Opinie o LK Personalservice

1.2 - poziom obsługi
1.2 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
1.2 / 5

Kategoria:
Operatorzy komórkowi

Strona internetowa:
www.officetelework.at
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Oszukany i okradziony były pracownik
link | zgłoś
2021-01-25
*.147.34.*
Witam wszystkich, poszkodowanych oraz aktualnych pracowników być może przyszłych poszkodowanych przez: -Łukasz Kudla (Lukasz Kudla Personalservice), -Bogusław Tomas (BODO), -Aleksandra Tomas Proszę o kontakt email następnych poszkodowanych w celu złożenia pozwu zbiorowego. Tłumacz języka n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany pracownik
link | zgłoś
2020-09-26
*::29f:*
Firma Oszust. Co miesiąc miano nam wypłacać na paliwo 850 euro za dojazdy a kazano sobie to zwracać pod groźba zwolnienia i porzucenia pracy. Dawano tez jakieś papiery z pożyczkami i kazano podpisywać. Właściciel wywoził sporo pieniędzy po za Austria z swoich oszustw. Uważajcie na ta firmę, zwykli o [rozwiń/zwiń]
Okradanie pracowników, podrabianie podpisów, niewypłacanie wynagrodzeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kss
link | zgłoś
2020-08-21
*.73.115.*
Ten Oszołom Kudla Łukasz to pierdolony złodziej pracowaliśmy przez nich dla Team24 i nic sie nie zgadzalo ... nie wyplacili nam zlodzieje za 2 dni pracy! Ten Kudla Łukasz z Raciborza i Bogdan Tomas to kanciarze unikac tych złodzieji! Sprawa zgloszona do AK. Kudla jest slupem Boda jak sienokazuje. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2020-08-18
*.95.8.*
Łukasz Kudla i Bogdan Tomas to oszuści i złodzieje! Unikać tych bandytów szerokim łukiem! Oszukali setki osób pracujacych w Austrii! Mam nadzieje ze donpierdla ich w koncu wsadzą! Niejednokrotnie ludzie BODO w przeszlości wpierdol dostał zanswoje przekrety konczac w szpitalu w Bielsku.
Zorganizowana grupa przestępcza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2020-05-24
*::362:*
Opinia najgorsza jaka może być, Ciągłe przekręty w firmie brak wypłat, ogólnie katastrofa nie polecam nikomu w 100%
złodziej
złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
pracownik
link | zgłoś
2020-05-06
*.137.36.*
LK Personalservice Lukasz Kudla jest zwykłym kłamcą i oszustem podającym się za właściciela firmy. Natomiast jest to SŁUP na którego postawiona jest firma mieszcząca się we Wiedniu. Prawdziwym właścicielem, który prowadzi firmę jest niejaki Bogusław Tomas człowiek zamieszkały w miejscowości Stano [rozwiń/zwiń]
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-03-08
*::a5a:*
W końcu ktoś napisał prawdziwą opinie o tej firmie. Oszuści i złodzieje, nie wypłacają pieniędzy i każą jakieś fałszywe papiery podpisywać na własną korzyść. Unikać z daleka tej firmy, dziwi mnie że jeszcze ta firma istnieje na rynku
Unikać z daleka tej firmy - oszuści, państwo powinno się za nich wsiąść i zamknąć ich wszystkich
tylko wady, nie powinni istnieć na rynku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Electro
link | zgłoś
2020-02-29
*.137.36.*
Zgadzam sie z opiniami oszuści! Radzę unikać tych złodzieji i oszustów...
Oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2020-02-23
*.255.71.*
Niestety mnie również oszukali. Ci ludzie to ZORGANIZOWANA GRUPA PRZESTĘPCZA. Skala problemu z tego co widać jest ogromna. Nie wypłacają ludziom ciężko zarobionych pieniędzy, pobierają od ludzi haracz i piorą go. Są póki co bezkarni mam nadzieje że zajmą się nimi odpowiednie służby w POLSCE oraz [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści i złodzieje, firma prowadzona przez słupa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany Piotr
link | zgłoś
2020-02-18
*.137.6.*
Pracuję już x lat w Austrii chciałem spróbować rozwijać się dalej w GSM przeszedłem do firmy Elka personal Service którą prowadzi Łukasz Kudla z Raciborza Oczywiście jak się później dowiedziałem słup prawdziwym szefem jest Bogusław Tomas z Stanowic uważajcie na tą firmę i jeżeli nie chcecie mieć pro [rozwiń/zwiń]
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]