłoś
2018-03-18
*.172.237.*
Można być pewnym że przewalutowanie zawsze będzie oszczędne i szybkie. Mam już za sobą kilkanaście transakcji w pluskantor.pl.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek R
link | zgłoś
2018-03-15
*.172.238.*
Kliencie Pluskantor.pl to kantor internetowy, a nie ten który Pan komentuje. Polecam wejść na stronę i sprawdzić, wszystko uczciwie i konkretnie, usługa realizowana wyłącznie online. Sądzę że byłby dobrą alternatywą dla stacjonarnego z którego nie jest Pan zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wściekły klient
link | zgłoś
2018-03-15
*.63.84.*
Przede wszystkim może kantor online jest dobry, natomiast obsługa w kantorach plus jest tragiczna. Sprzedają walutę , która jest już nieważna, chowając między dobrymi banknotami. Głupie odpowiedzi wymalowanych panienek adekwatne do wyglądu. Ostrzegam innych sprawdzajcie 5 razy co dostajecie do ręki. [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
VanCanto
link | zgłoś
2018-03-12
*.0.122.*
W 100% mogę polecić tę firmę. Pluskantor jest świetnie przygotowany do obsługi szybkich przewalutowań, automatycznie zatwierdza je o każdej porze, cenowo konkuruje nieźle z najmocniejszą konkurencją.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
omniks
link | zgłoś
2018-03-05
*.0.120.*
Najlepsze miejsce jakie znalazłem w sieci do szybkiej wymiany waluty. Uczciwe, dobre warunki dla każdego klienta i jako jeden z nielicznych pluskantor.pl dysponuje rzetelnym doradztwem, można nawet wynegocjować indywidualnie kurs.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
franek kimono
link | zgłoś
2018-02-28
*.248.158.*
Testuję teraz mobilną wersję Pluskantora, myślę że warto zapoznać się z pelną funkcjonalnością tej firmy, bo ogolnie z przewalutowaniami i przelewami radzą sobie świetnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Melyor
link | zgłoś
2018-02-26
*.172.234.*
Transakcja przebiegła wyjątkowo szybko, witryna zbudowana intuicyjnie, technicznie bardzo profesjonalna, widać to m.in. po zabezpieczeniach nie gorszych niż stosowane w bankach bo takich samych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KrzyśEK
link | zgłoś
2018-02-15
*.0.124.*
Wygoda, super jakość usługi. Dobrze że wybrałem ten kantor.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
błażej
link | zgłoś
2018-02-11
*.248.155.*
mogę polecić,kantor zawsze dostępny, przewalutowania i przelewy zawsze na czas
szybkie transakcje, bdb ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marsyla
link | zgłoś
2018-02-09
*.172.232.*
Jestem zadowolona i poleciłabym innym. Kantor oferuje kompleksową usługę przewalutowania online na znakomitych warunkach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aszka
link | zgłoś
2018-02-03
*.172.232.*
Wczorajsza wymiana waluty w Pluskantor.pl zrealizowana perfekcyjnie!
szybko: przelew, przewalutowanie, korzystny kurs
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lary
link | zgłoś
2018-01-30
*.172.234.*
Obsługa transakcji online jest satysfakcjonująca, korzystne kursy walut, niski koszt- pewność przewalutowania na dobrych warunkach.
dobre kursy, obsługa przewalutowań online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
k.olkszewski
link | zgłoś
2018-01-26
*.172.232.*
Pluskantor ma szereg zalet jakich nie posiadają zwykłe kantory, łatwość transakcji jest niezwykła, odbywają się wyjątkowo szybko, całościowo przez Internet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aleksandra
link | zgłoś
2018-01-23
*.172.233.*
Najsprawniej działający e-kantor jaki znam, a wciągu minionuch 4 lat korzystałam z wielu, dla mnie nr 1:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
berto
link | zgłoś
2018-01-22
*.172.238.*
Obsługa- pierwsza klasa Dodzwoniłem się bez kłopotu za pierwszym razem, kompetentni, kulturalni ludzie. Transakcje online tak szybkie i wygodne jak chciałem.
szybkość, obsługa telefoniczna, ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2018-01-19
*.248.158.*
Kiedy trzeba zarówno szybko przewalutować środki jak wysłać przelew w walucie, Pluskantor jest niezastąpiony:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
G.Kłyś
link | zgłoś
2018-01-17
*.172.235.*
Gdy potrzeba zawsze pod ręką: kantor 100% funkcjonalny i rzetelny.
tania wymiana, szybkość, wygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina Olczak
link | zgłoś
2018-01-15
*.248.159.*
Uważam, że to jeden z najlepszych e-kantorów, które powstały w ostatnim czasie. Mam już za sobą kilkanaście wymian w Pluskantor.pl- zawsze opłacalnych i szybkich, co dotyczy także transferu środków niezależnie czy wysyłam na polskie czy zagraniczne konto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kSzych
link | zgłoś
2018-01-14
*.172.232.*
Wyróżnia go intuicyjna obsługa, łatwo jest już za pierwszym razem zapamiętać co i jak trzeba kliknąć, gdzie sprawdzić wynik transakcji, zrobić przelew itp. I oczywiście kursy w Pluskantor – uczciwie, bez generowania klientowi kosztów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian_89
link | zgłoś
2018-01-11
*.248.153.*
Pluskantor przydał mi się w wielu sytuacjach, m.in. chodzi o wyjazd służbowy do Niemiec oraz zakupy w EUR online. Najlepszy do szybkich wymian i przelewów, bez barier lokalizacyjnych i czasowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jamoróz
link | zgłoś
2018-01-08
*.172.232.*
Opłacało się założyć w Pluskantorze konto, nic nie kosztuje i zawsze w razie czego można skorzystać z szybkiej wymiany bez wychodzenia z domu , poszukiwania uczciwej wyceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kapiszon29
link | zgłoś
2018-01-02
*.248.158.*
Jest solidny, wystarczająco szybko księguje środki- a wysyłałem już z różnych banków. Przelewy z Pluskantor również są błyskawicznie zatwierdzane i od razu dostaję SMS aby uwierzytelnić- brawo za rzetelne podejście do bezpieczeństwa transakcji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kozik
link | zgłoś
2017-12-27
*.0.127.*
Może pomyliłeś/aś inny kantor z internetowym pluskantor.pl? Tutaj na infolinii są kulturalni i kompetentni ludzie, można swobodnie o wszystko dopytać. Mam za sobą 3 wymiany, wszystkie OK, z oszczędnością i szybciutko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAA
link | zgłoś
2017-12-27
*.47.166.*
MOZE I SĄ DOBRE CENY W KANTORZE ALE SZEF PODCZAS ROZMOWY TELEFONICZNEJ ZACHOWUJE SIĘ JAK HAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cancer
link | zgłoś
2017-12-25
*.172.234.*
Podejście w kantorach stacjonarnych- mamy przykład. Szkoda. Po prostu szkoda. Dlatego m.in. wolę internetowe. Pluskantor.pl jest OK, kontakt z obsługą- telefoniczny i mail bez zastrzeżeń, kompetentne kulturalne osoby. Wymiany dużo tansze niż na mieście rzecz jasna. Ja polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-12-20
*.48.16.*
Poprzedni komentarz to moj blad zmylila mnie nazwa kantoru. Chodzilo mi o kantory plus w zgorzelcu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-12-20
*.48.16.*
Dziwia mnie wszystkie pozytywne opinie. Wlasciciel jest chamem i prostakiem skoro nie mozna do jasnie pana zadzwonic i zapytac o transakcje. Cytujac "nie chce smierdzacych czeskich koron" tylko pogratulowac podejscia i szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał M
link | zgłoś
2017-12-11
*.172.234.*
Polecam, kantor jest solidny, informują o każdej transakcji: mail/SMS, cenowo znakomicie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazer
link | zgłoś
2017-12-10
*.172.237.*
Przed momentem dosłownie się przekonałem że Pluskantor działa całodobowo i również w weekend. Dzięki za błyskawiczne przewalutowanie Firma jak najbardziej wiarygodna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tondera
link | zgłoś
2017-12-08
*.172.232.*
W stosunku do banku kilkuprocentowa oszczędność, prosty w obsłudze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
brunioS
link | zgłoś
2017-12-07
*.0.120.*
Najlepszy kantor na jaki trafiłem w internecie. Bezpieczeństwo na wysokim poziomie, a koszt usługi niemal żaden:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Largo
link | zgłoś
2017-12-05
*.0.123.*
Wymiana waluty przez Pluskantor to całkiem inne oblicze branży kantorowej, wreszcie po uczciwym kursie, bez wysokiego spreadu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michał27
link | zgłoś
2017-11-28
*.0.124.*
Gdy wyjechałem na wakacje do pracy za granicę kilka razy korzystałem z Pluskantor aby przelać rodzicom pieniądze na ich konto w polskim banku. Generalnie ominąłem wszelkie koszty takiego transferu, GPN na PLN wymieniałem wyjątkowo korzystnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bisma
link | zgłoś
2017-11-27
*.248.153.*
Jest wszystko czego oczekiwałam: pełna wygoda, błyskawiczne tempo przewalutowań oraz konkurencyjne wyceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jabłonowicz Adam
link | zgłoś
2017-11-20
*.0.123.*
Kursy zbliżone do średniego rynkowego tym samym bardzo niski spread- przewalutowania zatem bardzo opłacalne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łowczy
link | zgłoś
2017-11-14
*.0.121.*
Oferta bardzo atrakcyjna. Szybkość wymian i super kursy nie kolidują ze sobą. Obsługa wszystkich kont bankowych bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
token66
link | zgłoś
2017-11-07
*.172.232.*
Bardzo pomyślnie sfinalizowane transakcje, jeszcze tego samego dnia przelew zwrotny.
atrakcyjny kurs, szybki przelew
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
castello
link | zgłoś
2017-11-05
*.0.126.*
Dużą oszczędność wygenerowała mi promocja- 5000 bez żadnego spreadu, przekonałem się od razu że kantor rzetelny i bezpieczny. Naprawdę świetnie się zapowiada, myślę o dłuższej współpracy, w firmie się przyda.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
artmass
link | zgłoś
2017-11-03
*.172.233.*
Proste zasady korzystania z e-kantoru i intuicyjna obsługa platformy- to mi się podoba. Ponadto wymiana walut w Pluskantorze bardzo się opłaca.
łatwa obsługa, korzystne kursy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
foka
link | zgłoś
2017-10-31
*.0.127.*
Myślę, że każdy klient będzie zadowolony. Ja jestem na pewno:) Za wymianę waluty wreszcie nie przepłacam, a przelewy zwrotne z pluskantor otrzymuję często już po kilku godzinach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franek3344
link | zgłoś
2017-10-31
*.221.122.*
Polecam ten kantor, ponieważ oferuje najlepsze kursy na rynku oraz ogromną wygodę obsługi :) Warto zajrzeć!
Wygoda obsługi, atrakcyjne kursy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KingS5
link | zgłoś
2017-10-30
*.0.125.*
Rewelacja, że pierwsze 5000 można wymienić po czystym kursie rynkowym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fabia
link | zgłoś
2017-10-29
*.0.126.*
Bardzo wygodna forma wymiany waluty, czuję się bezpieczniej. Plsukantor.pl też korzystnie wycenia, zawsze oszczędność jest odczuwalna, wszystko odbywa się sprawnie i uczciwie.
wygoda, kursy, bezpieczeństwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciej s
link | zgłoś
2017-10-24
*.172.237.*
Do szybkiej wymiany walut jest idealny. W dodatku bardzo korzystne wyceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łucja
link | zgłoś
2017-10-10
*.0.123.*
Porządny kantor, zachęca klientów uczciwą wyceną.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hurt
link | zgłoś
2017-10-05
*.248.159.*
Rzetelny kantor, obsługuje przedsiębiorców jak należy (fv, szybki przelew za granicę), przyjazna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2017-09-29
*.186.157.*
Świetny kantor, bardzo przyjemne kursy walutowe i praktycznie zerowy spread - polecam serdecznie :)
niski spread, przystępna w obsłudze strona internetowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
prolife
link | zgłoś
2017-09-28
*.172.238.*
Sprawdza się przy zakupie CHF na spłatę kredytu. Od kilku miesięcy kupujemy w Pluskantor i oszczędzamy na każdej racie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aceth
link | zgłoś
2017-09-16
*.0.127.*
Warto skorzystać, na pewno nie przepłacicie, a wręcz odwrotnie. Z kursów jestem nadzwyczaj zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cruentus
link | zgłoś
2017-09-14
*.172.233.*
Z kantory korzysta się wygoddnie, jest przydatny przelicznik walut, obsługa wszystkich kont bankowych sprawna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pablo
link | zgłoś
2017-09-07
*.248.155.*
W promocji wymieniłem pierwsze 5000 zł za free, całkowicie bez spredu. Platforma transakcyjna jest nowoczesna i w obsłudze bardzo prosta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vikken
link | zgłoś
2017-08-29
*.0.125.*
Rzetelny kantor, w moment realizuje transakcje i obsługuje bez problemu zagraniczne rachunki(wpłata-wypłata)Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-08-25
*.186.92.*
Świetny kantor - wymiana walutowa przebiegła szybko i sprawnie, na każde moje pytanie od razu otrzymałem odpowiedź ze strony obsługi kantoru. Jest to miejsce godne polecenia :)
Korzystne kursy, sprawna transakcja, prosta w obsłudze strona internetowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Plus Kantor Opinie