KTS Holding Sp. z o.o. Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
Auta sprzedaż - używane

Strona internetowa:
www.kupimytwojsamochod.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Maniutek
link | zgłoś
2015-11-28
*.113.190.*
Jestem zadowolony z działania tej firmy. Auto sprzedane, kasa na koncie i problem z głowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Warszawski Antek
link | zgłoś
2015-11-14
*.72.167.*
Witam, ostatnio skorzystałem z usług tej firmy i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony. Miałem do sprzedania leciwego passata. Podjechałem na sprawdzenia auta i zostałem poinformowany, że wycenę otrzymam telefonicznie. Jak powiedzieli tak też zrobili po jakiś 24 godzinach otrzymałem wycenę auta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
heniu
link | zgłoś
2015-10-30
*.15.90.*
Śmieszne ludziki jesteście z tymi opiniami. Za moje auto na złomie dawali mi 300 zł, sprzedałem tej firmie za ponad 600 zł - nie mam pytań :)
Git
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
a6
link | zgłoś
2015-10-28
*.146.2.*
Skorzystałem z usług tej firmy. Panowie na miejscu informują o przygotowaniu oferty odkupu do 24h, jednak nie zdążyłem dojechać do domu gdy zadzwonił telefon z propozycją odkupu mojego auta. Jako, ze wcześniej moje auto wyceniał rzeczoznawca DEKRY wiedziałem ile mogę zejść z auta. Firma KTS zapropo [rozwiń/zwiń]
Cena za jaką chciałem sprzedać auto została osiągnięta :)
Brak ceny od razu, przez co musiałem jechać z powrotem do firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Balzak
link | zgłoś
2015-10-28
*.15.90.*
Witam, ostatnio sprzedałem firmie swój pojazd i jestem mile zaskoczony! Ponieważ różnica pomiędzy wyceną internetową a fizyczną różniła się jedynie 500 PLN co było dla mnie szokiem, gdzie konkurencyjne firmy tego typu proponowały znacznie mniej. Do tego plusem było uczciwe i profesjonalne podejście [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, Szybka Decyzja
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz Zapała
link | zgłoś
2015-10-28
*.15.90.*
Chciałbym się podzielić swoją opinią na temat tej firmy. Każdy o zdrowym umyśle i logicznie myślący, powinien się domyślić iż takie "skupy" nie działa charytatywnie ! Każdy w dzisiejszych czasach chce zarobić. Ja swoje auto sprzedałem tej firmie, gdyż podeszli profesjonalnie i nie marudzili na s [rozwiń/zwiń]
Szybko i na temat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pazik
link | zgłoś
2015-09-10
*.191.81.*
Wycena ze strony jest mniej więcej 2 razy wyższa, niż realne pieniądze, które oferują za samochód. Ogólnie strata czasu.
jedno wielkie oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Axel Folley
link | zgłoś
2015-04-20
*.172.247.*
Jeśli ktoś chce szybko sprzedać auto to idealne rozwiązanie. Jeśli natomiast komuś zależy mocno na cenie, to może sam bawić się miesiąc i szukać kupca. Ja skorzystastałem z ich usług i jestem zadowolony. Dostałem tyle ile chciałem, tak szybko bym nigdy nie sprzedał samochodu.
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2015-02-25
*.30.97.*
W przypadku mojej osoby idealne rozwiązanie na sprzedaż samochodu. Co prawda cena na stronie i wycena na placu odbiegały od siebie o 5 tysięcy złotych to i tak jestem bardzo zadowolony. Uzyskałem cenę jakiej oczekiwałem i nie musiałem tracić czasu na mycie, ogłoszenia, jazdy do serwisu itp.
Szybkość działania
Brak pięknej kobiety w recepcji :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2014-11-11
*.47.18.*
klient czuje się oszukiwany: 1. ogólna zaproponowana cena kupna samochodu 20 tys. zł, 2. wycena na miejscu (bez uzasadnienia) 12 tys. zł, 3. następnego dnia mail z prpozycją kupna za 2 tys. zł.
dobra rklama
klient czuje się oszukany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

KTS Holding Sp. z o.o. Opinie