Lavel Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
sklep.lavel.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kinga
link | zgłoś
2021-06-14
*.173.140.*
Dziś przyszło Tankini N8 jestem pod ogromnym wrażeniem jest mega dopracowane przeszycia są bardzo estetyczne pięknie zapakowane rozmiar 40 dobrany idealnie biustonosz solidnie wykonany świetne wkładki push up oraz fiszbiny bardzo dobrze trzymają biust i prezentuje się on zjawiskowo :)Jestem zachwyco [rozwiń/zwiń]
Solidnie wykonany,piękne przeszycia,push up,fiszbiny,lekko błyszczące nici
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2016-07-18
*.4.166.*
Kupiłam przez net dwa stroje kąpielowe z tego sklepu i oba mają miski w biustonoszu, takie jakie chciałam, tak jak było w opisie, więc polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anetka
link | zgłoś
2016-06-16
*.7.45.*
Kupowałam w tym sklepie strój kąpielowy, jest bardzo miły w dotyku, krój z wysokiej półki. Dostawa produktu na drugi dzień, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wirginia 85
link | zgłoś
2016-05-13
*.27.112.*
Ja na basen chodzę w jedno częściowym VICKY K, taki typowy sportowy, ja się lepiej czuje na basenie w takim a na plaże jednak wybieram dwuczęściowy. Polecam sklep Lavel.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania Kurzeja
link | zgłoś
2016-04-08
*.7.152.*
Kostium kąpielowe, który zakupiłam prezentuje się ładnie, idealny dla szykownych, dojrzałych kobiet, ale nie tylko. Szczerze polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga Maciaczek
link | zgłoś
2016-03-09
*.22.179.*
Kupiłam strój dwuczęściowy w tym sklepie, bardzo dobry jakościowo materiał, pasuje idealnie w tym sezonie będę w nim chodziła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AngelicA
link | zgłoś
2016-02-15
*.231.34.*
Polecam, można znaleźć obecnie bardzo fajne promocje. dla każdej dziewczyny coś się znajdzie niezależnie od rozmiaru
duży wybór rozmiarówek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2016-02-12
*.7.159.*
Kupowałam stój kąpielowy dwuczęściowy, bardzo fajny krój leżą idealnie, mogę z całą pewnością polecić ten sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Lavel Opinie