P.H.U MMJ Marcin Janos Opinie

4.4 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 25
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.mmj.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aleksandra
link | zgłoś
2021-11-17
*.253.145.*
Oszuści, ciągłe awarie internetu, a w końcu zupełny brak!!! Ale opłaty żądają za internet, którego brak. Nie usuwają awarii !!!
negatywny
brak dostaw internetu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Internauta
link | zgłoś
2021-05-17
*.5.138.*
Git NET!
NET
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Internauta
link | zgłoś
2021-05-17
*.5.138.*
Git net!
NET
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andres
link | zgłoś
2021-05-13
*.174.139.*
od 5 lat korzystam z tej sieci i naprawdę nie mam na co narzekać. Serwis naprawia duże awarie nawet w nocy gdy drzewo przewróciło i zerwało wszystkie linie. Prądu jeszcze nie miałem a sms o usunięciu awarii neta dostałem po 3 godzinach:) ale jak wiadomo nie ma prądu nie ma neta więc spokojnie czekał [rozwiń/zwiń]
Szybki serwis, miła obsługa, szybki internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-05-07
*.204.3.*
Szyki i tani Internet, bardzo pomocny serwis nie tylko w sprawach związanych z Internetem, co dla mnie (mam już trochę wiosen) bardzo ważne. Dziękuję za 15 lat razem!
Pomocny serwis
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-05-07
*.204.3.*
Szybki i niedrogi internet, firma lokalna, serwis pomocny także w sprawach niekoniecznie związanych z Internetem. Dziękuję, za 15 lat razem, oby wiele lat był przed nami!
Pomocny serwis
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wlademar
link | zgłoś
2021-04-25
*.5.138.*
Jestem o 10 lat z nimi, mam internet, telewizję a od roku nawet telefon komórkowy. Za wszystko płacę niecałe 100zł, a dzwonić i esemesowac mogę ilę chcę
tanio i dobrze
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zizi
link | zgłoś
2021-04-25
*.5.138.*
Polecam
szybkość i cena netu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anty Barbara
link | zgłoś
2021-04-23
*.5.138.*
Jak czytam niektórych komentarze to mi ich żal. Nie czytają umów, chcą jak najtaniej, a potem płaczą nas swoją głupota. Internet jak internet. Wszystko śmiga. Awarie rzadko, a jak już to usuwają błyskawicznie.
polecam
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-04-16
*.174.200.*
Tragedia najgorszy internet w mieście . Kontakt mega utrudniony w razie problemów. SAMI PRZEDŁUŻAJĄ UMOWĘ JAK NA KONIEC NIE ZŁOŻYSZ WYPOWIEDZENIA. Czasami nie ma cały dzień internetu bądź tv na zmianę . Prosiliśmy miesiąc po końcu umowy o zerwanie tej ponieważ myśleliśmy ze z dniem końca umowy zosta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

P.H.U MMJ Marcin Janos Opinie