KrakVet Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 31
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.krakvet.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jessica
link | zgłoś
2021-10-26
*.19.223.*
Przede wszystkim bardzo profesjonalna obsługa klienta. Masa asortymentu i bardzo dobre ceny!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-10-26
*.171.152.*
Dobrze wyposażony sklep. Dla mnie ceny rewelacyjne, bo zawsze trafię na jakieś promocje. Mój Baki uwielbia karmę, którą tutaj zawsze kupuję!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maryla
link | zgłoś
2021-10-26
*.17.60.*
Baaardzo polecam ten sklep. Obsługa w pełni profesjonalna, potrafi doradzić w każdym temacie, widać że pracują tam ludzie, którzy lubią to co robią. Bardzo duży asortyment, w przystępnych cenach. Można kupić wszystko dla zwierząt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2021-10-26
*.17.49.*
Super miejsce, duży wybór i miła obsługa, jeśli potrzebujecie porady!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka
link | zgłoś
2021-10-26
*.199.59.*
Rewelacyjny sklep! Jakość usług, wysoki poziom obsługi klienta oraz błyskawiczna realizacja zamówienia. Mają wszystko to, co każdemu zwierzakowi jest potrzebne!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-10-24
*.199.31.*
Super asortyment, znalazła się nawet karma dla naszego alergika, duży wybór smaczków, karm, zabawek i akcesoriów dla zwierząt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2021-10-24
*.171.152.*
Mój ulubiony sklep online, w którym znajdę wszystko dla mojego pupila! Zdecydowanie polecam! Mają często różne oferty, więc opłaca się zamawiać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2021-10-23
*.17.60.*
Polecam ten sklep każdemu! Robiłam tu zakupy po raz pierwszy, ale z pewnością nie ostatni ! Super ceny, szybka wysyłka, świetny asortyment!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia
link | zgłoś
2021-10-23
*.17.49.*
Zdecydowanie polecam ten sklep! Jestem zadowolona, bo w końcu znalazłam wszystko w jednym miejscu i mogłam złożyć zamówienie bez żadnego problemu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maria
link | zgłoś
2021-10-22
*.204.174.*
To mój ulubiony sklep internetowy z artykułami dla zwierzaków! Zawsze kupuję u nich to, co jest mi potrzebne i nie ukrywam, że zawsze jestem zadowolona, bo jakość usług mają na wysokim poziomie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KrakVet Opinie