KuferArt Opinie

3.5 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.kuferart.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Mila
link | zgłoś
2021-07-20
*.9.138.*
Kupiłam czapkę u sprzedawcy The Wool Art jako ręcznie robioną, okazała się produktem maszynowym i dlatego miała szew z tyłu, o czym nie zostałam uprzedzona. Czapka brzydko wykończona, a sprzedawca produkty maszynowe nazywa handmade. Trudno się dziwić, że są to produkty maszynowe, pani wystawia co dw [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Deszka
link | zgłoś
2021-07-17
*.9.150.*
Dodam jeszcze, że stałą praktyką portalu jest sprzedaż w butikach produktów przywożonych z zagranicy, jak robi to otwarcie galeria Multi Kulti, sprzedająca bliskowschodnią biżuterię. Może i jest to rękodzieło, tylko chyba nie o TAKIE rękodzieło chodzi.
brak
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-05-08
*:fb41:8013:*
W portalu wystawiają producenci, jak The Wool Art, których część prac jest wykonana maszynowo, co nie jest wspomniane w opisie produktu. Uważam, że taka rzecz NIE POWINNA MIEĆ MIEJSCA, jest to "naciąganie" , oczywiście ktoś rękoma tę maszynę obsługuje, jak twierdzi sprzedawca, ale nie jest to w porz [rozwiń/zwiń]
Rzetelna obsługa, duży wybór
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-05-08
*:fb41:8013:*
W portalu wystawiają producenci, jak The Wool Art, których część prac jest wykonana maszynowo, co nie jest wspomniane w opisie produktu. Uważam, że taka rzecz powinna mieć miejsce, jest to "naciąganie" , oczywiście ktoś rękoma tę maszynę obsługuje, jak twierdzi sprzedawca, ale nie jest to w porządku [rozwiń/zwiń]
Rzetelna obsługa, duży wybór
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-07-12
*.65.208.*
Biżuteria bardzo ładna taka jak na obrazku, starannie wykonana, spełniła moje oczekiwania, jestem mega zadowolona, trochę na nie czekałam bo pani była na urlopie, było warto. Gorąco polecam solidnafirma
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
an_ula
link | zgłoś
2017-11-26
*.228.77.*
Jestem zadowolona z produktu, jakości i czasu realizacji. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emka
link | zgłoś
2017-03-11
*.186.82.*
Biżuteria ładna i oryginalna, ceny dość wysokie, ale czas wysyłki pozostawia wiele do życzenia, jeśli komuś sie spieszy nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gokart
link | zgłoś
2016-05-26
*.231.63.*
sklep dobrze zaopatrzony, obsługa rzetelna, fachowa i szybka. Wszelkie reklamacje rozstrzygane na korzyść kupującego. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szczery Bogdan
link | zgłoś
2015-09-23
*.231.18.*
Firma bardzo rzetelna , towar zamówiony przywieziony na czas w atrakcyjnych cenach, miła i fachowa obsługa. Polecam warto skorzystać.
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2014-12-09
*.30.99.*
Szeroki wybór przedmiotów, ktore trudno znaleźć gdzie indziej. Ale ceny nienadzwyczajne. trzeba szukać okazji. Obsługa dobra, kontakt dobry, cena dostaw niezła. Zakup zawsze odpowiada opisowi (aczkolwiek opis mógłby byc szerszy).
sklep godny polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

KuferArt Opinie