Pakis - Polska Akademia Kultury i sportu Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 113
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
pakis.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Robert
link | zgłoś
2021-09-27
*.120.204.*
Doktorzy, profesorowie, a także inne znane nazwiska, które znalazłem w kadrze PAKIS trochę zmieniły moje postrzeganie jeśli chodzi o takie kursy, więc postanowiłem spróbować. Totalnie zdziwiłem się, widząc, że dodatkowo szkoła ma akredytacje uczelni, zresztą nie bezpodstawną - kurs był świetny! Nie [rozwiń/zwiń]
rabat na kolejny kurs
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joachim
link | zgłoś
2021-09-20
*.232.23.*
Obsługa na najwyższym poziomie, wszystko wytłumaczą, prześlą odpowiednie instrukcje. Jako osoba, która rzadko obcuje z komputerem, miałem pewne obawy, ale okazały się zupełnie bezpodstawne. Nauka przez internet jest nie taka straszna, jak ją malują, chętnie polecę wszystkim!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ktosik
link | zgłoś
2021-09-08
*.190.39.*
Nie polecam PAKIS kursy. Mają oszukańcza regulamin. Bardzo łatwo można dac się złapać i trzeba płacić za nic nie warty papier. Nie można zrezygnować z ich usług. Już zgłosiłem sprawę do rzecznika praw konsumenta oraz prokuratury.
Brak
Bardzo dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2021-09-01
*.245.85.*
Wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-08-27
*.102.23.*
Forma kursu jest absolutnie genialna! Mam ogromne doświadczenie w felinoterapii. Żeby rozpocząć pracę, potrzebowałam jakiegoś potwierdzenia swoich kwalifikacji. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie część dotycząca biologii i działania ludzkiego organizmu, bo dawno nie miałam styczności z taką tematyką, [rozwiń/zwiń]
dobry kontakt
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-08-26
*.120.204.*
Wcześniej byłem przyzwyczajony do tego, że rozpoczynając jakiś kurs, musiałem przebudować cały plan swojego dnia, żeby zmieścić tam czas na kilkugodzinne zajęcia, zazwyczaj następowało to po pracy albo zamiast pracy - obie opcje wymagały poświęceń. Jakież było moje zdziwienie, kiedy dowiedziałem się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adept
link | zgłoś
2021-08-23
*.210.219.*
Kursy pomogły mi dostać się do służb mundurowych, więc polecam każdemu kandydatowi! Dodatkowe punkty przy naborze czasami mogą zaważyć na naszym być albo nie być - tak było w moim przypadku. Kurs udało mi się zrealizować szybko i bez żadnych przeszkód, jak dla mnie petarda!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fitness
link | zgłoś
2021-08-23
*.249.73.*
Szczególnie polecam osobom, które nie mają zbyt dużo czas na rozwój. Po porodzie ciężko było mi znaleźć kilka godzin w ciągu dnia na realizację kursu stacjonarnie, a takie były niestety wymogi w innych szkołach. Bardzo się zdziwiłam, że instruktorem fitness mogę zostać przez Internet, a swoje umieję [rozwiń/zwiń]
duży wybór kursów, swoboda w godzinach nauki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Polecam!!
link | zgłoś
2021-08-20
*.199.118.*
Byłam pozytywnie zaskoczona jakością otrzymanych materiałów, dzięki którym realizacja to była czysta przyjemność, zdecydowanie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2021-08-19
*.99.105.*
Do zakupu ostatecznie przekonała mnie widoczna na stronie kadra specjalistów. Nie rozczarowałam się, wszystko szybko sprawnie, bez zbędnych stresów, będę polecać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Pakis - Polska Akademia Kultury i sportu Opinie