Opinie o Olsztyńska Sieć Komputerowa Kormoran-net

4.8 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.wifi.olsztyn.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Monika
link | zgłoś
2020-05-18
*.170.176.*
Bardzo dobry, prawie rodzinny kontakt. Od marca w związku z epidemią koronawirusa właściciel wyrównał prędkość wysyłania i pobierania. Każdy kto miał prędkość pobierania 300 a wysyłania 30 teraz ma prędkość prędkość pobierania 300 i wysyłania 300. Teamsy działają bardzo dobrze a w domu jest w tej ch [rozwiń/zwiń]
wysoka prędkość, bardzo dobry kontakt, niezawodność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2019-06-10
*.170.176.*
Internet działa bardzo szybko a w razie jakichkolwiek problemów można się dodzwonić do serwisu o każdej porze dnia i nocy bez żadnego wysłuchiwania godzinami muzyczki w słuchawce.
Lokalny dostawca, konkurencyjne ceny, dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2018-10-22
*.73.3.*
Bardzo dobry kontakt z firmą (również w weekendy i święta). Internet zawsze jest a po podpisaniu kolejnej umowy jako stały klient dostałem większą prędkość w jeszcze niższej cenie.
Niezawodny internet, uczciwa cena, znakomity kontakt z firmą, pingi poniżej 5 ms
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-06-06
*.146.204.*
Co do samego produktu nie mam zastrzeżeń, świetna jakość w relatywnie niskiej cenie, natomiast jeśli chodzi o obsługę techniczną i serwis, mam niepokojące zastrzeżenia. Po telefonicznym poinformowaniu Państwa o problemie czekam na ponowny sygnał internetowy od soboty (oczywiście rozumiem, że w weeke [rozwiń/zwiń]
Dobra jakość oferowanego produktu
Długi czas oczekiwania na naprawę, prawdopodobnie niskie kompetencje w zakresie obsługi technicznej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2018-05-21
*.156.204.*
Błyskawiczna instalacja, niezawodne świadczenie usługi, konkurencyjne do innych dostawców internetu ceny. Pomimo faktu, że jest to internet radiowy, łącze jest szybkie i stabilne, a zmieniające się warunki atmosferyczne nie robią na nim wrażenia. Jesteśmy bardziej niż zadowoleni z internetu świadczo [rozwiń/zwiń]
Fachowa obsługa i instalacja, niska cena, niezawodne łącze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paula
link | zgłoś
2018-02-19
*.52.254.*
Firma godna polecenia. Nie na większych problemów z dostępem do sieci. Błyskawiczna reakcja na usterkę (wina naszego routera a nie sieci), mimo iż była niedziela.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beny
link | zgłoś
2017-12-04
*.160.78.*
Polecam wszystkim firmę kormoran-Net. Dla mnie najważniejsze przy wyborze były najkrótsze czasy dostępu do serwerów ponieważ bardzo często gram na PlayStation 4. Pingi, które mam teraz są w granicach 10ms a u poprzedniego operatora nigdy nie były mniejsze niż 80ms. Na plus również kilkukrotnie wyżs [rozwiń/zwiń]
Niskie pingi, szybki upload
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-09-04
*.73.3.*
Szczerze mówiąc bardzo rzadko wystawiam jakiekolwiek opinie w internecie, ale muszę pochwalić swojego dostawcę, ponieważ za niewielkie pieniądze cieszę się z naprawdę szybkim łączem i jak się jeszcze okazało fachową i bezpłatną pomocą informatyczną. Zadzwoniłem ostatnio do nich bo myślałem, że mam p [rozwiń/zwiń]
niezawodność, cena, fachowa obsługa techniczna
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-05-05
*.73.3.*
Posiadamy internet radiowy w nowej technologii 802.11ac w firmie drukarskiej. Od samego początku korzystania z usług KORMORAN-NET jesteśmy miło zaskoczeni prędkością, która jest zawsze taka jak w umowie oraz stabilnością połączenia. Nasza taryfa to 90Mb/s i dzięki braku jakichkolwiek limitów udaje s [rozwiń/zwiń]
Stabilność, prędkość, indywidualne podejście do klienta, dedykowany opiekun firmy
cena mogła by być niższa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2017-03-13
*.0.34.*
Korzystam z internetu KORMORAN-NET już od 6 lat i jestem raczej zadowolony. W ciągu tych sześciu lat były może 2-3 usterki a tak to bez zarzutu. Mieszkam na Pstrowskiego 30a i z tego co słyszałem od sąsiadów to również są zadowoleni z działania sieci.
szybkość, cena, niezawodność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]