Machineryline Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Automatyka

Strona internetowa:
machineryline.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Mikołaj N
link | zgłoś
2024-06-16
*.163.75.*
Szukanie sprzętu w internecie jest męczące, ale ten marketplace od razu przyciągnął uwagę. Mają nie tylko duży wybór sprzętu, ale także wygodny filtr, który pozwala szybko znaleźć to, czego potrzebujesz. Szybka komunikacja ze sprzedawcą i natychmiastowe odpowiedzi na pytania sprawiły, że proces zaku [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łysak Władysław
link | zgłoś
2024-06-12
*:535:813f:*
Kupiłem buldożer na Machineryline i jestem bardzo zadowolony! Strona to prawdziwe odkrycie dla tych, którzy szukają sprzętu specjalistycznego. Mają duży wybór modeli od sprawdzonych sprzedawców. Spodobała mi się unikalność każdej oferty. Wszystkie pytania zostały natychmiast rozwiązane dzięki szybki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ruban Nikita
link | zgłoś
2024-06-10
*:fd4c:5ebd:*
Nie podoba mi się długi proces przełączania języków. Można to przyspieszyć. Ponieważ pracuję z zagranicznymi klientami i ze względu na specyfikę ich języka nie zawsze jest jasne, czego chcą. Ale ogólnie rzecz biorąc, strona obsługuje ogromną liczbę języków, za co daję duży plus stronie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2024-05-14
*.163.75.*
Zalety danej platformy: zakup od prawdziwego sprzedawcy, który odpowiada na wszystkie pytania. Można kupić używany sprzęt w bardzo dobrym stanie. Bardzo łatwa w obsłudze platforma. Czytałem inne opinie i nie rozumiem jak można mieć problemy ze zmianą języka na stronie… Pozytywnie oceniam też możliw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandr Potocki
link | zgłoś
2024-05-10
*.163.75.*
Zweryfikowany sprzedawca. To jest jedna z najważniejszych rzeczy, którą sprawdzam od samego początku. Na szczęście na tej platformie internetowej nie było z tym żadnych problemów. Zakup wywrotki zakończył się sukcesem. Sprzedawca podpowiedział na co zwrócić uwagę przy zakupie sprzętu. Był bardzo po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maksymilian
link | zgłoś
2024-05-05
*.57.130.*
Moim zdaniem Machineryline jest jedną z najwygodniejszych portali tego typu. Mogę w łatwy i szybki sposób znaleźć to, co w danej chwili potrzebuje. Jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta Krawczyk
link | zgłoś
2024-04-13
*.214.85.*
Dbaja o klienta i to widać. Miałam problem z weryfikacją ogłoszenia. Kompetentna Pani załatwiła temat w 10 minut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert Mrozek
link | zgłoś
2024-04-10
*:3b63:5c22:*
Mogę śmiało polecać. Portal musi mocniej zaistnieć na rynku, a na pewno prcyciągne więcej klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubert Trokiewicz
link | zgłoś
2024-04-03
*:bd52:d5fd:*
Szybko poszło. Wysłałem wiadomość przez portal i w pół godziny facet już wysłał części do mieszalnika. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zieliński Jan
link | zgłoś
2024-03-12
*.163.75.*
Kupuję tutaj już nie pierwszy raz, a ni razu nie zawiodłem się na Machineryline. Strona ma doskonałą reputację i ochronę przed phishingiem, co jest bardzo ważne w dzisiejszych czasach.Dobrze że można tu kupować bezpiecznie. Używam tylko tej platformy i polecam ją wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamiński Filip
link | zgłoś
2024-02-27
*.163.75.*
Dobrze, że na stronie można zobaczyć ocenę sprzedawcy i opinie innych kupujących. Jednak widzieć bardziej przejrzysty interfejs.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wójcik Jakub
link | zgłoś
2024-02-20
*.163.75.*
Potrzebowałem pilnie betoniarki do budowy mojego domu. Na MachineryLine szybko znalazłem odpowiednie ogłoszenie dzięki wygodnej wyszukiwarce. Strona jest bardzo wygodna, choć kupowałem po raz pierwszy, wszystko było jasne. Zrobione z myślą o ludziach. Będę nadal korzystać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Szymański
link | zgłoś
2024-02-17
*.163.75.*
Chciałbym wspomnieć o obsłudze klienta na stronie, byłem szczególnie zadowolony z konsultantów - z ich pomocą bardzo szybko rozwiązałem wszystkie problemy. Daję kciuka w górę za obecność mechanizmu antyphishingowego i procedurę weryfikacji sprzedawców.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek Zając
link | zgłoś
2024-02-07
*.163.74.*
Machineryline to mój wybór na zakup używanych maszyn od kilku lat. Portal zaspokoi każdą potrzebę, ponieważ istnieje szeroki wybór urządzeń dla wszystkich branż. Dużo maszyn używanych, ale można też znaleźć nowy sprzęt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon Zając
link | zgłoś
2024-02-03
*.163.74.*
Skorzystałem z usługi naprawy mojego spychacza. Sprzedawca bardzo szybko się ze mną skontaktował. Przy okazji wspólnie wybraliśmy tutaj części zamienne. Niektóre części przyjechały do nas z zagranicy. Fajnie że na Machineryline mają wszystko z całego świata. Jedyną wadą była długa dostawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Wojciechowski
link | zgłoś
2024-02-01
*.211.228.*
Zamówiłem części zamienne do maszyn budowlanych. Jest możliwość wyszukiwania po numerze katalogowym. Ale tej funkcji nie znalazłem od razu, musiałem poszperać, choć interfejs jest intuicyjny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Kowalski
link | zgłoś
2024-01-30
*.163.74.*
Poprzez ten portal, skorzystałem z usługi wynajmu sprzętu przemysłowego, dla mojej fabryki. Podobała mi się układ strony oraz wybór produktów na każdą kieszeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrowski Sebastian
link | zgłoś
2024-01-10
*.211.247.*
Otwierając moją sieć sklepów, potrzebowałem potężnych agregatów, żeby zasilić ogromny budynek. Na MachineryLine łatwo znalazłem potrzebne mi modele. Na stronie było wystarczająco dużo informacji, i nie musiałem posługiwać się googlem. Kontakt ze sprzedawcą przebiegł bez zarzutu. W przyszłości racze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grabowski Tadeusz
link | zgłoś
2024-01-04
*.229.182.*
Na stronie ogromny wybór sprzętu przemysłowego. Można znaleźć wszystko. Kiedyś szukałem mikroskopu. Myślałem, że na pewno go tutaj nie znajdę, a jednak portal mi zaskoczył. Znalazłem tutaj odrazu kilka opcji i udało mi się dobrać inny laboratoryjny sprzęt. Mega!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krawczyk Marek
link | zgłoś
2023-12-24
*.163.74.*
Strona jest super. Szukać na niej części to czysta przyjemność. Wszystko jasne i zrozumiałe. Wyszukiwanie jest wygodne, a filtrów wystarczająco dużo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Machineryline Opinie