MIVO Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.mivo.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2021-06-10
*.220.32.*
Odstąpienie od umowy w dniu 10.05.2021. Najpierw poinformowali, że otrzymam przelew 24.05, potem, że po 60 dniach, następnie, że nie wiedzą kiedy. A teraz brak kontaktu z ich strony i przelewu na koncie. Już 4-krotnie do nich pisałam, łącznie z wezwaniem do zapłaty i… cisza. Na stronie NADAL jest in [rozwiń/zwiń]
działanie niezgodne z prawem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-05-09
*:21be:791f:*
Oszuści. Nie zwracają pieniędzy za zwrócone zamówienie! Zero kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basta Jadwiga
link | zgłoś
2021-03-22
*.133.129.*
Fatalny sklep nie oddali mi pieniędzy za zwrócone buty od ponad 3 tygodni jutro idę do rzecznika praw konsumenta. A nadmieniam, ze upominałan się o zwrot wiec nie ma mowy o przeoczeniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-11-09
*.154.98.*
W sklepie dokonałam dwóch reklamacji. Pierwsza rok temu, buty noszone miesiąc, obcas wyblakł I zmienił kolor, użytkowałam w samochodzie. Po dwóch tygodniach dowiedziałam się, że buty są źle użytkowane. Nie było mowy o odwołaniu, bo sklep traktuje klienta tylko I wyłącznie jako nabywacę tu I teraz, n [rozwiń/zwiń]
brak
nie istnieje reklamacja, zawsze wcisną kit, że to wina nabywającego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ferdynand
link | zgłoś
2017-06-19
*.70.135.*
Sklep bardzo przejrzysty, łatwy w nawigowaniu. Duzy wybór produktów i całe rozmiarówki. Darmowa dostawa w 24 godziny. Bardzo polecam.
duzy wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pablogdynia
link | zgłoś
2015-07-20
*.61.140.*
Za mówiłem buty 13.07.2015 i nadal nic status przyjęte! Tydzień i nic a miało być 24h skandal! Dzwonie od 4 h cały czas linia zajęta. Kupowalem pierwszy raz ale na pewno ostatni!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Triki
link | zgłoś
2015-02-09
*.67.149.*
Bardzo fachowa obsługa!!! NIe ma tak u innychżeby poświecali tyle uwagi. Cały czas informacja co sie dzieje z paczką. Czas dostawy 24h. Prezenty w paczce.
szybko, rzetelnie bez naciagania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina G.
link | zgłoś
2015-01-19
*.154.233.*
Jestem zachwycona zakupami w Mivo, mega szybka wysyłka, bezproblemowy zwrot jesli jakaś rzecz nie odpowiada, ogromny wybór towaru, polecam wszystkim;)))
sprawdzony i godny polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
teodor_2
link | zgłoś
2014-10-02
*.42.219.*
Polecam sklep MIVo, jak dla mmnie są najlepsi w branży. Jestem usatysfakcjonowany produktem oraz obsługą sklepu, towar jak najbardziej zgodny z zamówieniem a przesyłka dostarczona w ciągu 48 godzin
nie mam żadnych uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

MIVO Opinie