NETICO Opinie

4.1 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.netico.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Janek P.
link | zgłoś
2021-07-30
*.246.160.*
Bardzo miła obsługa w biurze. Szybko i konkretnie udzielana pomoc . Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monik
link | zgłoś
2021-07-30
*.34.28.*
Internet działa idealnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Honey
link | zgłoś
2021-06-14
*.248.168.*
Co chwila awarie.
Bardzo często nie ma internetu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-02-09
*.217.216.*
Był problem z przerywaniem internetu i dlatego opinia miała być negatywna. W trakcie pisania odezwała się osoba z serwisu po otrzymaniu zgłoszenia awarii i dlatego zmieniłem opinię. Pomogli mi znaleźć problem. Okazało się, że winą przerywania było źle ustawienie kabli w mojej sieci i udało sie znale [rozwiń/zwiń]
Jak wyżej
może tylko brak portalu użytkownika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2021-02-09
*.217.218.*
Internet działa idealnie od lat. Zdarzają sie drobne awarie, ale zawsze szybko są usuwane. Polecam
Cena, prędkość, stabilność, kontakt z klientem.
Szczególnych brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek T
link | zgłoś
2021-01-02
*.217.218.*
W mojej okolicy tylko oni mogli i chcieli podłączyć mi światłowód do domu. Jako jedyni z tego co obdzwoniłem zainwestowali na osiedlu domków na którym mieszkam. Awarie przez ostatnie parę miesięcy zdążyły się 2-3 razy, ale szybko dzwonili ich technicy co się stało i z reguły by to problem przy budow [rozwiń/zwiń]
Kontakt z klientem, poprawnie działające usługi zgodnie z umową, ludzie.
Na razie nie stwierdzono
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOMA
link | zgłoś
2020-12-18
*.216.213.*
Posiadam abonament od 10 m-cy, dużo do życzenia, programy zrywa,głos rozjeżdża się z wizją, brak sygnału zbyt częsty jak na mocno reklamującego się dostawcę w tej okolicy. Ograniczony dostęp do innych sieci nie wpływa na plus firmy Netico. Faktury do płatności wysyłane z terminem płatności 2 lub 3 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eda
link | zgłoś
2020-12-16
*.216.213.*
Byłem zmuszony skorzystać z usługi Netico, ponieważ, niestety żadna inna firma nie świadczy usług w mojej okolicy. Częste rozłączanie internetu i gubienie pakietów - technicy nie są w stanie z tym sobie poradzić (przestali odpisywać na maile). Całe szczęście inna firma już niedługo będzie świadczyła [rozwiń/zwiń]
swiatlowod
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
obywatel
link | zgłoś
2020-08-24
*.216.213.*
Dno totalne! Nie polecam! Ciągłe awarie, opieszałość obsługi od czasu podpisania umowy, lecą w kulki. Jokość internetu tragiczna - jeśli akurat działa. Uważajcie na jakiegolwiek usługi w tym mieście! Mysłowice to dno!
brak
wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Tryt
link | zgłoś
2019-09-25
*.217.216.*
Powiem tak, o ile byłem na początku nastawiony sceptycznie, to teraz polecam na 100%. Panowie instalatorzy przyszli doradzili co i jak zainstalowali, uruchomili. Pół roku używam prędkość zgodna z umową, domówiłem telewizję i ma super usługę przewijania programów nawet jeśli ja nie nagrywałem. Poleca [rozwiń/zwiń]
Konkretna obsługa i dobre usługi
Mogli by lepiej się reklamować, bo czasami ciężko uwierzyć że są super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

NETICO Opinie