mBank Opinie

2.7 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
2.7 / 5

Kategoria:
Konta bankowe

Strona internetowa:
www.mbank.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2019-09-25
*.0.12.*
Próbuje się zalogować do banku po zmianach, nie da się, urządzenia do zaufanych także nie można dodać. Infolinia nie odbiera, chat na stronie nie odpowiada. To wygląda tak, jakby ten bank się kończył
Nie da się zalogować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2019-08-18
*.145.222.*
Zdecydowanie za drogo za przelew w przypadku DG, Idebank ma to za darmo, nawet szybkie przelewy ma za darmo. Mbank to historia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-08-12
*.145.223.*
Dla firm przelewy 1,5 zł to jest dużo za dużo. Polecam Ideabank 100% za darmo dla firm, nawet darmowe przelewy.
Bardzo, bardzo drogo za przelewy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-08-05
*.145.222.*
Bardzo drogo, przelew 2 zł, dużo lepszy jest IDEA BANK. Tam się przenoszę.
Drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-04-08
*.145.220.*
Mbank całkowicie nielegalnie wysyłał do internetu salda rachunków wszystkich swoich klientów, tych którzy kliknęli historię swojego rachunku. Czyli praktycznie wszystkich. Teraz z tych nielegalnych danych będą korzystać różne firmy i urzędy. UKS'y będą miały co robić. Ukrywaliście forsę w mbanku, to [rozwiń/zwiń]
Dziurawy jak ser system elektroniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolo
link | zgłoś
2017-03-07
*.111.156.*
ostatnio coraz mocniej mnie denerwują, tak po prostu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ulik
link | zgłoś
2016-12-14
*.47.75.*
Nie polecam , bardzo wysokie opłaty i od lutego wypłaty z bankomaty płatne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2016-05-18
*.252.97.*
A ja jestem zadowolony. 3 lata temu w rozmowie tel. wyraziłem zgodę na ubezpieczenie. Zapomniałem o tym, a kiedy w ubiegłym miesiącu zauważyłem, że pobierają mi co miesiąc jakąś kwotę zadzwoniłem na infolinię z prośbą o przedstawienie mi mojej zgody na takie ubezpieczenie (bo zwyczajnie zapomniałem) [rozwiń/zwiń]
Niegdy nie miałem z nimi problemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech76
link | zgłoś
2016-03-17
*.113.213.*
Mbank - porażka niekompetencja, naciąganie i oszustwa że niby można załatwić coś na papierze a jak przychodzi do rozwikłania problemu kontrargument : nie mamy tego na nagraniu. To powinien być bank nazywany P jak porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2015-06-19
*.7.182.*
Śmieszą mnie telefony od Pań z mBanku, które proponują SPECJALNIE DLA MNIE produkty, a które dostępne są bez łaski na portalu bankowości internetowej. Jestem ich klientką (dobrą klientką, nigdy nie zalegałam z niczym) praktycznie od początku zaistnienia tego banku. Ponadto gdybym nawet dała się sku [rozwiń/zwiń]
wiele produktów przez Internet
opieszałość, brak zindywidualizowanej oferty dla STAŁYCH klientów, notoryczne zmiany w Regulaminach, ciągłe podnoszenie cen usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2015-03-27
*.101.89.*
Kontakt z bankiem w przypadku spraw innych jest nie możliwy. Po złożeniu wniosku o usługę przez internet, wysyłają na konto wiadomość o rozpatrzeniu jej pozytywnie, z jakiegoś powodu nie zostało to aktywne. W tej sprawie można kontaktować się przez czat( za darmo) z tym że tam zawsze odpowiadają: sk [rozwiń/zwiń]
szybkość w dostawaniu kredytów i gotówki o ile to może być zaletą
Brak kontaktu z bankiem potrafia tylko odsyłac do kogoś innego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafal
link | zgłoś
2015-02-28
*.96.56.*
Bank ktory w kazym miesiacu majstruje przy tabeli oplat i prowizji, ciagle poswyzsza oplaty i zmienia regulaminy. Z tym bankiem nie mozna czuc sie bezpiecznie. Do tego nagminnie lamie prawo i lekcewazy niekorzystne dla siebie wyroki sadowe.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2015-02-28
*.182.223.*
Właśnie zrezygnowałam z usług tego banku. Stosują klauzule abuzywne, nie przestrzegają prawa i wyroków po przegranych sprawach sądowych. Po 4 latach rozstała się ponieważ pomimo dużych wpływów na konto nie mogłam mieć kredytu odnawialnego z powodu wolnego zawodu. Żenada!
strona internetowa
klauzule niedozwolone w umowach, brak elastyczności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GON
link | zgłoś
2014-12-26
*.175.129.*
Fatalny nowy system transakcyjny i z tego powodu rozważam opuszczenie go. Ze starego byłam zadowolona więc powiedzieć mogę że co dobre, to było. Reszta powiedzmy bez większych zastrzeżeń.
Konto i przelewy bezpłatne
Fatalny kolorowy nieczytelny serwis!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hattrip
link | zgłoś
2014-12-19
*.69.250.*
Miła obsługa, mżliwość negocjacji warunków. Szybka odpowiedź na wszystkie zapytana, dobra oferta
tanio, szybko, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
toksol
link | zgłoś
2014-11-27
*.40.47.*
Jestem w tym mBanku już ponad 10 lat. Nie biorę kredytów więc mi nie przeszkadza wysokie ich oprocentowanie. Większą gotówkę trzymam w innym banku bo mBank ma bardzo niskie oprocentowanie lokat. Odpowiadał mi serwis internetowy, prosty, zwarty graficznie, niezawodny,.. Teraz zmieniają mi na siłe n [rozwiń/zwiń]
nie ma kosztów gdy się normalnie korzysta z kont, kart, itp
marne oprocentowanie wkładów, nieczytelny, rozedrgany układ graficzny strony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2014-05-31
*.238.70.*
Nie polecam w wręcz odradzam. Konto może i tanie ale wpłatomaty działają jak złodzieje, wpłata przyjęta ale błąd systemu i księgowanie środków do 7 dni ... nie wiem co w tym czasie robią z moją kasą ale nie ma na to reklamacji. Jak ktoś musi z mbanku korzystać to niech wpłaca pieniądze po 1 banknoci [rozwiń/zwiń]
brak
wpłatomaty, księgowanie wpłat, reklamacji brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2014-05-30
*.88.219.*
Od wielu lat mam konto w mBanku i jak na razie w porównaniu z innymi bankami w których otwierałam rachunki, Mbank jest najlepszy.
intuicyjna bankowość elektroniczna,niskie koszta,niemal wszystko załatwiam przez komputer
księgowanie przelewów przychodzących po 15:00
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Winieta
link | zgłoś
2014-04-10
*.73.241.*
Konto bankowe może mają spoko, ale samo ubezpieczeni w mBank leży pod każdym względem.
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2014-04-08
*.133.228.*
podstawowe usługi bez opłat, bezawaryjne działanie serwisu transakcyjnego. Szybkie Help Deskie oraz dobry PR na portalach społecznościowych. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romuald
link | zgłoś
2014-04-08
*.202.206.*
Zdecydowanie najlepszy bank w Polsce jeśli chodzi o banowość internetową:)
dobra bankowość internetowa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sexy Dwudziestka
link | zgłoś
2014-04-08
*.245.158.*
Cześć! Polecam mbank wszystkim, którzy cenią sobie wygode obsługi i najwyzsza jakość. To konto dla młodych oraz starszych, jednym słowem dla wszystkich. Ci co gadali, ze w razie problemów nie mozna z nikim porozmawiac sa w bledzie. mbank otwiera swoje placówki choc ja z nimi zadnych problemów nigdy [rozwiń/zwiń]
super wygodne i darmow konto dla wszystkich;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz Mróz
link | zgłoś
2014-04-08
*.127.195.*
Z mBankiem mam same pozytywne skojarzenia. To niekwestiowany lider na rybku bankpowości mobilnej,. Dbają o swoich klientów i nieustannie zwiększają zakres usług oraz popraaiwją zabezpieczenia. eMaklera również mam i jest darmowy.
duża ilość usług, darmowy, szybkie porzelewy kilka razy dziennie robią rozliczenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MarekZ.
link | zgłoś
2014-04-02
*.42.218.*
Mam konto już kilka lat, podstawowe usługi bez opłat, bezawaryjne działanie serwisu transakcyjnego. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

mBank Opinie