Outlet RTv AGD Opinie

3.4 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.outletrtvagd.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ola
link | zgłoś
2021-05-14
*.25.153.*
Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to że po 52 dniach nie otrzymałam zwrotu pieniędzy od towaru, którego nie otrzymałam. Brak szacunku dla klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-03-01
*.134.152.*
Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Zwrot pieniedzy po 14 dniach iKpina z konsumenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-01-31
*.146.227.*
Zamówiłem ze sklepu odkurzacz bezworkowy marki Philips. Cena była dużo atrakcyjniejsza od konkurentów, więc zdecydowałem się zaryzykować. Po otrzymaniu przesyłki wydawało mi się, że mogę polecić sklep, ponieważ mimo, że był to odkurzacz poprezentacyjny, nie było widać prawie żadnych śladów użytkowan [rozwiń/zwiń]
firmowy sprzęt
sprzęt posiada wady w momencie sprzedaży
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kara
link | zgłoś
2019-11-04
*:51c2:e0a2:*
Wszystko w porządku do momentu gdy dojdzie do reklamacji, wtedy zaczynają się niekończące schody. Utrudniony kontakt, kurierzy niszczący przesyłki, sprzeczne informacje.
Po prostu nierzetelna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koniu
link | zgłoś
2016-01-11
*.231.42.*
kontakt mailowy bardzo obszerny, pełne info, zamówienie expres w jeden dzień... dziekuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2015-12-17
*.231.59.*
Szybka realizacja zamówienia i komfort pod względem wyboru odbioru paczki :) Gorąco polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irina
link | zgłoś
2015-07-24
*.47.36.*
Sklep rewelacyjny, sprzedawcy bardzo mili, doradzili mi i w końcu wspólnie wybraliśmy to czego potrzebowałam. Ciesze się, że takie sklepy są jeszcze w sieci.
polecam, sklep warty zainteresowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2015-01-31
*.11.13.*
Dość duży wybór artykułów. Bardzo fajna i rzetelna informacja. Kontakt telefoniczny bez zarzutu. Szybka realizacja. Polecam.
rzetelność, szybkość realizacji, pełna informacja
nie wystąpiły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trąba1988
link | zgłoś
2014-11-18
*.42.208.*
Duży wybór towarów, szybka wysyłka i super kontakt ze sklepem. Można wszystko załatwić telefonicznie, pozdrawiam pana Jarka, który doradził mi wybór piekarnika. Jestem z niego bardzo zadowolony
świetny BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2014-11-18
*.42.208.*
Polecam sklep Outlet RTv AGD. Dla mnie jest idealny. Szybka wysyłka, dużo fajnego asortymentu no i można trafić na bardzo fajne promocje. Jestem zadowolony ze współpracy z nimi i z pewnością będę tutaj robił zakupy jeszcxze nie jeden raz.
bardzo funkcjonalna strona internetowa, możliwość płacenia na wiele sposobów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Outlet RTv AGD Opinie