Meble Katmandu Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
meblekatmandu.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mariusz
link | zgłoś
2021-07-18
*.146.225.*
Meble Marone kupilem w kwietniu 2021 dostarczo w czerwcu zgodnie z terminem a nawet wczesniej. Wykonanie, pakowanie,jest,na bardzo wysokim poziomie. Niestety pierwsze rozczarowanie to zawiasy i prowadnice. Najtansze z dostepnych. Pokrzywione i zacinajace sie po zamontowaniu. Uwazam ze oszczednosc k [rozwiń/zwiń]
Dobre i dokładne wykonanie
prowadnice zawiasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2021-07-03
*.221.121.*
Zakupiłem w Katmandu 2 duże szafy , oraz 3 różne komody. Meble pięknie, ale zrobione z desek bardzo cieńkich. Gdyby producent podał informację w opisie swoich mebli na stronie internetowej, że deski z których robi meble mają poniżej 1;6 cm nic bym nie kupił.Mam w domu inne meble zrobione też z drewn [rozwiń/zwiń]
Ładne
Zrobione z desek cieniutkich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2021-06-11
*.65.94.*
Bardzo udany zakup. Meble piękne. Zamówiłam także usłujgę transportu wraz z montażem, z której również jestem bardzo zadowolona. Panowie, którzy do mnie dotarli to profesjonaliści wykonujący swoją pracę szybko i rzetenie, a przy tym są zwyczajnie mili. Dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NINA
link | zgłoś
2021-05-27
*.53.219.*
Zakupiłam meble Katmandu do sypialni i pokoju z usługą transportu i montażu. Jestem bardzo zadowolona.Meble piękne i wzbudzają zachwyt każdego.Firma w obsłudze bardzo przyjazna i rzetelna.Transport na drugi koniec Polski zorganizowany do moich potrzeb, punktualnie i solidnie opakowany.Montażyści Adr [rozwiń/zwiń]
solidne, ładne meble oraz profesjonalna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-01-29
*.183.162.*
Kupiłam komodę z usługą złożenia. Jestem bardzo zadowolona. Komoda piękna, dostawa na najwyższym poziomie. To pierwsze, ale na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie.Jesli szukasz dobrej jakości mebli drewnianych w przystępnej cenie to szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2020-09-17
*.140.101.*
jedyna profesjonalna firma na rynku szybko czysto miło a Pani AniaK bo rodo po prostu majstersztyk chlopaki do montazu fachowcy w kazdym calu polecam polecam polecam
szybka realizacja dobry kntakt z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2020-02-06
*.221.242.*
Katmandu to producent i sprzedawca białych mebli z naturalnego drewna. W asortymencie dostępne są solidne, trwałe i stylowe meble sosnowe oraz dębowe do salonu, sypialni, jadalni, pokoju dziecięcego. Firma zajmuje się produkcją oraz sprzedażą łóżek, szaf, regałów, komód, witryn, krzeseł, stołów, biu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2019-10-03
*.221.242.*
Jesteśmy producentem i sprzedawcą białych mebli z naturalnego drewna. W naszej ofercie dostępne są meble sosnowe i dębowe do salonu, jadalni, sypialni, pokoju dziecięcego. Osobom szukającym stylowych mebli do mieszkania polecamy: szafy, komody, regały, witryny, krzesła, łóżka, stoły, biurk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Meble Katmandu Opinie