NET-S Chmielowscy Opinie

1.5 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 30
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.net-s.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mateusz H
link | zgłoś
2022-05-14
*.173.185.*
Nie polecam. Sprawa skończyła się na rzeczniku praw konsumenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-04-07
*.252.99.*
Zdecydowanie odradzam. Przesyłkę otrzymałem z dwutygodniowym opóźnieniem. Sklep odmawiał też prawa odstąpienia od umowy powołując się że mój numer PKD (zamówienie było na jednoosobową działalność gospodarczą) nie uprawnia mnie do takiego odstąpienia. Następnym razem wybiorę nawet droższą ofertę al [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2022-03-15
*.41.84.*
Opinie na ceneo mają ograniczone do ludzi, którym sami wysyłają linka więc są kompletnie niewiarygodne. Na google maps ich siedziba jest zamknięta, żeby nie można było wystawiać opinii. Wszystkie przedmioty z mojego zamówienia były dostępne wg strony. Po tygodniu nic się nie działo więc poprosiłem o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-03-06
*.154.177.*
Oszuści. Reklamowałem baterię do laptopa, która przestała działać. Odesłali mi zdjęcie pekniętej baterii że niby ma uszkodzenia mechaniczne co było niemożliwe do uszkodzenia w transporcie. Podsumowując celowo uszkadzają towar żeby odrzucić reklamację . Nie polecam tego januszowego sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nessip
link | zgłoś
2022-03-04
*.225.207.*
Generalnie oszuści. Sprzedają sprzęt, którego nie mają pomimo deklaracji wysyłki w 24h godziny, na maile odpowiada biedna pani Magda(naprawdę mi jej szkoda), której janusz, właściciel, kazał spławiać klientów. Nie znają przepisów, anulowanie zamówienia, bo na firmę, uznają za niemożliwe. Generalnie [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2022-02-24
*.225.206.*
sprzedają rzeczy jako dostępne z wysyłką w ciągu 24h, po opłaceniu okazuje się jednak że zamówionego artykułu nie ma na stanie, rzekomo z winy opóźniającej się dostawy, brak kontaktu telefonicznego, infolinia zawieszona z powodu pandemii:), na emaile odpowiadają bardzo zawile, jak będzie to poinform [rozwiń/zwiń]
brak
ten sklep to pomyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2022-02-14
*.43.249.*
Towar w momencie zakupu dostępny z info że dostarczą w ciągu 3 dni. Zakupiłem, opłaciłem od razu i to koniec dobrych wieści. Minął tydzień - na pytanie kiedy otrzymam towar bzdurne odpowiedzi. Na żądanie zwrotu pieniędzy durna odpowiedź że nie mogę zrezygnować. Czy ten sklep uważa klientów za idiotó [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2022-02-08
*.5.142.*
NIE POLECAM!!! OSZUŚCI! NIE CHCĄ PRZYJĄĆ ZWROTU, NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY ZA ZAMÓWIENIE!
BRAK
OSZUŚCI, UWAŻAĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2022-02-07
*.116.75.*
Maskara, obudowę do komputera mieli wysłać natychmiast, a dostałem po 2 tygodniach kiedy już kupiłem kolejną nie licząc na dostawę, mając już złożony komputer na innej obudowie chciałem zwrócić, ale sklep wykręca się kruczkami prawnymi
Brak
Krętacze i partacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł S
link | zgłoś
2022-01-12
*.218.61.*
Masakra z praktykami konsumenckimi tego sklepu. Nie realizaują dostawy na czas i nie mozna odstąpić od zakupu. Omijajcie z daleka.
brak
mnustwo nawet trudno się skontaktować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-01-05
*.177.91.*
Cwaniaki, produkt w sklepie z dostępnością 24h dociera po 9 dniach. Oczywiście bezczelny sprzedawca nie umożliwia rezygnacji z zamówienia bo zakup na firmę.
brak
cwaniactwo, nieterminowość, oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-12-31
*.201.120.*
Nierzetelna informacja, okłamywanie klienta.Trudny kontakt ograniczony do pisania poprzez formularz.Zablokowana możliwość opinii na Ceneo.NIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2021-12-21
*.24.131.*
Wyraźna informacja, ze towar jest na magazynie i że wysyłka w ciągu 24h. Po czym wszystko lipa, towaru nie ma, wysyłka blisko po tygodniu, a tłumaczą się, ze informacja na stronie to jedynie czas oczekiwany a nie gwarantowany. Korespondencja z działem obsługi to do tej pory nie wiem, czy rozmawiałem [rozwiń/zwiń]
Nieterminowość, postawa typu tyłem do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-12-18
*.173.136.*
Zdecydowanie odradzam. Sklep sprzedaje towar, którego nie ma w magazynie, bierze pieniądze a po kilku dniach pisze, że towaru nie ma i nie będzie. Teraz bujam się zer zwrotem zapłaconej kasy. Kupiłam u nich po sprawdzeniu dobrej opinii na Ceneo. Po moich doświadczeniach, chciałam im dodać swoją opi [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie mają towaru, który sprzedają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TECHSTAL MIELEC
link | zgłoś
2021-12-08
*.173.66.*
Masakra ,to są jakieś oszołomy !!!!
brak
same wady i kłamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2021-12-01
*.67.51.*
W opisie towar dostępny, czas wysyłki 3 dni. W praktyce zamówienie zostało zrealizowane po ponad dwóch tygodniach zwodzenia. Dodatkowo wykazali się niebywałą bezczelnością, kiedy chciałem zrezygnować z zamówienia odpisali że jako przedsiębiorca nie mogę zrezygnować z zakupu. Czyli nie mamy pańskiego [rozwiń/zwiń]
brak
chamstwo obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-11-23
*.239.152.*
Oszuści i złodzieje. Najpierw naciski aby jak najszybciej opłacić zamówienie a potem mija czas i nie ma realizacji. W reakcji na monity tylko jakieś ściemy o "kontakcie z działem logistyki", fałszywy numer przesyłki i tym podobne bzdury. Firma najprawdopodobniej w ogóle nie zamierza realizować zamów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mike
link | zgłoś
2021-11-19
*.73.109.*
Zamówiłem towar z gwarancją dostawy w 3 dni robocze, po SIEDMIU zadzwoniłem, żeby od jakiejś sfochanej panienki usłyszeć, że "nie mają pojęcia gdzie jest zamówiony przeze mnie towar i jeszcze do nich nie dotarł". Unikać!
Brak
Brak obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-11-11
*.239.127.*
To oszuści i ***** Nie kupujcie Net-s! Odstąpilem od umowy bo towar nie był zgodny z zamówieniem.Pan Maciej Net-s stwierdza że towar zwróciłem uszkodzony (rysy)więc zwrócą mi nie całe 50 % kwoty którą zapłaciłem!!! Dodam że zamówioną rzecz nie rozpakowałem. Usuwają NET-S z Google mapy mają same nega [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lk
link | zgłoś
2021-10-05
*.241.182.*
Po złożeniu zamówienia i zapłacie faktury proforma na kilkadziesiąt tysięcy złotych, przetrzymywali środki przez prawie dwa miesiące, twierdząc, że czekają na dostawę towaru. Zgłoszenie reklamacyjne rozpatrują 3 miesiąc i nic. Krótko mówiąc, złodzieje i oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-05-28
*.146.102.*
Na stronie towar dostępny a w rzeczywistości nie mają. Ciągle przekładają terminy dostaw, czekam już któryś dzień z kolei i nic. Obsługa fatalna. Nie polecam. Szkoda nerwów.
brak towaru na stanie, długie terminy dostaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-02-14
*.204.17.*
NIE POLECAM. Niezachowanie terminu dostawy. Dopiero po konitowaniu otrzymałem informację, że wystąpiło opóźnienie, wcześniej brak było jakiejkolwiek informacji ze strony sklepu. Kontakt telefoniczny niemożliwy. Zwiodły mnie dobre opinie na ceneo. Kiedy chciałem dodać swoją, negatywną, okazało się to [rozwiń/zwiń]
Nierzetelność, nieposzanowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2020-11-14
*.221.122.*
pozytywnie
ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2020-11-14
*.221.122.*
pozytywnie
ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-09-21
*.160.172.*
Ogromne rozczarowanie. Bardzo zależało nam, aby otrzymać towar jak najszybciej. Zarówno obudowę jak i pamięć znaleźliśmy na stronie www.net-s.pl jako towar dostępny z przewidywanym czasem wysyłki około 24 godzin i dlatego zdecydowaliśmy się na zakup w tym sklepie (mimo wyższej ceny niż w innych mi [rozwiń/zwiń]
brak
najgorszy sklep online, w jakim dokonywałam zakupu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Chomik
link | zgłoś
2020-08-13
*:dbfd:5c19:*
Zdecydowanie NIE polecam! Spróbuj dokonać zwrotu. 15, 10, 5 procent potrącenia z ceny zakupu masz jak w banku!
nie stwierdziłem
obsługa reklamacji / zwrotu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zawiedziony
link | zgłoś
2020-06-02
*.206.213.*
Jestem zbulwersowany tym co się dzieje z tym sklepem, który jeszcze kilka lat temu był raczej niezły. Czekam na przesyłkę już prawie 2 tygodnie (towar oczywiście na ich stronie non-stop dostępny, cały czas: realizacja do 3 dni). A dzieje się to: - słowo towar dostępny u nich oznacza coś jak " [rozwiń/zwiń]
dawna opinia
brak rzetelności, krętactwo, brak dostaw towaru lub dostawa w nieokreślonej przyszłości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaannnndddyyy
link | zgłoś
2017-04-02
*.221.122.*
miła i pomocna obsługa !
ceny ceny ceny
chba brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andy
link | zgłoś
2016-02-09
*.221.123.*
super firma
super ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2014-12-19
*.238.148.*
Zamówiłam prezent na święta 9.12, na stronie widniała informacja, iż czas realizacji wydłużył się do 5 dni roboczych, po 7 dniu roboczym, wysłałam zapytanie co się dzieje z moim zamówieniem, następnego dnia otrzymałam odpowiedź, iż zostaje anulowane, z powodu wyprzedania towaru, informację otrzymała [rozwiń/zwiń]
Brak
Opieszałość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

NET-S Chmielowscy Opinie