NurseCare24.pl - praca jako opiekun seniora Opinie

3.6 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
nursecare24.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Wera
link | zgłoś
2021-07-24
*.115.54.*
Agencja wiarygodna a przede wszystkim bezpieczna. Jest dużym wsparciem dla opiekunek, bo nie trzeba się martwić całą dokuementacją wdrożeniową. Do tego zapewniają pakiety ubezpieczeniowe i niemiecką opiekę zdrowotną
ubezpieczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2021-07-20
*.66.60.*
Ciekawe zajęcie, które zdecydowanie jest dobrze płatne, dlatego polecam ich ofertę. Wyjazd, papierologia itp, z ich wsparciem to nie problem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-07-08
*.66.60.*
Formalności niewiele, warunki pracy całkiem przyjemne. Poza tym wiele rzeczy ogarnęli za mnie, co było ważne przy pierwszej pracy za granicą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornelia
link | zgłoś
2021-07-04
*.76.196.*
Z firmą pracuję już kilka miesięcy. Koleżanka poleciła namiar. Na początku byl strach, bo jednak chodzi o wyjazd zagraniczny, co mnie przerażało. Ale firma zajęła się całą organizacją wyjazdu. Poszło bardzo sprawnie za pierwszym razem. Teraz jeszcze sprawniej. Zero problemów z wypłatami - zawsze na [rozwiń/zwiń]
Full obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-07-02
*.237.161.*
Współpracuję z firmą sporo czasu Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu kto szuka pracy Opis zlecenia zgodny że stanem faktycznym Dobrze opłacane zlecenie możliwość wyboru ubezpieczenia to wielki plus wypłata sumiennie wypłacana bez przekrętów Panie które z nami współpracują serdeczne i pomocne [rozwiń/zwiń]
Szczery opis zlecenia
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-06-29
*:1d52:8473:*
zgadzam się z poprzedniczka..sama doświadczyłam w tej firmie porażki.. tel.do firmy nie odpowiada,pieniędzy za pracę nie można odzyskac ..jest jeden koordynator i żadnych innych jak jest w opisie.Nie polecam firmy .Wszystko co napisala jedna z Pan zgadza sie w 100% z opisem...Oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-05-28
*:57cf:95e:*
Witam serdecznie z całego serca mogę polecić firmę koordynatorki przemiłe pomocne jestem dopiero pierwszy raz przez tą firmę jestem bardzo zadowolona i mogę polecić z całego serca
Zawsze pomocne
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2021-05-23
*.99.1.*
Bardzo dobre warunki płacowe. Super organizacja. Zlecenia jasno opisane.W razie problemów z rodziną błyskawiczna reakcja przemiłych koordynatorek. Nie wyobrażam sobie jechać z inną firmą. Polecam!!!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2021-05-19
*.191.47.*
kolezanka poleciła mi tą firmę. Po miesięcznym zleceniu smiało mogę stwierdzić ze wyjade z ta firma kolejny raz. zlecenie 100% zgodne z opisem, mimo wysokich składek ZUS firma dala dobra stawke, w innych firmach jak zapłacą zus od średniej krajowej stawki na rękę są nędzne
zlecenie 100% zgodne z opisem
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-05-11
*.51.156.*
Nikomu nie polecam współpracy z tą firmą. Problem z dowozem na miejsce wykonywania pracy ( przewoźnik nie otrzymał wynagrodzenia) Problem z wypłatą WYNAGRODZENIA!!! UWAGA OSZUŚCI!!!
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

NurseCare24.pl - praca jako opiekun seniora Opinie