Mobile Vikings Polska Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
mobilevikings.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Asia
link | zgłoś
2021-06-10
*.171.143.*
Chyba w tej chwili najlepsza sieć w Polsce, bez... ...umów i zbędnych formalności! Wszystkie rozmowy do komórek i na stacjonarne full , smsy i mmsy bez ograniczeń. Nic dodać nic ująć same superlatywy :))) Zapraszam także do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 692504137 Co ważne, [rozwiń/zwiń]
LTE
BRAK!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia :)
link | zgłoś
2021-02-02
*.25.17.*
Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 883563830 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Zasięg, LTE, Obsługa Klienta.
Brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łoldipoldi
link | zgłoś
2021-02-01
*.173.233.*
Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48501608703/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2021-01-23
*.25.17.*
Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 883563830 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Zasięg, LTE, Obsługa Klienta.
Brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2020-11-11
*.172.255.*
Jeśli ktoś chce zaoszczędzić na doładowaniach (10%, 20%, 30%...) niech skorzysta z mojego kodu polecającego https://mobilevikings.pl/referral/48725393881/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2020-11-11
*.172.255.*
Polecam Vikinga, przeszedłem w tym roku z PLAY. Zasięg lepszy, ponad 3 razy więcej GB niż w ofercie PLAY za tę samą cenę 25zł. Za 25 zł mam 20GB Internetu, nielimitowane rozmowy, sms, mms, lepszej oferty na rynku nie znajdziesz. Problemem PLAY był zasięg, zdarzało się, że podczas wyjazdów poza W [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Viking
link | zgłoś
2020-03-15
*.96.238.*
VIKINGowie to majstersztyk! Przeszedlem z PLUSa i jestem bardziej niz zadowolony. Kumulowanie sie internetu, caly czas taka sama stawka, darmowe rozmowy, SMSy i MMSy. Zasieg super, zasze mam. Niebo a Ziamia :) POLECAM!!! sprobuj, nie ma zadnej umowy. SPROBUJ!!! Zapraszam bo warto: https://mobilev [rozwiń/zwiń]
Wszystko
Nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-02-22
*.25.17.*
Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 696632101 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł B
link | zgłoś
2019-09-02
*.75.83.*
Starałem się dokładnie opisać sieć Viking mobile z perspektywy zwykłego użytkownika – DOCZYTAJ DO KOŃCA. Mam ofertę no limit, płacę 25 zł miesięcznie, mam 15 GB Internetu dodatkowo dostałem 10GB za przeniesienie numeru. Wszystkie połączenia i SMS-y za darmo, stacjonarne za darmo, MMSy za darmo i co [rozwiń/zwiń]
Czytelna, tania, dobry zasięg i obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tgchan.com
link | zgłoś
2019-08-24
*.36.25.*
Wszystko jak trzeba. Zero problemow. Super kontakt z konsultantami: chat/fb/tel. Tylko zasiego troche kiepski i internet LTE praktycznie nie chodzi... pewnie w centrum miasta jest lepiej. Ale ogolnie zasieg kuleje... /tgchan.com
zasieg kiepski/ lte sie wylacza jak nie ma zasiegu, muli ledwo internet chodzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Mobile Vikings Polska Opinie