Netia Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 27
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.netia.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sławek
link | zgłoś
2020-02-22
*.238.126.*
Porażka. Walczyłem z firmą od wielu lat o rozsądną prędkość internetu. Płacę za 10mb/s a mam 0,33-max 3mb/s w porywach na kablu. Do odebrania poczty starcza i niewiele więcej. Jak przychodzi technik to jest do 7mb/s przez 2 dni i koniec. Rozglądam się za zmianą dostawcy.
niby jest
tragicznie mała prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jonasz
link | zgłoś
2019-04-05
*.111.156.*
Ciągle do mnie marketerzy wydzwaniają odkąd netia udostępniła wszystkie dane swoich klietnów włacznie z numerami pesel i adresami i telefonami, czy poniosła za to konsekwencje netia?
Brak
0 bezpieczeńśtwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-07-26
*.253.62.*
Firma nie kompetentna wyłącza telefon i internet bez uprzedzenia po uregulowaniu zaległości nie realizuje w pełni usług telefon milczy po 4 dniach od uregulowania zaległości a pracownicy BOK nie reagują na zgłoszenia są niemili i niekompetentni.
brak
Wszystkie jakie może mieć niekompetentna firma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-03-07
*.248.127.*
Moja ocena dotyczy internetu "po kablu". Na umowie 50mb/s, w rzeczywistości 13 mb/s. Po zakończonej umowie zaproponowano mi warunki gorsze niż mam obecnie i jednocześnie umowę na dłuższy czas niż miałem. Warunki dla nowego klienta są dużo lepsze. Mimo 3-krotnego podania numeru telefonu na ich stroni [rozwiń/zwiń]
spory zasięg w kraju
niestanilne łącze, często zrywane połączenie, duzo wolniejsza prędkość od oferowanej w umowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rogue1978
link | zgłoś
2016-02-23
*.178.61.*
Absolutnie nie polecam Netii, to firma krzak jakich mało... Wprawdzie moja przygoda z nimi miała miejsce kilka lat temu, ale podejrzewam, że od tej pory niewiele się u nich zmieniło. A było to tak... Byłem abonentem neostrady, lecz ze względu na dość wysokie stawki myślałem o zmianie operatora. Łaz [rozwiń/zwiń]
Hmmm... zapewnie dzięki tej firmie wielu prawników ma zapewnioną pracę...
Poza faktem jej istnienia największą wadą tej firmy jest totalny brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klusek
link | zgłoś
2016-02-18
*.98.151.*
@ml55 powiem szrzecze, ze osobiscie nie mialem nigdy problemuz tym operatorem, co prawda abonentem juz nie jestem netii, bo w miejscu mojego nowego zamieskzania nie bylo dostepu do ich uslug ,a zaluje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ml55
link | zgłoś
2016-02-17
*.171.191.*
Netia tylko miła przed podpisaniem umowy, podpiszą nawet tam gdzie ich możliwości techniczne są kiepskie, później same schody. Miałem taki przpadek a le w pore zrezygnowałem prze podpisaniem. Ale jesteśmy wszycy i tak jak stado branków. Wszyscy operatorzy to jedna klika i wiedzą że jesteśmy od nich [rozwiń/zwiń]
Nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olayu
link | zgłoś
2015-10-23
*.98.151.*
niektorzy nie maja nic innego do roboty tylko narzekanie bez przerwy, ja tam od poczatku jestem zadowolona, netia jak dla mnie wygrywa, bo ma spoko umowy, obsluga tez bez problemu. portfela nie niszczy i jakosc wysoka hihi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paula675
link | zgłoś
2015-10-23
*.98.151.*
jestem w netii już naprawde dlugo i wiadomo, że wiele rzeczy mnie wkurza, ale wszedzie tak jest, taka poprostu jest technika i nic nie poradzimy na jakies awarie. Mimo to jestem bardzo zadowolona i polecam netie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madzia
link | zgłoś
2015-10-23
*.98.151.*
Boze ludzie najpierw badzcie fair wobec operatorow i czytajcie regulaminy, a nie pozniej sie o wszystko czepiacie!Jestem klientka netii i jestem bardzo zodowolona, oczywiscie jak u wszystkich operatorow net czasami sie przycina ale to jest normalne. Jak dla mnie netia bardzo na plus!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Netia Opinie