One Day Clinic Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Szpitale

Strona internetowa:
www.onedayclinic.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Cecylia
link | zgłoś
2021-07-04
*.120.214.*
Właśnie wróciłam z zabiegu usunięcia zaćmy z Kliniki w Ostrawie.Wybrałam ją za pośrednictwem One Day Clinic poniewaz już w ubegłym roku zrobiłam tam zabieg na prawym oku.Zabiegi w tej klinice polecam wszystkim którzy mają problemy z zaćmą ponieważ jest to moim zdaniem najbardziej profesjonalna i [rozwiń/zwiń]
same zalety o których już napisałam
nie zauważyłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Walerian
link | zgłoś
2020-02-13
*.253.185.*
Transport do Ostrawy, dwa zabiegi, kontrole w Ostrawie to wszystko przebiegło sprawnie. Kilka dni temu byłem na kontroli oczu w Polsce w gabinecie okulistycznym. Pani okulistka stwierdziła, że stanu oczu jest dobry i nie wymaga żadnych poprawek. Pogratulowała wyboru żółtych soczewek. Wyrażała się z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2019-07-30
*.174.156.*
Od zarejestrowania do powrotu do domu wszystko przebiegało sprawnie i bez zastrzeżeń. Klinika jest komfortowa i wyposażona w sprzęt o wysokim standardzie, obsługa troszczy się o pacjenta. Rozmawiając z lekarzami było widać ich profesjonalizm, dlatego przed operacją wiedziałem, że nie ma się czego ob [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa pacjenta, najwyższej jakości sprzęt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2019-07-29
*.134.114.*
Podczas pobytu w OneDayClinic miałam do czynienia z najwyższym poziomem leczenia. Obsługa jest przyjazna oraz profesjonalna, dzięki czemu pacjent czuje się jak u siebie w domu. Po umówieniu się na termin operacji, w pierwszej kolejności wykonano wyspecjalizowane badania okulistyczne, a następnie dob [rozwiń/zwiń]
profesjonalna jakość obsługi i produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-07-24
*.98.103.*
OneDayClinic dobrali kadrę pracowników, którzy mają kwalifikacje na najwyższym poziomie. Plusem jest transport pacjenta, pomoc przy wypełnianiu wszelkiej dokumentacji oraz najważniejszy element – profesjonalna operacja. Podczas pobytu w klinice każdy pacjent zapewniony ma nocleg wraz ze śniadaniem. [rozwiń/zwiń]
transport, personel na najwyższym poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2019-07-23
*.9.238.*
Na operację w OneDayClinic postanowiłem zdecydować się, ponieważ oferowali rozsądną cenę za usunięcie zaćmy. Ponadto opinie na Internecie przekonały mnie, aby wybrać tą placówkę okulistyczną. Ośrodek jest bardzo nowoczesny z najwyższej jakości sprzętem, a obsługa profesjonalna. Kompetencje lekarzy p [rozwiń/zwiń]
cena, profesjonalny personel
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-07-22
*.17.62.*
Do OneDayClinic postanowiłem wybrać z polecenia mojej dobrej znajomej, która 2 lata temu robiła operację zaćmy na lewe oko. Lekarze indywidualnie podchodzą do pacjenta, by dopasować się do jego potrzeb. Przed zabiegiem lekarz pomógł dobrać mi odpowiednią soczewkę po wcześniej odbytych badaniach okul [rozwiń/zwiń]
transport, personel, wysoki standard obsługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-07-16
*.196.217.*
Z całego serca polecam wszystkim osobom chorującym na zaćmę. Jeżeli macie jakieś wątpliwości, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nie ma nad czym się zastanawiać. Troska i szacunek do Pacjenta to elementy godne uwagi tej firmy. Świetna opieka medyczna, podczas operacji wiedziałam, że jes [rozwiń/zwiń]
szacunek do pacjenta, profesjonalne usługi, jakość obsługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-07-15
*.93.2.*
Fenomenalna klinika, wysoka kultura osobista, pomoc przy pacjencie, a co najważniejsze ocean wiedzy. Podobno OneDayClinic to jedni z najlepszych, ale z pewnością długo musieli pracować na swój wizerunek. Priorytetem dla mnie był czas oczekiwania – w tym przypadku poniżej 30 dni. Szczerze polecam.
jakość obsługi, czas oczekiwania, cena usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-07-10
*.39.105.*
Placówka na najwyższym poziomie, zarówno pod względem personelu, jak i kadry medycznej. Uczciwe i optymalne ceny, dostępność najlepszych soczewek na rynku. Czas oczekiwania jest ogromnym atutem firmy, w porównaniu do polskich firm czy NFZ, gdzie czas oczekiwania jest kilka razy dłuższy.
czas oczekiwania, ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

One Day Clinic Opinie